Fantastisk service Vores Skirejser med Vinterly skirejser var helt perfekt, guiderne ydede en helt perfekt service og var meget synlige hver dag, de gjorde alt hvad de kunne for at vi skulle føle o... Ver mais
A empresa respondeu
Lækkert Hotel Dejlig mad Danske Guider, Danske chauffører i bussen, Dansk skiskole til børnene, Danskere i skiudlejningen. Super nemt. Ankom som planlagt Lørdag morgen kl. 7, spise morgenmad og n... Ver mais
A empresa respondeu
Trods problemer med 2 hoteller, som ikke havde værelser til os, selvom Vinterly havde fået lovning på dette, lykkedes det Vinterly at få alt til at falde på plads på et 3. hotel (som godt nok lå I en... Ver mais
A empresa respondeu
Vi boede i Saalbach, som uden tvivl er det bedste ski-område vi har været i til dagsdato. Hotel Herzbloot levede op til forventningerne om et 4 stjernet hotel - eneste men er at buffeten kunne godt... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til fantastiske oplevelser i sneen. Glæd dig til at rejse ud i den hvide verden med Vinterly Skirejser, der gennem årene har sendt tusindvis af tilfredse skigæster til vores skønne rejsemål i Østrig, Italien, Norge og Sverige. Navnet Vinterly Skirejser er nyt som nyfalden sne. Vi har tidligere heddet Team Benns Ski, men valgte i 2018 at skifte navn til Vinterly Skirejser. Navnet er nyt, men bygger videre på vores velkendte rejsekoncept med fokus på høj servicekvalitet, danske guider, egne hoteller og masser af livgivende ferieoplevelser. Gennem årene har Vinterly Skirejser opbygget et unikt flyprogram med direkte fly fra Aalborg, Billund og København. Vi tilbyder derfor flyvninger til alle vores østrigske og italienske rejsemål. Vi sørger naturligvis for transfer fra lufthavnen og til hotellet, så du hurtigst muligt kan komme på ski.
Vasevej 37, 6950, Ringkøbing, Dinamarca
Godt informationsmateriale, søde Vinterly guider og Lofer i Østrig er et rigtigt godt begyndersted. Alt fungerede fuldt ud tilfredsstillende.
Saalbach - et stort dejligt skiområde med pister i alle kategorier. Velfungerende liftsystem. Bärenbachhof - et roligt hotel med stor morgenmadsbuffet og fin aftensmad med valgmenu eller temabuffet (2 aftener). wellnesanlæg findes på nabohotellet, Herzblut.
En fantastisk tur til Canazei, Dygtige guider, fint hotel, gode arrangementer
Vi havde en rigtig god tur og god oplevelse at rejse med Vinterly.
En super fin ferie, Høflig og hjælpsomme på hotel, som guider. Anbefaler Vinterly til enhver tid, dog undres over guidernes arrangementer var så dyre ...
Fungera klockrent varje gång.
Har åkt varje år sen 2007, iband 2 eller 3 ggr om året.
Bra priser och bra service.
Super godt arrangement som altid! Venlige og hjælpsomme, er ikke bleg for at give en ekstra hånd med når der er brug for det.
Vi rejser til hver en tid med Vinterly igen.
Fantastisk ferie hvor alt var som det skulle være. Søde guider, Hotel og ophold der passede med beskrivelsen. Kan varmt anbefale Vinterly.
Helt igennem en fed tur. Vinterly har styr på det.
Det har været en særdeles god oplevelse at bruge Vinterly Skirejser.
5 stjerner herfra :)
Alt klappede bare hele vejen igennem🤗🤗
Kan varmt anbefale Vinterly👍
Fin service og imødekommende betjening, både hjemmefra og på skisportsstedet.
Vi havde en rigtig dejlig ferie med Vinterly. Alt spillede fra bestilling til ankomst og virkelig god service på destinationen. Gode arrangementer og god stemning med guiderne. Kan varmt anbefales.

Resposta de Vinterly Skirejser
Rigtig fin service i forbindelse med køb af rejsen og søde guider på destinationen.

Resposta de Vinterly Skirejser
God service før, under og efter rejsen - ingen problemer.

Resposta de Vinterly Skirejser
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.