Flisebent Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

HOLD KÆFT JEG ER GAL 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Hvis nogen påtænker at skulle købe fliser hos FliseBent i Herlev - Hold jer langt væk fra dem. Vores entreprenør bestiller fliser igennem deres no... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Levering af fliser var over en måned forsinket uden nogen form for orientering undervejs. Lovet at leveringen maks ville tage 1-2 uger. Måtte selv kontakte Bents fliser mange gange undervejs for at h... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hos Flise Bent fandt vi netop hvad vi søgte til vores nye badeværelse. Med rigtig god vejledning og professionel indsigt førte ekspedienten os frem til præcis den type klinker, der passede til huse... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet hos Flise Bent mange gange og de har altid fine produkter og et stort udvalg i fliser. Denne gang var der sket fejl i levering, således af fliserne var landet på en forkert adresse. Det var lidt kritisk, da fliserne skulle sættes op af en håndværker dagen efter. Men igen var servicen hos Flise Bent helt i top, idet de arrangerede en personlig levering af fliserne samme dag. Stort tak for hjælpen :-)

23 de janeiro de 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, det var en god oplevelse at besøge Flise Bent, vi var i tvivl om hvilke fliser vi skulle have, så den gode service og det flotte showroom hjalp meget!

Vi blev mødt af en sød og professionel sælger.

Kan klart anbefale Flisebent!

27 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig/manglende service

Jeg havde rettet henvendelse telefonisk på at købe et produkt om fredagen, hvor receptionen ville give meddelelsen videre til salgsafdelingen, da denne ikke havde tid fredag formiddag. Opfølgning på telefon igen fredag eftermiddag, men ikke tid i salg og derfor modtaget besked om hvad henvendelsen drejede sig om.

Mandag middag ringer jeg igen, får fat i receptionen, og bliver bedt om at sende en mail med mine ønsker.
Den reageres der heller ikke på, og tirsdag retter jeg igen henvendelse på telefon, men havner endnu engang i receptionen, og endnu en notis bliver sendt til salgsafdelingen om at skulle kontakte mig.

Stadig intet svar..

Dårlig service, og det virker arrogant og utroværdigt at kunderne skal jagte dem, og ikke omvendt.

6 de outubro de 2021
logotipo da Flisebent

Resposta da Flisebent

Hej Jonas, vi beklager din oplevelse, normalt gør vi alt for at vende tilbage på forespørgsler inden dagen er omme.

Vi prøver at gøre det bedre fremover, her er mit direkte nr. så du kan kontakte mig direkte, hvis du skulle behov for dette fremover, Mobil 50505095

Med Venlig Hilsen
Eilif Rosenkilde

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En oase af inspiration og idéer

Flise Bent hjalp os med at skabe drømme badeværelset. Vi besøgte deres store inspirerende showroom/butik, der er smagfuldt indrettet og viser ALT man kunne ønske sig indenfor fliser! Vi blev budt velkommen med en super professionel tilgang til vores "gør det selv" badeværelse projekt. Flise Bents sælgere var gode til at rådgive med ærlighed, indlevelse og forståelse for vores projekt. Trods megen travlhed i butikken tog de sig god tid til at rådgive os i forhold til flisetyper, mængde, den rigtige fugefarve osv. Og det er blevet lige præcist som vi drømte om. Tak for hjælpen - og hurtig levering! Stor anbefaling herfra.

27 de junho de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Skøn atmosfære i butikken

Skøn atmosfære i butikken. Godt hjulpen med stor humor. På trods af udsolgte varer så blev vi hjulpet frem til det helt rigtige.
Tak Eilif 👍

11 de junho de 2021

“hule” fliser

Havde et par “hule” fliser på badeværelset men fandt så frem til produktet “ fix a floor”. Fik en rigtig god vejledning i brugen af produktet og det viste sig at fungere til ug med x og slange.
Kan stærkt anbefales!!!
Tak til “ flise Bent”.

13 de abril de 2021

Virkelig et besøg værd!

Super gode anbefalinger herfra. Kompetente og tillidsfulde medarbejdere, samt et stort udvalg af super lækre varer. Har både venner og familie, der har været glad for at handle der i mange år og anbefalet mig at kigge derud.

12 de abril de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

FLISE BENT får 5 stjerner for at tage…

FLISE BENT får 5 stjerner for at tage ansvar og hjælpe os godt videre, selvom vores ordre desværre gik galt. Derudover får man super god inspiration i deres kæmpe store showroom i Herlev, hvor de har rigtig mange fliser af høj kvalitet. Mvh. Rikke og Torben

30 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg giver mine varmeste anbefalinger og…

Jeg giver mine varmeste anbefalinger og fem stjerner.
Bestilt stenbordplader til køkkenet som blev forsinket. Men det kompenserede FliseBent for med den bedste kundeservice man kan ønske sig.
Så udover at jeg er meget tilfreds med leverancen, den god pris så er servicen helt i top.

18 de março de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service og opfølgning

⁃ 1/9 Midlertidig toilet/bad kom ikke første dag. Toilet sat op igen men intet bad til dagen efter.
⁃ Ingen information i starten hvornår der ville komme nogen og arbejde. Det var generelt mangelfuldt i hele forløbet. Ingen løbende info. Ingen byggemøder som de selv lagde op til.
⁃ 10/9 Gør opmærksom på det er forkerte fliser til brusekabine.
⁃ 24/9 Gør opmærksom på en flise er sat forkert op i brusekabine.
⁃ 29/9 gør opmærksom på fuge i gulv ikke er ensartet. Får at vide af BF, der vil komme 2 folk 30/9 kl 7-7.30 og kigge på det. De kom aldrig.
⁃ 30/9 Gør opmærksom på cisterne er 10 cm for lav i forhold til vindueskarm.
⁃ 1/10 får at vide af BA, der er en 1/2 dags arbejde tilbage, så de ville være færdige med bad og toilet dagen efter. Kun småting tilbage.
⁃ Gør opmærksom på 2/10, at udsugning har kørt uafbrudt i 2 dage. Intet tilbud om at få det udbedret før 5/10, hvor BA vil bede BF om at ordne det. Konstaterer selv 3/10 den ikke er indstillet efter fabriksindstillinger.
⁃ Plade til vindueskarm passer ikke. Ingen opkald til os om det. BA er klar over det, da jeg ringer til ham 2/10.
- 5/10 ringer jeg 2 gange til BF og efterlader besked. BF Vender aldrig tilbage. På kontoret kan de ikke hjælpe udover sende mail til BF.
⁃ Gerigter og toilet bliver først sat op 7/10, 3 hverdage efter det var lovet.
⁃ 6/10 Gør opmærksom på der er noget galt med skuffer. Det viser sig der er bestilt og monteret forkerte fronter til skuffer under vask.
⁃ Gør opmærksom på at samling under vask er utæt. Viser sig at plastikgevind er skruet forkert på og dermed ødelagt. Får at vide nye fronter kommer 9/10.
⁃ 9/10 skriver til BA om fronter kommer til os samme dag. Får svar at BA lige vil finde ud af hvornår de kan få dem skiftet hos os.
⁃ Talte med BF 13/10 om hvornår fronter bliver skiftet, at udsugning skal kigges på af elektriker og om plade i vindueskarm bliver skiftet 22/10. BF ville vende tilbage, om det blev slut samme uge eller først ugen efter. Rykker per telefon 21/10 og lægger besked, men hører ikke tilbage fra BF.
⁃ 24/10. Plade i vinduet bliver monteret. Fronter er gået i stykker under transport, så de bliver forsinket igen.
⁃ 26/10 taler med BF om montering af sæbehylde, af termostat til gulvvarme og justering af udsugning. Jeg oplyser, sæbehylde ikke er kommet med de andre ting til os. Efterspørger om status på de andre punkter men hører intet tilbage.
⁃ 27/10 taler med BF om hvornår der kommer elektriker ud til os. Han vil undersøge og lover at vende tilbage senest dagen efter.
- 28/10 rykker BF da han ikke er vendt tilbage som aftalt. Han lover igen at undersøge og vende tilbage. Det gør han ikke.
⁃ 29/10 taler med BA der kalder mig urimelig. Han fortæller mig nemlig, jeg ikke kan forvente BF vender tilbage selvom han lover det. BA synes i øvrigt ikke de 8 fejl indtil videre er for meget.
⁃ 2/11 udsugning bliver justeret og trådløs betjening til gulvvarme bliver monteret. Gør samme dag BA via mail opmærksom på, gulvvarme ikke virker og justering af udsugning ikke har hjulpet.
⁃ 3/11 får at vide fra BA de regner med at komme dagen efter for at montere fronter og sæbehylde. Ingen svar på spørgsmål om gulvvarme fra dagen før og ingen kommentar vedr. udsugning.
⁃ 4/11 ikke overraskende kommer der ikke nogen.
⁃ 10/11 får vi endelig monteret fronter og sæbehylde.
⁃ 17/11 BF oplyser der kommer elektriker dagen efter eller 1 dag yderligere.
⁃ 20/11 ingen elektriker så jeg rykker BA. Bliver ringet op af BF som fortæller elektriker vil komme 23/11.
⁃ 24/11 rykker jeg BA da elektriker stadig ikke er dukket op.
⁃ 25/11 elektriker ordner udsugningen.
⁃ 10/12 bliver ringet op af BA der vil høre, om alt er i orden. Gør opmærksom på der mangler at blive flyttet holder til gulvvarmen. Det vil han sørge for bliver udbedret hurtigst muligt.
⁃ 11/2 BA ringer for at høre om der ikke mangler noget arbejde før de er færdige. Gentager beskeden fra 10/12. Han lover de kommer 15/2 mellem kl. 07.00-07.30.
⁃ 16/2 skriver til BA for at høre, hvorfor de ikke kom dagen forinden som aftalt uden at informere. Får opringning og besked fra BF, om de kommer samme dag. Færdigt 16/2.

De bliver færdige 24 uger efter start, altså 18 uger senere end forventet. Flise Bent vurderede jeg ikke var berettiget til en rabat, men gav mig en på 2500 kr efter hårdt pres.

Eneste positive er, at håndværket var godt, efter de havde rettet på alle fejl. Kundeservice var ikke eksisterende, selvom det var en af de ting, som de selv fremhævede sig på. Jeg kan derfor ikke anbefale Flise Bent medmindre man kan leve med frustrationerne og elendige service.

Meget skuffet kunde
Søren

Update: har haft produktivt møde med direktøren, som beklagede dybt for processen. Han lovede at tage kritikken alvorligt, hvilket forekom meget troværdigt. Ydermere fik jeg ekstra kompensation.

14 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle bruge fliser her i covid 19…

Jeg skulle bruge fliser her i covid 19 tiden og jeg må sige at Flise Bent virkelige har givet en god service,
Da jeg ringede tog en af deres ansat telefon og sprugt
om de måtte vise mig rundt på Facetime.
det sagde jeg ja til.
jeg valgte i samearbejde med den ansat nogle prøver jeg fik tilsendt.
jeg har herefter bestilt en af de 4 prøver jeg modtog.
Dejlig oplevelse

27 de fevereiro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais