Vild hurtig levering, dog leverede Postnord min maling hos naboen til modsatte side af mit hus. Men flügger var kvikke til at få den afsted.
A empresa respondeu
Havde bestilt maling via Flüggers hjemmeside. Desværre var der åbenbart sket et uheld under fragten, så da jeg åbnede pakken, var alting stort set flydende og fuldstændigt ødelagt. Kontakter kundese... Ver mais
A empresa respondeu
Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 160 forretninger her i Danmark. Flügger har i over 100 år udviklet, produceret og distribueret moderne maling og tilbehør til både private og professionelle. Dette har givet os en enorm indsigt i hvad det moderne byggeri kræver for at holde sig aktuelt. En Flügger farverforretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør. Hos Flügger har vi Danmarks største online sortiment af maling, spartelmasse, pensler, ruller og tilbehør. Stort set alle vores produkter er certificeret med miljømærkninger såsom EU Ecolabel og Svanemærket og derfor er det vigtigt for os at sige at vi tænker på miljøet. Flügger er også kendt for sine kvalificerede specialister - vores faglærte personale kan hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af de bedste produkter til dit kommende bygge- eller malerprojekt.
Islevdalvej 151, 2610, Rødovre, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

God vejledning i Herning . Dejlig oplevelse 👍

Resposta da Flügger farver
Bestilte online. Blev afsendt med det samme.

Resposta da Flügger farver
Rigtig god oplevelse med online køb af en lille bøtte indendørs træmaling. Det var et rigtig godt tilbud, desværre udsolgt i butikker, så måtte sluge forsendelsesgebyr, men nu var prisen i forvejen meget lav så ok. God købsoplevelse på webside, kommunikation og leveret privat til tiden, pakket meget solidt ind og medleveret en gratis rørepind, en fin gestus som glæder.

Resposta da Flügger farver
Jeg er meget tilfreds og handler gerne her igen.

'Flügger Farver' på Geminivej 70, 2670 Greve
Vi var i dag inde i jeres butik, da vi står over for at skulle male vores nye hus og derfor gerne ville have hjælp og vejledning til at finde den rigtige farve.
Desværre blev vi meget skuffede over den service, vi oplevede. Der var to medarbejdere i butikken, men i stedet for at hjælpe os virkede det som om, de havde mere travlt med at snakke om fest og andre ting. Vi hørte blandt andet kommentaren: “Det, der er på mobilen, bliver på mobilen.”
Efter at have hørt det valgte vi at forlade butikken.
Vi synes ærligt talt, det er meget overraskende og skuffende, at man som kunde kommer ind for at få hjælp og vejledning, men oplever, at medarbejderne har mere travlt med deres egen private samtale end med kunderne.
Vi havde faktisk forventet at få god rådgivning, da vi netop kom ind for at købe maling til vores nye hus. Det er ikke den oplevelse vi kom ud med desværre

God service. Hurtig levering. Smukke farver og god maling

Resposta da Flügger farver
det fungerer nemt at handle på fluggers hjemmeside og varerne var sikkert pakket ind.

Resposta da Flügger farver
I have been using Detale- Flugger farver’s other brand for a number of years on walls with good results so decided to give their floor product a go in my kitchen. What an error, they have since discontinued it which frankly says it all(!) but it is completely inappropriate to offer as a floor material. It has chipped and marked with a mere few weeks of use and when I reached out to Detale to rectify, all they did was offer to sell me more of the sealer I’d already bought, at a 30% discount. Given I’ve spent over £3,000 and 5 days applying a floor that is rendered entirely useless and will have to invest thousands more getting rid of it and laying anew, this is a complete joke from customer service. A real shame as I would have continued to buy from the company for their wall product had their managed the interaction better. Sad to see businesses like these putting profits over people!

Resposta da Flügger farver
Er lige blevet færdig med at renovere mit badeværelse. Jeg kun benyttet Fluggers produkter. Vådrumsspartel, vådrumsprimer og en hvid højglans maling. Hold nu op nogen fantastiske produkter at arbejde med. Det er supernemt og fejl i spartling kan rettes meget nemt med perfekt resultat. Dyrt men vanvittigt gode produkter.

Resposta da Flügger farver
Altid god betjening og søde og rare mennesker der betjener os.👍👍👍👍👍☺️

Resposta da Flügger farver
Det absolut bedste maling får man hos flügger, og der er meget at vælge i mellem ift farver.

Resposta da Flügger farver
Hurtig levering. og pakkerne er altid pakket godt ind, så de ikke går i stykker under levering. nemt og hurtigt, at finde det man skal bruge

Resposta da Flügger farver
Fåe ikke 5 stjerner, da jeg ikke kunne få svar på et spørgsmål, men hurtig bestilling og levering

Resposta da Flügger farver
Jeg havde bestilt en forkert farve maling og måtte henvende mig til kundeservice for at høre om det kunne nå at blive ændret.
Pakken var desværre allerede pakket men Camilla fra kundeservice og hendes rare kolleger der stod for at pakke ordren, åbnede den lige igen og byttede til den ønskede vare.
Suveræn service!

Resposta da Flügger farver
Jeg har ikke fået min vare endnu ... Jeg venter på fire dage.... Burde har aflyst mit levering fire gange. Flügger beklager, men bruger dem igen. Så får jeg igen en sms fra Burde, 4. Forsøg på at modtage, hvor de igen aflyser i 11. Time, og denne gang havde jeg så ikke fået en varsling på sms om, at der skulle komme en ordre. Ingen information. Jeg fik bare en annullering kl 20.
Jeg slet ikke tilfreds, så jeg tænker, det er meget passende tidspunkt når der kommer en Trustpilot flyvende ind i min indbakke. Den er jeg da nødt til at svare på.

Resposta da Flügger farver
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.