Flügger färgAvaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidigt att beställa och duktig personal i affären där jag hämtade ut färgen. Vill tala om att jag målat mitt hus med färg från Flügger redan för 25 år sedan och kulören håller sig bra och färgen sitt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varorna har fortfarande inte levererats, det säger väl allt. Mailat kundtjänst, de svarade inte. Talade med kundtjänst igår, trevlig kille men han återkopplade inte som utlovat. Ringt kundtjänst 10 g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superb service från kvinnorna i butiken i Helsingborg... Visste vad jag behövde, men inte vilken sort... Lämna butiken med rätt grejor och en massa tips och trix. Slutresultatet på detta akutjobb b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkel beställning online. Leverans efter 5 dagar (som utlovat). Bring hade misshandlat kartongen så fyra burkar(hinkar hade tyvärr öppnat sig och en hink hade spruckit. Färg och tapetlim hade läckt ut... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de tintas
  2. Serviço de Acabamento de Pisos
  3. Fabricante de tintas

Flügger har cirka 150 butiker i Sverige och över 550 totalt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island och Kina. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 1994 och våra rötter i Danmark sträcker sig ända tillbaka till 1890. Flügger har utvecklat, producerat och distribuerat moderna färger och tillbehör för både privat och professionellt bruk i över 100 år. Detta har gett oss enorm insikt i vad modernt byggande kräver för att förbli relevant. På Flügger har vi ett stort utbud av färger, spackel, penslar, rollers och tillbehör. Nästan alla våra produkter är certifierade med miljömärkningar som EU Ecolabel och Svanenmärket, vilket är anledningen till att det är viktigt för oss att säga att vi bryr oss om miljön. Hos Flügger färg kommer du alltid att träffa fackligt kompetenta medarbetare, som kan ge dig den goda vägledningen, som Flügger är känt för. Tillsammans med vår höga produktkvalitet ger det dig den bästa utgångspunkten för ett bra resultat hela vägen genom ditt projekt.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

293 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

63 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Värdelöst!!

Värdelöst!!
Fick ingen notis om mitt paket och behöver ändå betala min faktura. Får ingen kontakt med företaget via varken mejl eller telefon. Ska aldrig mer handla här och rekommenderar ingen annan att göra det heller

10 de junho de 2024

Hej Louise!

Tack för att du kontaktar oss och vi ber om ursäkt för den olägenhet du har upplevt.
Butiken har haft en konversation med dig tidigare angående upphämtning av din beställning, men det verkar som om det har skett ett missförstånd någonstans på vägen. Vi vill gärna lösa detta så snabbt som möjligt och butiken kommer att kontakta dig snarast för att komma fram till en lösning.

Återigen, vi beklagar det inträffade och hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse framöver.
Kundservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag tycker allt har gått smidigt och…

Jag tycker allt har gått smidigt och enkelt

17 de maio de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack så mycket för din feedback! Det är verkligen glädjande att höra att allt har gått smidigt och enkelt för dig. Vi gör vårt bästa för att säkerställa en positiv upplevelse och det betyder mycket att få bekräftelse på att vi lyckas. Om det finns något mer vi kan hjälpa till med, tveka inte att höra av dig.🌻 /Kundsupport Flügger

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt färg o super bra kvalitet…

Fantastiskt färg o super bra kvalitet !!! Bra o snabb service!!
Tackar 😎

30 de maio de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både färg och kvalitet, samt vår snabba service. Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord och ser fram emot att få hjälpa dig igen snart! :)

Världens bästa målarfirma!!

Världens bästa målarfirma!!
Fick så sjukt bra service och pris när jag handlade färg nyligen.

Tack, butik 67 i Bollebygd 😃

6 de maio de 2024

Resposta da Flügger färg

Härligt att höra att du hade en så positiv upplevelse. Tack för att du delar med dig! Vi är säkra på att andra kommer att uppskatta rekommendationen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra service och information från…

Mycket bra service och information från butiken i Kungens kurva, köpte 70 liter färg.

5 de maio de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med servicen och informationen från vår butik i Kungens kurva. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leveransen av färgburken mycket bra…

Leveransen av färgburken mycket bra förpackning gratis Leverans hem till dörren

17 de maio de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen av färgburken. Det är viktigt för oss och våra kunder att våra produkter är väl förpackade och vi är glada att du uppskattade hur leveransen skedde.

Proffsig personal

Proffsig personal, mkt god kvalitet på färgen och bra priser jämfört med andra märken.

20 de abril de 2024

Resposta da Flügger färg

Att ha både bra service och högkvalitativa produkter är verkligen en vinnande kombination. Tack för ditt fina omdöme och välkommen igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Enkelt att beställa.
Hitills har allt fungerat alldeles utmärkt!

26 de abril de 2024

Resposta da Flügger färg

Det är fantastiskt att höra att din upplevelse har varit så smidig och positiv! Snabb leverans och en enkel beställningsprocess kan verkligen göra hela inköpsupplevelsen så mycket trevligare. Välkommen igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jätte fina färger lätt jobba nöjd med…

Jätte fina färger lätt jobba nöjd med resultatet , jag rekommenderar flügger våtrumsfärg

28 de abril de 2024

Resposta da Flügger färg

Det låter fantastiskt! Att få till ett bra resultat och vara nöjd med produkten under arbetets gång är härligt. Tack för rekommendationen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Färgen är bra men fått helt fel…

Färgen är bra men fått helt fel rekommendation om färgmängd. Detta resulterade i att jag fick köpa på mig små burkar till betydligt högre kostnad än om jag fått rätt rekommenderad mängd från börjam Alla kan göra fel men att jag som kund ska behöva betala för dålig service gör mig ledsen.

29 de abril de 2024

Resposta da Flügger färg

Det låter verkligen frustrerande att du fick fel rekommendation om färgmängden och hamnade i en situation där du behövde köpa flera små burkar till en högre kostnad. Att behöva betala extra på grund av felaktig service är verkligen inte acceptabelt. Jag förstår din besvikelse och att det känns orättvist. Har du försökt att kommunicera med butiken för att diskutera situationen och eventuellt få kompensation för de extra kostnaderna du åsamkats? Att dela din upplevelse med dem kan hjälpa till att åtgärda problemet och förhoppningsvis undvika liknande situationer för andra kunder i framtiden.

Grym service

Grym service, trevlig personal.

23 de abril de 2024

Resposta da Flügger färg

Så trevligt att du fick en fin upplevelse i butiken! Att få uppleva grym service och trevlig personal kan verkligen göra en dag så mycket bättre. Välkommen igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabbt svar & leverans av order

Snabbt svar & leverans av order, även om transportfirman gjorde två leveranstillfällen av totalt 3 kolli!

2 de abril de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack för ditt fina betyg. Vi ber om ursäkt om uppdelningen av leveransen orsakade problem för dig. Välkommen igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid hjälpsamma och proffessionella i…

Alltid hjälpsamma och proffessionella i butiken i Helsingborg. Detta är nr 1. affären jag åker till när det ska handlas färg.

6 de abril de 2024

Resposta da Flügger färg

Det låter fantastiskt att höra att butiken i Helsingborg är så hjälpsam och professionell när det gäller färginköp! Att ha en pålitlig och kunnig butik att vända sig till är ovärderligt när det kommer till att få rätt råd och produkter för ens projekt. Tack för att du delade din positiva erfarenhet och välkommen igen!

Fantastiskt

Fantastiskt!
Så trevlig och kunnig

5 de abril de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde vara till hjälp. Välkommen igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nöjd med både färg penslar och personal…

Nöjd med både färg penslar och personal . Rekommenderar andra att använda Flügger

6 de abril de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack så mycket för ditt positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår färg, våra penslar och vår personal. Det betyder mycket för oss att veta att våra kunder är nöjda med våra produkter och den service vi tillhandahåller. Vi uppskattar också att du rekommenderar Flügger till andra. Välkommen igen!

Kunnig personal

Mycket kunnig och professionell personal, tycker de påpekade det viktigaste inför målningen.

Mycket nöjd med inköp och service 😉
/Fredrik

16 de fevereiro de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack för ditt fina omdöme. Hoppas ditt projekt blir till belåtenhet. Välkommen igen!

Er fårg är BÄST

Er fårg är BÄST - slår alla andra märken vad gäller kvalitet. Ett stort plus för samarbetet med IKEA!! Rekommenderas varmt!

12 de fevereiro de 2024

Resposta da Flügger färg

Verkligen roligt att läsa ditt fina omdöme! Välkommen igen.

Väldigt duktig personal

Väldigt duktig personal i Helsingborg! Framförallt väldigt kunniga om sina produkter.
Fick den hjälpen jag behövde och massa tips o trix man kunde använda för att få ett bra resultat.

5 de fevereiro de 2024

Resposta da Flügger färg

Det var trevligt med ditt fina omdöme. Varmt välkommen igen!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.