Flügger färgAvaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidigt att beställa och duktig personal i affären där jag hämtade ut färgen. Vill tala om att jag målat mitt hus med färg från Flügger redan för 25 år sedan och kulören håller sig bra och färgen sitt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varorna har fortfarande inte levererats, det säger väl allt. Mailat kundtjänst, de svarade inte. Talade med kundtjänst igår, trevlig kille men han återkopplade inte som utlovat. Ringt kundtjänst 10 g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superb service från kvinnorna i butiken i Helsingborg... Visste vad jag behövde, men inte vilken sort... Lämna butiken med rätt grejor och en massa tips och trix. Slutresultatet på detta akutjobb b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkel beställning online. Leverans efter 5 dagar (som utlovat). Bring hade misshandlat kartongen så fyra burkar(hinkar hade tyvärr öppnat sig och en hink hade spruckit. Färg och tapetlim hade läckt ut... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de tintas
  2. Serviço de Acabamento de Pisos
  3. Fabricante de tintas

Flügger har cirka 150 butiker i Sverige och över 550 totalt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island och Kina. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 1994 och våra rötter i Danmark sträcker sig ända tillbaka till 1890. Flügger har utvecklat, producerat och distribuerat moderna färger och tillbehör för både privat och professionellt bruk i över 100 år. Detta har gett oss enorm insikt i vad modernt byggande kräver för att förbli relevant. På Flügger har vi ett stort utbud av färger, spackel, penslar, rollers och tillbehör. Nästan alla våra produkter är certifierade med miljömärkningar som EU Ecolabel och Svanenmärket, vilket är anledningen till att det är viktigt för oss att säga att vi bryr oss om miljön. Hos Flügger färg kommer du alltid att träffa fackligt kompetenta medarbetare, som kan ge dig den goda vägledningen, som Flügger är känt för. Tillsammans med vår höga produktkvalitet ger det dig den bästa utgångspunkten för ett bra resultat hela vägen genom ditt projekt.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

293 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

63 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Utgående oljebaserad utomhusfärg - felaktig

Utgående oljebaserad utomhusfärg - torkar inte som den ska.

I våras köpte jag 40 burkar 0,75 liter vit oljebaserad målarfärg från Flügger Färg. de sålde ut den och jag ställde frågor om bäst före datum osv. och kände mig nöjd där och då med svaren jag fick där bland annat rätt torktid togs upp som en av tre orsaker de beviljade reklamation baserat på.

Vid köpetillfället fick jag information om att färg inte kunde skickas på fredagar då omlastningsplatserna inte kunde garantera rätt temperatur för färgen.
Något hände och åkeriet skickade färgen med fem omlastningar - hade de kört direkt hit från färglagret hade färden tagit c:a 1 timma.

Jag ifrågasatte denna märkliga transport och frågade om de nu kunde garantera att färgen var felfri och alltså inte hade tagit skada av transporten. Svaret var att den väl tagit lite väl krokig väg och lycka till med projektet. Jag svarade att då tar jag detta som en bekräftelse på att de garanterar att färgen inte tagit skada.

När jag nu äntligen har kunnat börja måla upptäcker jag att färgen inte torkar som den ska. Dammtorrt på 6 timmar blev 18 timmar och därtill var färgen efter 6 timmar separerad så att det fanns en oljig yta som var mycket tunn och extremt klistrig. Därmed kunde jag inte stänga den dörr jag hade målat utan fick lämna den öppen hela natten, detta gjorde i sin tur att färgens starka lukt fyllde hela huset.

I kontakt med Flüggers personal, samma person jag hade kontakt med i våras, får jag kalla handen. De accepterar inte att det är fel på färgen och att det är deras fel, talar om att 40 burkar inte kan vara felaktiga, vill att jag skickar foto på färgen som inte torkade förra veckan så att de kan se den yta jag beskriver. De vill ha en burk skickad till sig alternativt att jag kör till dem (ca 10 mil) för att testa. Vem som ska testa alla de övriga 37 burkarna får jag inget svar på.
Eftersom de genom personen jag haft kontakt med först uppger en sak som därefter ändras och ändras och ändras, allt i syfte att visa att de är oskyldiga, ser jag ingen anledning att skicka en burk för en analys av ett oseriöst företag.

Pengarna jag vill få återbetalda för burkarna är ca 2.600kronor men inser att detta inte kommer att ske gör att jag istället kör färgen till återvinningen där den hör hemma.

Som svar till Flugger: jag bad att ni skulle hämta de 40 burkarna ni upprepat under leveransen utsatte för flera minusgrader och returnera mina pengar.

Ni vill inte samarbeta utan skriver infama saker som att oljebaserad färg inte påverkas av minusgrader. Googlar man rent allmänt kan man läsa att oljebaserad färg klarar plus 10-25 grader.

Fakta: Ni levererade färg som upprepat utsattes för flera minusgrader. Ni medger i er text vad som gäller för reklamationer att felaktig torktid är giltig orsak. Ni skriver inte att ni efter att vara helt införstådda med att er frakt inte höll den kvalitet ni kräver, avser att ställa det ena befängda kravet på kunden efter det andra.

Blir säljaren av med sin provision och gör allt för att inte behöva stå till svars för vad han vetat sedan i våras?

15 de agosto de 2024

Resposta da Flügger färg

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och kundservice och beklagar att du upplever att den produkt du köpt inte har levt upp till dina förväntningar. Eftersom vi hittills inte fått möjligheten att se och undersöka produkten du upplever som felaktig kan en återbetalning inte ske.

Nöjd med Flügger

Jag är väldigt nöjd med Flügger, jag har gjort köp online och i butik, båda mycket effektiva upplevelser.

5 de agosto de 2024

Resposta da Flügger färg

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada över att höra att du är så nöjd med dina köp, både online och i butik. Det är fantastiskt att veta att du har haft effektiva och positiva upplevelser vid varje tillfälle. Din feedback motiverar oss att fortsätta leverera service i toppklass. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Tack för att du väljer Flügger!

Flügger Kundervice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superbra Click & Collect!

Superbra Click & Collect!
Efter endast 45 minuter fick jag ett mail om att min (specialbrutna) färg var klar att hämtas. Väl i affären så fick jag ett väldigt glatt och positivt bemötande från personalen.

2 de agosto de 2024

Hej Camilla!

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår Click & Collect-tjänst och att du fick ett positivt bemötande i butiken. Vi strävar alltid efter att erbjuda snabb och smidig service, och det är underbart att veta att vi lyckades leverera din färg så snabbt. Din upplevelse betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen snart.

Välkommen åter!

/Flügger Kundservice

Smidigt och snabb leverans

Det var smidigt att beställa online. Frakten skulle ta 5 - 7 dagar och jag blev orolig för att tapeterna inte skulle hinna fram till det datum jag bokat målaren, men de levererades på ett par dagar.

6 de agosto de 2024

Resposta da Flügger färg

Hej! Vad härligt att höra! Vi är så glada att leveransen gick snabbare än förväntat och att du fick dina tapeter i tid för målningen. Tack för att du delade din upplevelse med oss – det betyder mycket! 😊
Kundservice

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Utmärkt och trevlig kundservice, usel transportör.

Utmärkt och trevlig kundservice, riktigt bra färg, men...

Det som drar ner betyget är den fruktansvärt dåliga transporten. Bring har om och om igen bevisat sin inkompetens. Flügger var snabba med att leverera ut, men sedan tog Bring över. Där börjar det strula. Sändningen verkar ha delat på sig. Ett av tre paket skannades in senare än de andra vid terminal i Sundsvall. Där uppdaterades paketen i olika takt. Från att de första två paketen skannats in under torsdagen, så lyckades de ändå få det att ta till onsdagen veckan efter innan jag kunde hämta i Härnösand. Varje dag uppdaterades några delar av sändningen med att det skulle ske leverans nästa vardag enligt överenskommelse. Inte överenskommelse med mig i alla fall.
Härnösand är en halvtimme från Sundsvall..... Dessutom strulade det när jag skulle hämta upp, då endast två av tre paket i sändningen aviserats via sms. Då ville de först inte lämna ut det tredje paketet, trots att det enligt spårningslänken var framme vid utlämningsstället. Lyckades ändå tjata mig till. Det paketet var kvaddat och har helt uppenbart varit öppnat.

Så på fredagen kom ett brev. Två dagar efter jag hämtat.Då har Bring av okänt skäl valt att brevavisera ett av tre paket. Idag, tisdag veckan efter att jag hämtat ut paketen, får jag fortfarande uppmaningar att hämta ut ett av paketen. Ett av dem som jag fick sms på. Den får väl falla på utlämningsstället.

Tycker verkligen att Flügger borde byta transportör till ex Schenker. Bring har gång på gång visat sig usla i kommunikation och leveranstid.

Synd eftersom på det hela taget är Flügger riktigt bra att ha att göra med.

13 de agosto de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi uppskattar verkligen din feedback, och vi är glada att höra att du är nöjd med vår kundservice och våra produkter. Det är dock mycket tråkigt att höra att transporten med Bring har varit en sådan besvikelse och påverkat din helhetsupplevelse negativt.

Vi beklagar verkligen att leveransen inte levde upp till dina förväntningar och att det har orsakat dig så mycket besvär. Det är tydligt att det har funnits flera problem med både kommunikationen och hanteringen av din sändning, och vi förstår din frustration över detta. Vi vill försäkra dig om att vi tar dina synpunkter på största allvar.

Din feedback om Bring och deras hantering av din leverans kommer att vidarebefordras till berörda parter, och vi kommer att utvärdera våra alternativ för framtida transporter. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en så smidig och positiv upplevelse som möjligt, och vi ser att vi har förbättringar att göra när det gäller valet av transportör.

Återigen, tack för att du hörde av dig och gav oss möjlighet att förbättra vår service. Vi hoppas att vi får chansen att välkomna dig tillbaka som kund och ge dig en bättre upplevelse framöver.

Flügger Kundservice

Snabbt och enkelt via online

Snabbt och enkelt via online
Bokade till Bollnäs butik för avhämtning
För 3:je gången 60 liter totalt utan några problem
Blir självklart mer i framtiden

11 de julho de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack för din fantastiska recension! Vi är verkligen glada över att höra att du haft en smidig upplevelse varje gång du beställt hos oss. Att du är nöjd med både onlineprocessen och avhämtningen i Bollnäs betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med fler projekt i framtiden!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hutlös frakt för färgkartor!

Beställde 2 st färgkartor för ca 500 kr, gick inte att välja leveransalternativ "hämta i butik"! Blev tvingad att välja "hemleverans" till det hutlösa priset av 199kr!!! DÅLIGT Flügger!!
1: att alternativet "hämta i butik" kommer upp när det inte kan väljas är fel!
2: att det saknas vettiga, läs billigare, fraktalternativ för den valda varan, i det här fallet 2 st trycksaker på under 1 kg vittnar om okunskap/dålig kundkänsla. GÖR OM GÖR RÄTT!

29 de julho de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Vi förstår att din upplevelse inte har levt upp till dina förväntningar, och vi beklagar verkligen de problem du har stött på med leveransalternativen.

Gällande alternativet "hämta i butik": Det är absolut inte meningen att det alternativet ska vara synligt om det inte kan väljas. Vi har nu uppmärksammat detta och kommer att undersöka vad som gick fel så att det inte händer igen.

Vi har en gräns på 1000:- innan det blir fraktfritt och vi förstår att det känns högt med 199:- när du handlat för 500:-. I framtiden så är du välkommen att kontakta vår kundservice för att få hjälp att istället hämta det i en av våra butiker.

Vi uppskattar att du tog upp detta, och vi kommer att arbeta för att förbättra våra rutiner. Om du har fler frågor eller funderingar, är du välkommen att kontakta oss.

Toppen!

Snabb leverans, bra packat vid leverans & mycket nöjd med färgen. Fem stjärnor, absolut!

31 de julho de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen och produkten. Dina fem stjärnor betyder mycket för oss. Välkommen åter! Med vänlig hälsning, Kundsupport

Smidigt och bra leverans

Smidigt och bra leverans

1 de agosto de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen och att allt har fungerat smidigt. Välkommen åter! Med vänlig hälsning, Kundsupport

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett vänligt bemötande betyder mycket

Tänk vad ett vänligt bemötande kan vara avgörande för vilken affär man väljer. Jag handlade på Flügger i Norrtälje och bemöttes mycket vänligt och professionellt av en kvinna i personalen. Några dagar senare skulle jag kompletteringshandla och beställde på nätet. Jag valde då att hämta ut varorna i Norrtälje trots att det är dubbelt så långt dit än till mitt närmsta byggvaruhus som säljer färg. Men eftersom jag tyckte affären i Norrtälje var välbemannad och personalen trevlig vid mitt tidigare besök valde jag den omvägen. När jag beställde online fick jag problem med beställningen och ringde kundtjänst där en trevlig kvinna tog sig tid och verkligen var angelägen om att hjälpa mig. Allt slutade lyckligt och jag kunde hämta ut grejjerna utan att behöva köa.

1 de julho de 2024

Resposta da Flügger färg

Det är verkligen roligt att höra om din positiva upplevelse på Flügger i Norrtälje! Din berättelse visar hur viktigt det är för företag att ha trevlig och professionell personal. Det är imponerande att du valde att köra dubbelt så långt för att handla där igen, vilket verkligen visar hur mycket du uppskattade deras service.

Tack för att du delade din erfarenhet! Jag är säker på att personalen på Flügger i Norrtälje också blir glada att höra hur mycket deras vänliga bemötande uppskattas.

/Flügger Kundsupport

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra kvalitet till ännu bättre…

Mycket bra kvalitet till ännu bättre pris.

8 de julho de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack för din kommentar! Vi är glada att du uppskattar kvaliteten av våra produkter och att de är prisvärda.

Kundsupport Flügger Färg.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leverans som förväntat.

Leverans som förväntat.

3 de junho de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att leveransen levde upp till dina förväntningar. Om du har några fler frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen snart!

Man kände sig Verkligen Välkommen

Man kände sig Verkligen Välkommen , kvinnan som jobbade var verkligen hur trevligt som helst 🤩 verkligen rekommendera 🥰

4 de julho de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack så mycket för ditt underbara omdöme! Vi är så glada att du kände dig välkommen och att vår personal kunde göra ditt besök så trevligt. Dina varma ord betyder mycket för oss och vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen. 🤩

Tack för att du rekommenderar oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snygga tapeter av hög kvalitet

Snygga tapeter av hög kvalitet, snabb hemleverans.

21 de junho de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack för din kommentar! Vi är glada att du uppskattar våra snygga tapeter av hög kvalitet och vår snabba hemleverans.

Kundsupport Flügger Färg.

Snabb Service bra produkter

27 de junho de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack för din feedback! Det är kul att höra att du är nöjd med våra produkter och vår service. Hör av dig om du har fler frågor eller behöver hjälp.

/ Kundsupport Flügger Färg

Långsam personal utan kunskap

Inkompetent personal som måste ringa upp kollegan på ”centralen” för varje fråga man ställer.
Tar 15 minuter på sig att hjälpa en kund åt gången trots fler biträden i butiken.
Samma sak för 4 år sedan..
Kommer tyvärr inte att handla mer hos er trots bra produkter.
Edit: Butiken ligger i Danderyd.

16 de junho de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack för att ni delade er feedback med oss. Vi beklagar verkligen att ni har upplevt långsam och okunnig service. Vi tar detta på största allvar och kommer att ta upp ärendet med den berörda butiken för att förbättra vår kundservice och personalens kunskap.

Vi uppskattar er hjälp och hoppas kunna erbjuda en bättre upplevelse i framtiden. Ni är välkomna att kontakat oss via mail på kundservice-se@flugger.com

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkt och mycket snabb leverans.

14 de junho de 2024

Resposta da Flügger färg

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten och leveransen. Hoppas att vi får äran att hjälpa dig igen snart.

sämsta färgen på marknaden

sämsta färgen på marknaden
Köp något annat märke
Tom rustas färg är bättre

10 de junho de 2024

Resposta da Flügger färg

Hej Urban! Vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse med en av våra produkter. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och är ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar denna gång. Vi skulle gärna vilja förstå mer om din upplevelse och hur vi kan förbättra oss. Kan du vara så vänlig och kontakta vår kundtjänst på kundservice-se@flugger.com så att vi kan diskutera det vidare och hitta en lösning? Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre.

Kundsupport

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.