Communicatie, ik bestel een tapijt op dinsdag, krijg woensdag al een track en trace dat de vervoerder het tapijt aangemeld heeft gekregen, donderdag een mail dat ze het nog niet hebben gekregen en dus... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Onlangs een kleed gekocht, maar na een week nog niets ontvangen. Dit lag overigens aan DHL, niet aan dit bedrijf. Bericht gestuurd en direct geld teruggestort gekregen terwijl zij verder onderzoek doe... Ver mais
Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Ver mais
Het tapijt beviel helaas niet zo goed, omdat de kleuren minder goed in onze woonkamer paste dan gedacht. Hoewel ik te laat was met retour zenden werd er absoluut niet moeilijk gedaan door dit bedrijf... Ver mais
Detalhes da empresa
Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.
Informações de contato
Wijkermeerweg 68, 1948 NX, Beverwijk, Holanda
- 020-2614723
- vragen@flycarpets.nl
- www.flycarpets.nl
Respondeu a 16% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kleed was prachtig alleen bezorging…
Kleed was prachtig alleen bezorging was vreselijk zou s middags komen kwam om 22.20 pas vind dat niet normaal je neemt vrij ervoor en dan komt het als je naar je bed gaat

Retour
Ik heb tot nu toe nog geen ervaring met dit bedrijf maar zou graag een vraag willen stellen, wat als de kleur niet overeenkomt met de bestelling? Ik ga dit natuurlijk niet zelf retourneren. Word dit opgehaald?

Die verzending liep rommelig
Die verzending liep rommelig. Wij hebben tot vierkeer toe een andere levertijd doorgekregen. Plannen heeft geen zin.
Verder is het goed gegaan.

Resposta da Flycarpets
I order a carpet like 5 days ago an…
I order a carpet like 5 days ago an still no information about the delivery time I paid it with Klarna cuz I was afraid that this could be scam so we will see if I receive anything on the coming days

Mooi
Kleed zoals verwacht, goede prijs/kwaliteit en snelle verzending.

Resposta da Flycarpets
I have ordered one week ago and I still…
I have ordered one week ago and I still didn't receive any shipping details. I have sent them multiple chat msgs, they give same answer over and over again.I have a feeling that I got scammed

Resposta da Flycarpets
Wat een service zeg door de…
Wat een service zeg door de klantenservice
Ze hebben mij zo vriendelijk en fantastisch geholpen met mijn teleurstelling die ik had gemeld.
En het zo mooi met mij opgelost.
Als ik weer eens kleed nodig heb dan kijk ik nergens anders meer dan alleen bij dit bedrijf.
Ik kan het alle mensen aanbevelen...
Absolute topservice die je bijna niet meer tegenkomt.
Van mij krijgen ze een 10 met een Griffel!!
E.Faro

Resposta da Flycarpets
Lengte was 20 cm korter en breedte 10…
Lengte was 20 cm korter en breedte 10 cm korter. Ik heb hem terug gestuurd
Product voldoet aan verwachting en…
Product voldoet aan verwachting en nette service.

Top vloerkleed
Bestelling was binnen 2 dagen binnen, goed ingepakt en heel mooi vloerkleed. Staat heel mooi, ben er heel blij mee.

Niet zoals de foto
Snelle levering. De kleuren van het kleed komen totaal niet overeen met hoe het op de website staat. Natuurlijk kan een klein verschil in tint gebeuren maar een lichtgroen kleed bestellen en dan een diep donkergroen kleed krijgen wat bijna zwart is gaat te ver. Ook hangt er een rare plasticgeur aan die na een week nog niet weg is.
Volgens de retourregelingen moet je het in een doos opsturen met bescherming voor de randen van het kleed etc. Terwijl het kleed aankwam in alleen een plastic zak ZONDER bescherming of doos.

Heel mooi vloerkleed
Fijne website. Snelle levering. Prachtig vloerkleed! Erg mooi en zacht. Blijft goed liggen. Netjes afgewerkt. Erg blij mee!

Resposta da Flycarpets
Kleur komt overheen met de foto.een…
Kleur komt overheen met de foto.een plaatje gewoon
Kwaliteit valt tegen hij is niet dik
Maar kwa prijs kan je dit ook niet verwachten dus ik ben te vreden en volgende keer moet ik beter opletten

Resposta da Flycarpets
Fantastische vloerkleed. Zeer tevreden.
We waren zo enthousiast over deze vloerkleed en wat een fantastische kleed is het. Zo blij en zeer tevreden.

Resposta da Flycarpets
Bij vragen snel een antwoord
Bij vragen snel een antwoord. Goede service

Resposta da Flycarpets
Tweede kleed besteld super service wat…
Tweede kleed besteld super service wat een prachtig kleed lorum beige nog mooier als op de foto

Super service
Super service, goed geholpen aan de telefoon en snel geleverd!

Resposta da Flycarpets
I received the carpet with visible…
I received the carpet with a visible defects in the middle. This imperfection affect the overall appearance and quality of the product.
I sent them an email about the situation but they didn't respond yet.

Resposta da Flycarpets
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.