Communicatie, ik bestel een tapijt op dinsdag, krijg woensdag al een track en trace dat de vervoerder het tapijt aangemeld heeft gekregen, donderdag een mail dat ze het nog niet hebben gekregen en dus... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Onlangs een kleed gekocht, maar na een week nog niets ontvangen. Dit lag overigens aan DHL, niet aan dit bedrijf. Bericht gestuurd en direct geld teruggestort gekregen terwijl zij verder onderzoek doe... Ver mais
Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Ver mais
Het tapijt beviel helaas niet zo goed, omdat de kleuren minder goed in onze woonkamer paste dan gedacht. Hoewel ik te laat was met retour zenden werd er absoluut niet moeilijk gedaan door dit bedrijf... Ver mais
Detalhes da empresa
Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.
Informações de contato
Wijkermeerweg 68, 1948 NX, Beverwijk, Holanda
- 020-2614723
- vragen@flycarpets.nl
- www.flycarpets.nl
Respondeu a 16% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Snel geleverd en goede kwaliteit
Goede klantenservice, goed en fijn geholpen. Ontvangen tapijt voldoet boven verwachting. Ik ben blij :)

Resposta da Flycarpets
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit. Dit is al tweede keer dat ik hier een vloerkleed heb besteld.

goede snelle levering
goede snelle levering , mooi kleed

super mooi kleed en snelle levering
super mooi kleed en snelle levering
En nog goedkoop ook

Mooi carpet
Werd goed op de hoogte gehouden.Snelle levering.Heel mooi carpet.

Jammer genoeg niet leverbaar
Ik had een vloerkleed besteld en betaald.
Kreeg ik een dag later een mail dat hij niet meer leverbaar was.
2 dagen later geld wel weer terug gestort, maar zo jammer dat voorraad beheer niet helemaal goed werkt.

Resposta da Flycarpets
Alles 👍,niets op aan te merken !
Alles 👍,niets op aan te merken !! en het is een prachtige loper.
Tot een volgende keer.

Resposta da Flycarpets
Mooi kleed voor prima prijs
Mooi kleed voor prima prijs. Bij contact vriendelijk en snel geholpen. Gratis retourneren groot plus punt aangezien ik om keuze te maken meerdere kleden besteld heb.
snelle levering en vriendelijk…
snelle levering en vriendelijk telefonisch contact

Het is een mooi tapijt
Het is een mooi tapijt. Kwalitatief goed voor de prijs
Alleen jammer dat gls de vervoerder is, kun je niets van op aan wanneer het gebracht wordt op de dag van levering

Heb weer voor Flycarpet gekozen
Heb weer voor Flycarpet gekozen, omdat eerder bestellingen goed gingen. Deze keer ook weer, had een karpet besteld en kwam de dag erna dat er een niet bestaand huisnummer op de bestelling stond. Bestelling was al onderweg. Snel gebeld en situatie uitgelegd. Gelijk werd er actie ondernomen, om mij dezelfde dag alsnog het karpet toe te sturen. Wat gelukt is. Vond dit een hele goede service. Zal Flycarpet zeker aanbevelen. Qua prijs en kwaliteit ook zeer tevreden.

Resposta da Flycarpets
Goede klantenservice, levertijd klopte niet
De beloofde levertijd van ons kleed was 7 werkdagen, maar dit bleek niet te kloppen. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice zeiden ze eerst dat het goed zou komen, maar uiteindelijk bleek dat het toch meer dan een maand zou duren. Klantenservice heeft proactief korting aangeboden, was vriendelijk, dacht mee en reageerde snel. Uiteindelijk hebben we het kleed geannuleerd en dat ging ook zonder moeite.

Slechte service
De retourlabels werken niet op de website. Telefoon wordt niet beantwoord. Slechte service!

Echt wollen tapijt
Omschrijving en fotos product waren duidelijk ven precies ook zo geleverd. Kwaliteit tapijt geleverd is goed. Levering was vanuit Duitsland dus duurde een dagje langer maar prima vooraf aangegeven.

Heel blij mee
Top, goed product.
Blij mee. Jammer dat ze via GLS versturen, dat is me een bedrijf...
Voor de dat helemaal tevreden

Resposta da Flycarpets
Wat een mooi vloerkleed en nog mooier…
Wat een mooi vloerkleed en nog mooier als verwacht. Mooie kwaliteit prachtige kleuren.

Topservice
Prima en snelle reactie op vragen! Correcte afhandeling en een prima product

Good experience, smooth delivery
It all went smoothly from when I ordered to receiving the carpet. It looks like the photos- the quality is aligned with the price- its a light carpet, but seems antislip, unlike the one we had. We were looking for an antiallergic carpet so overall happy with our purchase.

Resposta da Flycarpets
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.