Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Communicatie, ik bestel een tapijt op dinsdag, krijg woensdag al een track en trace dat de vervoerder het tapijt aangemeld heeft gekregen, donderdag een mail dat ze het nog niet hebben gekregen en dus... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs een kleed gekocht, maar na een week nog niets ontvangen. Dit lag overigens aan DHL, niet aan dit bedrijf. Bericht gestuurd en direct geld teruggestort gekregen terwijl zij verder onderzoek doe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het tapijt beviel helaas niet zo goed, omdat de kleuren minder goed in onze woonkamer paste dan gedacht. Hoewel ik te laat was met retour zenden werd er absoluut niet moeilijk gedaan door dit bedrijf... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos
  2. Loja de Carpetes

Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

299 avaliações

Respondeu a 18% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Goede service!

Ondanks het erg mooie tapijt jammer genoeg in mijn interieur niet wat ik verwachtte wat betreft kleur en structuur... Maar! Geen nood. Vlot mijn retourlabel aangekregen en terug gezonden.
Ook belangrijk vind ik.

9 de novembro de 2024

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je review! Soms valt een kleed net even anders uit dan verwacht, maar gelukkig is er altijd een oplossing. Hopelijk vind je de volgende keer iets dat helemaal naar wens is!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super mooie kleden,mooie kwaliteit en goede bezirging

Zeer goed bedrijf kleden zien het zelfde eruit als op de site

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je tevreden bent en dat de vloerkleden helemaal aan je verwachtingen voldoen. Geniet ervan!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het carpet is netjes aangekomen maar de kwaliteit is niet echt goed... begint nu al te rafelen

Het carpet is netjes aangekomen, maar begint ju al te rafelen
..... kwaliteit is net echt geweldig

20 de novembro de 2024

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je feedback! Fijn dat het vloerkleed netjes is aangekomen. Je hoort inderdaad een mail te ontvangen over de levering; mogelijk is er iets misgegaan of in de spam beland. We gaan dit zeker nakijken om onze service te verbeteren. Hopelijk geniet je volop van je nieuwe kleed!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Japandi kleed past perfect bij het…

Japandi kleed past perfect bij het interieur. Mooie kleur en lekker zacht aan de voetjes. Snel geleverd en goede prijs.

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je mooie review! We zijn zelf ook helemaal gek op de Japandi vloerkleden, dus superleuk om te horen dat het zo goed bij jouw interieur past. Geniet ervan!

Fijn bedrijf

Ruime keuze
Mooie prijzen
Snelle levering 👍

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je korte maar krachtige review! Wat fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop!

Prima levering

Prima levering. Helaas blijft het kleed deels opgerold… hij wordt niet plat.

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je review en je feedback! Wat jammer dat het kleed nog niet helemaal plat ligt. Een tip is om iets zwaars, zoals boeken, op de opgerolde kanten te leggen. Je kunt het kleed ook tijdelijk andersom oprollen, dat helpt vaak om het sneller plat te krijgen. Hopelijk ligt het snel helemaal mooi!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was overdondertdoor de snelheiddus…

Ik was overdondertdoor de snelheiddus bedanktgr

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je enthousiaste reactie! Wat leuk om te horen dat je zo verrast was door de snelheid. Veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klantenservice was heel vriendelijk en kleed Super

Klantenservice was heel vriendelijk, tapijt werd zelfs eerder geleverd dan ze hadden aangegeven.
Het kleed is erg mooi en zacht voor een nette prijs.
Erg blij mee.

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft geholpen en dat het kleed zelfs eerder geleverd werd. Geniet van je mooie en zachte kleed!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service (telefonisch) en mooi…

Goede service (telefonisch) en mooi vloerkleed voor deze prijs

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service en het vloerkleed. Veel plezier ermee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer blij met het resultaat

Duidelijke bestelopdracht en betaling.
Levering zoals beschreven en vlot op te volgen.
Zeer blij met het resultaat!
Bedankt voor de goede service !

10 de novembro de 2024

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je fijne review! Wat geweldig om te horen dat alles van bestelling tot levering zo soepel is verlopen en dat je zo blij bent met het resultaat. Daar worden wij ook heel blij van! Geniet van je aankoop!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Precies geleverd wat op de site te zien is!

Prima.
Op tijd geleverd en willen het ook binnen neerzetten.

11 de novembro de 2024

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je review! Wat fijn dat alles zo soepel is verlopen en dat onze service naar wens was. Geniet van je nieuwe vloerkleed!

Prachtig

Mooi vloerkleed gekocht heel blij mee. Het is nog mooier in het echt, en de foto was al mooi. Prachtig.

7 de novembro de 2024

Ze zijn Behulpzaam

Ik had of kwam niet uit met me bestelling ze hebben me echt begeleid zo vaak gebeld tot dat het eindelijk goed kwam dus ben heel erg blij met FLYCARPET.Hartelijk bedankt voor de hulp
Groetjes
I E LEIDSMAN

11 de novembro de 2024

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je mooie review, meneer/mevrouw Leidsman! Wat fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met je bestelling. We staan altijd klaar om mee te denken en zijn blij dat alles uiteindelijk goed is gekomen. Veel plezier met je aankoop!

Mooi kleed.

Het kleed was goed verpakt. En zag eruit zoals ik het online heb besteld. Het duurde erg lang voordat het bezorgd werd.

10 de novembro de 2024

Resposta da Flycarpets

Bedankt voor je eerlijke review! Fijn om te horen dat het kleed helemaal aan je verwachtingen voldoet. We begrijpen dat de levertijd wat lang kan aanvoelen en werken eraan om dit te verbeteren. Hopelijk geniet je volop van je nieuwe vloerkleed!

Team Flycarpets

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.