het bestelde vloerkleed had niet de kleur die ik dacht te hebben besteld. Ik ben snel en vriendelijk geholpen. De medewerker bevestigde dat er een fout was gemaakt en bood excuses aan. Over het retour... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Communicatie, ik bestel een tapijt op dinsdag, krijg woensdag al een track en trace dat de vervoerder het tapijt aangemeld heeft gekregen, donderdag een mail dat ze het nog niet hebben gekregen en dus... Ver mais
Onlangs een kleed gekocht, maar na een week nog niets ontvangen. Dit lag overigens aan DHL, niet aan dit bedrijf. Bericht gestuurd en direct geld teruggestort gekregen terwijl zij verder onderzoek doe... Ver mais
Vloerkleed teruggestuurd omdat de kleur niet overeen kwam. Bleek dat het kleed niet aangekomen is met de post. Uit service heeft flycarpets alvast het geld teruggestort. Zij gaan vervolgens uitzoeken... Ver mais
Detalhes da empresa
Flycarpets is dé specialist in vloerkleden, met een ongeëvenaard assortiment dat zorgvuldig is samengesteld om aan uiteenlopende wensen en smaken te voldoen. Elk vloerkleed, van natuurlijke tot synthetische materialen, combineert topkwaliteit met betaalbaarheid, zodat er voor elk interieur een passende optie is. De focus ligt niet alleen op esthetiek, maar ook op duurzaamheid en comfort, zodat een vloerkleed jarenlang plezier biedt. Dankzij een snelle, betrouwbare levering en oprecht, deskundig advies, helpt Flycarpets bij het vinden van het ideale vloerkleed dat perfect aansluit op de persoonlijke woonstijl en wensen.
Informações de contato
Wijkermeerweg 68, 1948 NX, Beverwijk, Holanda
- 020-2614723
- vragen@flycarpets.nl
- www.flycarpets.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 27% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Ze zijn Behulpzaam
Ik had of kwam niet uit met me bestelling ze hebben me echt begeleid zo vaak gebeld tot dat het eindelijk goed kwam dus ben heel erg blij met FLYCARPET.Hartelijk bedankt voor de hulp
Groetjes
I E LEIDSMAN

Mooi kleed.
Het kleed was goed verpakt. En zag eruit zoals ik het online heb besteld. Het duurde erg lang voordat het bezorgd werd.

Resposta da Flycarpets
Snelle levering goede kwaliteit retour…
Snelle levering goede kwaliteit retour geen probleem

Resposta da Flycarpets
Precies zo als de afbeelding en snel geleverd
Precies zo als de afbeelding en snel binnen

Mooi kleed
Het kleed kwam keurig verpakt al de volgende dag binnen. Het ziet eruit zoals op het plaatje. Mooi gemêleerd.

Resposta da Flycarpets
Correcte levering en heel mooi tapijt
De levering was snel.
De kleuren komen niet overeen als op de…
De kleuren komen niet overeen als op de foto.
In het echt zijn de kleuren veel lichter.
Misschien dat jullie dat erbij kunnen zetten want het is erg misleidend!

Werd snel geleverd
Vlotte service en snel geleverd.
Fantastisch mooi kleed goede kwaliteit en vlotte service.

Verkeerd vloerkleed opgestuurd
Verkeerd vloerkleed opgestuurd. Was dezelfde stijl maar in een ander patroon. Uiteindelijk niet een groot genoeg verschil om de moeite van het terugsturen te ondergaan. Maar wel jammer. Nu ben ik er aan gewend en is deze ook wel mooi. Levering was daarentegen wel netjes en snel.

Resposta da Flycarpets
Mooi kleed, ik ben heel tevreden!
Mooi kleed, goed verpakt. Alles prima verzorgd. Enige minpuntje is dat ik niet ingelicht ben over het tijdstip en de dag van bezorging. Overigens wel binnen de 3 tot 5 werkdagen die aangegeven wordt. Staat plotsklaps voor de deur, gelukkig redelijk vroeg op de dag. Dus ik wil er verder niet over klagen.

Resposta da Flycarpets
Super blij mee goede service en een…
Super blij mee goede service en een aanrader om mensen het te zegen dat ik tevreden bent

Resposta da Flycarpets
Hoogpolig vloerkleed zo goed bevallen…
Hoogpolig vloerkleed zo goed bevallen dat we er nog maar eentje in een andere kleur hebben besteld. Topkwaliteit !
Alles keurig voor elkaar

tevreden!
Tapijt echt in heel goeie staat toegekomen, stinkt ook niet, rolt mooi uit, ziet er goed uit. Levering ook heel vlot op zich. De communicatie rond levertermijn en de track en trace waren een beetje erbarmelijk, maar uiteindelijk is de levering vlot verlopen.

Snel en kwalitatief
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.