Har benyttet Fodergrosisten i lidt mere end et år nu. God service. Hurtig levering. Og ikke mindst, et fremragende produkt (Alaska BARF) og en tilfreds, glad og sund hund. Men, kunne flamingo kasse... Ver mais
A empresa respondeu
Fuldstændig vanvittig god service og de sødeste mennesker når man ringer til dem! Og så er deres produkter de absolut bedste på markedet. Jeg kommer aldrig til at købe hundemad noget andet sted!... Ver mais
Min kæreste og jeg bestilte frossen foder hjem til vores krybdyr. Pakken ankom efter få dage, og indholdet var pakket nænsomt ind. Man kunne se, at vedkommende havde gjort sig umage med at holde fod... Ver mais
A empresa respondeu
Fodergrossisten startede op udelukkende for at lave dansk opdrættede og 1. klasses foderdyr, men har i kraft af leveringsaftaler med de danske zoo og parker udvidet sit udbud væsentligt. Dette synes vi også, at private skal have glæde af. Fodergrossisten har et fuldt sortiement af foder til stort set alle dyr. Vi sælger blandt andet Kasper Faunafood, Canex, Zupreeme, Zoo Line Denmark, Huismerk, mus og rotter, frosen fiskefoder, insekter, og BARF foder. Vi leverer dyrefoder til mange zoologiske haver, parker og privatkunder rundt i hele Danmark, Norge, og Sverige. Fodergrossisten er en udbygning af virksomheden MD-APS, der startede i 2012 udelukkende med avl af insekter. Tanken bag Fodergrossisten er, at vi synes, at det er på tide, at private også får muligheden for at købe et bredt udvalg af kvalitets dyrefoder på én hjemmeside. Virksomheden startede af egen interesse for krybdyr, primater, hund, kat mm. Det tog dog hurtigt om sig, da vi ønskede at have de bedste produkter på hylden til alle slags dyr. Med venlig hilsen Martin Dahl
Øster Hedevej 122, 9800, Hjørring, Dinamarca
Har benyttet Fodergrosisten i lidt mere end et år nu.
Men, kunne flamingo kassen genbruges? Pant? Byttes med fragt eller?

Resposta da Fodergrossisten
Og så er deres produkter de absolut bedste på markedet.
Jeg kommer aldrig til at købe hundemad noget andet sted!
Ville ønske man kunne give flere stjerner :)
Ps. Skulle også hilse fra Shaka og sige tak.
Rigtig hurtig levering . Godt pakket ind . Alt som jeg havde bestilt var med . Det eneste jeg kan sætte en finger på var at kalkun halsene er ret frost skadet . Der sidder meget is på alle halse . Men altså svært at tjekke hver en kasse de sender ud … så vi lever med det og håber de ik er fyldt med is næste gang :-)
Jeg modtog forkert foder og forkert antal fra Fodergrossisten. Men de responderede hurtigt på min klage (jeg havde først sendt mail til en forkert e-mail adresse) og rettede fejlen. Rigtig god kundeservice

Resposta da Fodergrossisten
Super gode små sild til min hund. 10 kg i første omgang. Jeg er godt tilfreds og vil købe fisk igen til min hund.

Resposta da Fodergrossisten
Her er virkelig kræset for kvaliteten på varerne, og det uden at gå på kompromis. Dejligt at kunne bestille på nettet, og herefter aftale afhentningstidspunkt. Jeg er rimelig ny indenfor BARF, men føler mig i trygge hænder hos fodergrossisten.

Resposta da Fodergrossisten
Alt var lige som det skulle være, også en rigtig god service 👍
I don't even have words to describe how excellent this company's services are! Every month I shop for food for my beloved little dog, my son, on this site! Everything comes very well packaged and the quality of the products is excellent!

Resposta da Fodergrossisten
Altid friske melorme, godt pakket ind, og hurtig levering.

Resposta da Fodergrossisten
Kan varmt anbefale dette firma hurtig leverering godt pakkket og god kvalitet.

Resposta da Fodergrossisten
Nu er det så anden gang jeg har bestilt frost foder til min steppevaran og er yderst tilfreds med behandling af ordre og selve varen, som er af rigtig god kvalitet og godt pakket ned samt med en hurtig levering af varen, så foderdyrene stadig er frosne ved ankomst på adressen.
Kan kun varmt anbefale firmaet 🙂

Resposta da Fodergrossisten
Service i top og varer der lever op til forventningerne. Har købt katte- og fuglefoder. Kan varmt anbefale Fodergrossisten.

Resposta da Fodergrossisten
Vi har mest købt kattefoder hos Fodergrossisten - vores kat er mæt og glad, og vi som kunder hos Fodergrossisten er ligeledes meget tilfredse, da der altid er høflig betjening og god kundeservice. De varmeste anbefalinger herfra.

Resposta da Fodergrossisten
jeg har for få dage siden købt frost rotter til mine slanger, jeg gør som jeg altid plejer ligger dem i en pose med vand uden om posen.
Da jeg tager rotterne op er maven sprunget på dem, så jeg tør 2 nye op og de stinker langt væk af tis.
Så jeg tør 2 nye op igen og de stinger også langt væk af tis og mine slanger vil ikke spise dem også selv med tvangsfodring.
da jeg snakker med kunde cervis siger de at det er noget man må tage med når man køber frost.
jeg får hverken pengene tilbage eller nye rotter.
jeg vil ikke andbefale dem og handler ikke selv med dem mere.

Resposta da Fodergrossisten
Har købt frostfoder samt insekter her fra en del gange, og må sige jeg aldrig har haft en dårlig oplevelse, altid top prof pakket med tøris så foderet er dybfrosne når man modtager det. Insekter er pakket fint ind i små bokse eller net så det er nemt at håndtere når man modtager det. Så alt i alt et super godt firma med servicen i top.

Resposta da Fodergrossisten
Kan kun give Fodergrossisten mine bedste anbefalinger !!
Bestiller til afhentning og det er altid super hyggeligt at få en snak med både de ansatte og med Martin som har firmaet.
Og de produkter jeg hidtil har købt har alle været super friske

Resposta da Fodergrossisten
Rigtig god og flink kundeservice. En kvalitet og service som man ikke finder mange andre steder. Kan kun anbefale dem, når der skal købes dyrefoder.

Resposta da Fodergrossisten
Fik tilsendt et forkert produkt, få dage efter, havde de sendt mig, det jeg havde bestilt, uden problemer 😊
Kan kun anbefale dem.
Fodret er i top, og ligeså deres service

Resposta da Fodergrossisten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.