Fort Resort Beemster Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben ons huwelijk gevierd in de prachtige suite van het fort, en wat was dit een beleving! Bij aankomst werden we verrast met een heerlijk schuimbad, omringd door kaarsjes en rozenblaadjes, e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een fijne plek om helemaal tot rust te komen. Geen massaal of commercieel gebeuren, maar juist een ontspannen en rustige sfeer. Je kunt er heerlijk lunchen en dineren en ook overnachten is a... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Normaal altijd picobello maar recent viel ons bezoek tegen. In verband met de verbouwing zijn er weinig rustplekken. Er is maar één ruimte en die was tijdens na bezoek steeds bezet. De zoutgrot was n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wauw, wat een heerlijk verblijf hebben we gehad. Het personeel was ontzettend vriendelijk en hulpvaardig. Dank jullie wel hiervoor en dank voor de ontzettend attente verrassing op onze kamer. Overdag... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de bem-estar

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe en duurzame wellness resorts van Nederland. Beleef wellness in de karakteristieke sfeer van het fort zoals nog nooit eerder ervaren. Geniet van weldadige baden en sauna’s, ontspan lichaam en geest, onthaast en kom in balans. Na dit bad van gastvrijheid, gastronomie en wellness voel je je weer volledig opgeladen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

430 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 44% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

226 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisch verblijf gehad

Fantastisch verblijf gehad. Attente bediening, service en erg proper geheel.

Enige minpunt: het bed op Bali eiland is wat doorgezakt en heeft een kuil in het midden. Tijd voor een nieuw bed.

27 de dezembro de 2025

Een geweldig Wellnessresort

Een geweldig Wellnessresort. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam, nooit teveel mensen in het resort, schoon, prachtige locatie, overnachten is net zoals het eten in restaurants Poterne, een feestje. Verblijven in het resort is prijzig maar daar staat veel comfort & luxe tegenover.

25 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prettige, overzichtelijke ruimte. Fijne sauna’s. Helaas was de kamer koud, maar we kregen een kacheltje;). Van de aardige dames bij de balie ook nog een cadeautje, leuk! Al met al, topervaring!

21 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fort Resort Beemster is echt hemel op…

Fort Resort Beemster is echt hemel op aarde. Wij zijn hier al vaker geweest voor diner en het wellness gedeelte maar nog nooit voor overnachting. Voor mijn verjaardag hebben wij dit keer een wellnessdag + overnachting met diner en ontbijt in de Bali kamer geboekt. Het overtrof alle verwachtingen en ik zou het iedereen aanraden!

20 de dezembro de 2025

Heerlijk!

18 dec tot 19 dec verbleven wij een nachtje in Fort Beemster voor de verjaardag van mijn vriend. Wat een fijne tijd hebben wij gehad. Overdag heerlijk de sauna in en ‘s avonds fantastisch lux gegeten in het restaurant. Het personeel was uiterst vriendelijk en ook het publiek was erg fijn en respectvol naar elkaar toe. Sauna’s zijn erg schoon en er is een perfect aanbod. ‘s avonds zijn we met frisse tegenzin weer naar huis gegaan maar we komen zeker nog eens terug!

19 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

2 daagse sauna arrangement met hotelovernachting…

Wij hadden een 2 daags arrangement geboekt. Ontvangst heel warm en hartelijk. Fijne relaxte sfeer, veel diverse mooie sauna's maar niet te massaal.
Moderne en luxe uitstraling. Fijne ruime hotelkamer en in het hele pand voel je de geschiedenis, bijzondere plek om heerlijk tot rust te komen.

19 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heeft te maken met de klantvriendelijkheid van al het personeel.wij hadden een hotelovernachting dat was super.wel was het erg druk en luidruchtig in sauna's..ook droegen mensen slippers in sauna's

Wij hadden een hotelovernachting deze was super.Het personeel was zeer vriendelijk.
Wat wij wel vonden we dat het erg druk was overdag en mensen zich niet aan de regels hielden luidruchtig in sauna en slipper meenamen in sauna het eten in restaurant zeer goed

17 de dezembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Veel te druk

Een prachtige locatie, mooi gelegen en mooi vormgegeven, maar veel en veel te druk. We zijn er van 10:30 tot 17:30 uur geweest en geen moment was het rustig. Overvolle sauna's, wachten voor de toiletten en door de schaarse rustruimtes die aldoor bezet waren, kon je niet goed ontspannen. Door de drukte komt ook de hygiene in het gedrang.

De keuken is voortreffelijk en het personeel is vriendelijk. Komen we terug? Nee, waarschijnlijk niet, hoe fijn de ruimtes ook zijn, de drukte deed het plezier de das om.

17 de dezembro de 2025

Welkom

Sfeervol, gastvrije ontvangst, een heerlijk feestelijk en verzorgd diner in het restaurant buiten het saunagedeelte. Hotelkamer mooi en verzorgd.
De lunch in verhouding tot bovenstaande wat teleurstellend : lekker broodje maar miste een verzorgde servering ( belegd broodje op een kaal bordje). Daarbij brak ik bijna een kies op een deel van een avocado-pit in de guacamole. Met deze klacht werd niks gedaan en ter kennisgeving aangenomen. Jammer en niet in de lijn van de rest van mijn verblijf!

7 de dezembro de 2025