Priset baseras på väldigt långa flygtider, hotellet ligger 5-6km från centrum. Ville boka paket med 2 nätter, fick flyg för 2 dagar men skulle betala hotell för 3 dagar... Dessutom ändras priset hela... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fotbollsresoronline erbjöd en snabb, flexibel och kostnadseffektiv service för fyra vuxna där vi kunde välja antal dagar, typ av hotell, bostadsområde, flygtider och match. Deras uppgift om att biljet... Ver mais
Allting funkade precis som jag ville på resan och jag kan rekommendera fotbollsresoronline för alla fotbollsintresserade. Bra service när man ringde och bokade resan och ett trevligt bemötande. Tycker... Ver mais
Rekommenderar verkligen detta företag, allt funkade smidigt, med kontakt före och under resan, matchbiljetter levererades till hotellet som avtalat. Journummer fanns att tillgå vid problem. Ett tips... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
På Fotbollsresoronline kan ni boka er fotbollsresa online i tre enkla steg, inkluderat flygresa, hotell och matchbiljett till vald fotbollsmatch. Välj själv er match, plats på arenan, hotell och flyg och betala resan säkert med kreditkort. Vi garanterar att ni alltid erhåller era matchbiljetter i god tid innan match. Vi strävar efter att alla våra fotbollsresor till Spanien, Italien, England, Frankrike & Tyskland m.m. skall vara konkurrenskraftigt prissatta. Årligen reser hundratals fotbollsfans med oss på fotbollsresa till toppklubbar så som Manchester United, FC Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Juventus, Arsenal m.m.
Informações de contato
Gamla Landsvägen 10, 51831, Borås
- 0334301520
- info@fotbollsresoronline.se
- www.fotbollsresoronline.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Priset baseras på väldigt långa…
Priset baseras på väldigt långa flygtider, hotellet ligger 5-6km från centrum. Ville boka paket med 2 nätter, fick flyg för 2 dagar men skulle betala hotell för 3 dagar... Dessutom ändras priset hela tiden!
Grymt bra fixat
Grymt bra fixat, 3nätter 4dar paris Och PSG lyfta pokalen 4/5 Allt flöt på bra. -Nästa fotbollsresa blir "Fotbollsresoronline"
2 nöjda skåningar
Inget krångel
Hotellet var dåligt och biljetterna var…
Hotellet var dåligt och biljetterna var ganska dåliga.
Snabbt och enkelt!
Snabbt och enkelt, bra flygbolag!
Kommer definitivt att använda Vueling igen!
Hotellet blir så bra som man väljer...
Hela paketresan fungerade bra
Hela paketresan fungerade bra. Vi bodde på Internazionale Ramblas Cool Hotel som var väldigt centralt med god frukost. Biljetterna till matchen levererades som avtalat till hotellet.
Är på det stora hela mer än nöjd
Är på det stora hela mer än nöjd. Standarden på hotellrummet kunde däremot varit bättre. Helt och rent men något slitet.
Allt enligt planerat
Allt enligt planerat. inga konstigheter
Lite adminstration, lyckad resa
Krävdes lite jobb för att lösa fakturafrågan men som helhet en smidig upplevelse att boka och en riktigt bra resa utan krångel
Det kändes tryggt
Väldigt smidigt att boka. Tydliga information om hur allt fungerade med flyg och fotbolls biljetter. Jour telefon nr om något skulle hända under resan när det gällde fotbollen osv. Det kändes tryggt.
Manchester United
Alla hotell som är kopplade till en fotbollsresa borde ligga hyfsat nätat arenan eller iallafall ”city”.
Vårt hotell låg en Bra bit ifrån arenan och var sjukt svårt att ta sig in till city och till arenan. Det borde ha framgått lite bättre när man bokade.
Lite bättre platser på arenan borde man också fått. Knappt så man såg spelarna. Man borde ha fått reda på när man boka vilka platser man hade fått.
Sen stod det på pappret om hur man hämtar biljetterna att dem kunde hämtad dagen Innan. Men vi var där dagen innan och det gick inte alls att hämta. Var Bara samma dag två timmar innan som funkade.
Våra två rum hade endast dubbelsängar…
Våra två rum hade endast dubbelsängar med ett täcke per rum. Det var inte riktigt vad vi förväntat oss i ett sällskap med fyra vuxna män. Hotellet hade inga extra täcken att tillhandahålla.
Flyg
Flyg, hotell och matchbiljetter fungerade mycket väl
Leverans av biljetter gjordes inte som…
Leverans av biljetter gjordes inte som instruerat. Platser på arenan var inte bredvid varandra. Således fick vi själva lösa tex utskrifter och byta platser själva. Det gick bra men leveransen motsvarar inte priset vi betalade anser jag.
Helt ok hotell men dåliga platser på…
Helt ok hotell men dåliga platser på arenan.
Derby i Milano
En mycket trevlig vistelse i Milano. Allt flöt på bra. Kan rekommendera detta företag.
Jättebra. Supernöjda!
Jättebra, tydligt enkelt och korrekt. Fotbollsbiljetterna låg dessutom på hotellet redan när vi kom dit onsdag kväll trots att matchen inte var förrän på lördag.
Det blev en fin resa
Det blev en fin resa.
Alla 3 generationer som var med är nöjda.
Det var lite strul med kommunikationen vid bokning och ombokning, men det löste sig till slut.
Dåliga sittplatser men OK hotell.
Dåliga sittplatser men OK hotell.
Helt OK hotell, flyg och kommunikation kring resan. Betalade dock extra för att få sitta långsida nära planen men vi hamnade bakom kortlinjen i hörnet. Det kändes inte OK. Väl hemkommen så påpekade vi detta missnöje för fotbollsresoronline och de menade bara att biljetten var inom specifierat område av arenan. Det är säkert så men med den uppdelning av arenan som de erbjuder så kan man inte förvissa sig om en bra plats på förhand och det är ju inte så kul. Vi valde biljett i "Kategori 1". Dessutom så var bemötandet vid påpekandet inget vidare.
Allt funkar precis som det ska
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.