Fotomozaiek Maken Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie, scherpe foto op posterformaat (80 x60). De poster zag er net zo uit als de preview (mijn man vond het eindresultaat zelfs mooier!). Snel geleverd in een stevige doos. Ik zou hier zeker weer... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Besteld. Absoluut geen aanrader, waardeloze survice! Ik heb alleen de fotos geupload, verder niks. Vervolgens kreeg ik het geleverd, maat 100x100, 151,-!!! met een cursor op het gezicht van degene... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

28 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Mooie poster als cadeau

Mooie, scherpe foto op posterformaat (80 x60).
Snel geleverd in een stevige doos.
Ik zou hier zeker weer bestellen

12 de maio de 2026

Waardeloze survice

Besteld. Absoluut geen aanrader, waardeloze survice!

Ik heb alleen de fotos geupload, verder niks. Vervolgens kreeg ik het geleverd, maat 100x100, 151,-!!! met een cursor op het gezicht van degene op de foto! Pech, was de reactie, en daar had ik zelf op moeten letten, ookal was het hún cursor!

29 de abril de 2026

Teleurstellend resultaat

Net mijn fotomozaiek, na 14 dagen geleden besteld, binnen. En wat een teleurstelling!! De fotootjes zijn onderin erg wazig! Niet te zien welke foto het is. Extra betaald voor scherpere instelling per foto. Dit is gewoon echt niet gedaan. Ook is er geen rekening gehouden met het positioneren van bepaalde foto’s. Een bijna zwarte foto in een heel licht gedeelte van de hoofdfoto. 215,- betaald en zo teleurgesteld!

7 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niks bestellen hele slechte kwaliteit

Hier moet je echt niks bestellen! Waardeloze kwaliteit en klantenservice helpt voor geen meter.
De kleine foto’s zie je amper en als je dit meld wordt de schuld bij de aankoper gelegd!

Echt veel te duur! Niks bestellen hier want je krijgt echt rommel en hele slechte kwaliteit

24 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met het resultaat

Heel blij met het resultaat. Binnen no time de preview in de mail met 2 keuzes. Ik vroeg me toen af of het in het echt ook goed uit zou komen. Dat vond ik nog wel eventjes spannend. En ja, het was prima. De kleine fotootjes zijn van dichtbij goed herkenbaar, maar van veraf zie je alleen een “normale” foto (1.00x0,75).
De levering was snel, stevig verpakt en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Ik heb het besteld als cadeau en ik weet zeker dat ik iemand heel blij ga maken met deze foto-mozaïek!

27 de janeiro de 2026

Top service!!

Echt heel erg tevreden ook omdat ik 2 keer een optie had ingediend en dan nog de mogelijkheid om uit 2 opties te kiezen. Snelle levering het was voor een vriendin die er echt heel erg blij mee was en nog nooit mozaikfoto had gezien!

13 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een supergoede service!

Wat een supergoede service!!
Bij het samenstellen de optie krijgen uit 2 voorbeelden.
Een snelle levering en de canvas veilig verpakt.
Supertevreden met het eindresultaat.
Zeker voor herhaling vatbaar!!

20 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uploaden foto's gaat snel en eenvoudig

Uploaden foto's gaat snel en eenvoudig. Concept mozaïek volgde snel daarna. Aanpassen was ook makkelijk. Snelle en correcte levering in deugdelijke verpakking. Eindresultaat naar volle tevredenheid. Niet goedkoop, maar wat is nog goedkoop tegenwoordig?

6 de agosto de 2025

Aanbevelenswaardig!

Goede service, volgens afspraak geleverd en een prima kwaliteit. Een miniem probleempje werd onmiddellijk opgelost. Het uploaden van de foto's ging erg snel en een preview van de mozaïekposter werd snel bezorgd. Het bewerken van de poster was vrij eenvoudig. Top product!

4 de agosto de 2025

niets bestellen- waardeloos

De geleverde poster was slecht; kleine fotootjes niet te onderscheiden en de poster kon linea recta de prullenmand in. Toen ik hierover klaagde kreeg ik de opmerking dat de aangeleverde hoofdfoto teveel texturen bevatte en eenvoudiger had moeten zijn. Fijn als je dit achteraf hoort. Hier niets bestellen!!! Waardeloos.

7 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en kwaliteit!

Goede service, snel geleverd en een fantastische kwaliteit. Het uploaden van de foto's gaat erg snel en binnen een uur had ik een preview van de mozaïk poster, die je vervolgens makkelijk kunt bewerken. Mijn zestienjarige zoon erg blij gemaakt met een mooi, uniek en persoonlijk cadeau. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding.

16 de junho de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eerste keer en het is een goede…

Eerste keer en het is een goede ervaring geweest. Vrij snel geleverd na het bestellen. Prima kwaliteit en mooi groot formaat voor die prijs (foto mozaïek 75x100). Werd goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Enige gekke is dat ik niet een andere winkel kon kiezen om af te leveren. Mogelijk omdat ik de bestelling via de telefoon deed, maar dit leek ook niet aan te passen toen ik dit via de laptop deed. Fijn dat je snel een voorproefje krijgt. Dik tevreden:).

12 de abril de 2025

Fotomozaiek van slechte kwaliteit

We hebben een fotomozaiek besteld met de afmeting 80x80 cm, voor een totaalprijs van €139,50. Bij levering bleek het product zeker niet wat wij ervan verwacht hadden. De kwaliteit is zeer slecht, de kleine foto'tjes zijn in de donkere delen helemaal niet te zien. Toen we hierover geklaagd hebben, bleek het bedrijf hier totaal niets mee te doen. Het is teleurstellend dat er bij het bestellen hierover helemaal niets wordt gezegd, het advies is daarmee ver onder de maat. Jammer dat er dan vanuit Fotomozaiek geen enkele coulance wordt getoond, het commentaar is: 'aanpassingen zijn niet mogelijk, het is helaas niet anders'. Wij hebben eerder een mozaïek bij een Nederlands bedrijf laten maken, die was prima. Voor ons dus nooit meer bestellen bij dit 'Duitse' bedrijf, de kans dat het niet goed gaat is blijkbaar zeer groot. En dan is er dus niets meer mogelijk, dus weg geld!

8 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte kwaliteit en snel geleverd

Mooie foto mozaïek ontvangen op een poster van 60x40 cm. Snel geleverd in stevige koker. Mooi dik glanzend echt fotopapier. Simpel een hoofdfoto en een paar honderd subfoto’s uploaden. Eindresultaat nog mooier dan wat je op het scherm ziet. Aanrader!

5 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kies een ander bedrijf voor je mozaïek

Helaas heb ik een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ik heb voor 125 Euro een fotomozaiek besteld en toen ik het resultaat thuisgestuurd kreeg was ik heel erg teleurgesteld. Het is gewoon een grote (slechte kwaliteit) foto en de kleine foto's zijn nauwelijks zichtbaar. De feedback van het bedrijf is dat het mijn eigen schuld is, ik heb zelf namelijk obv de previews een keuze gemaakt. De preview is echter misleidend. Dit is allesbehalve een degelijke mozaïek. Er is slechts een kleurenfilter over de foto's heen gedaan en daardoor zijn ze nauwelijks zichtbaar. Vervolgens kreeg ik de schuld omdat ik een verkeerde foto zou hebben uitgezocht. Dan moeten ze op hun site beter aangeven waar de foto aan moet voldoen. Deze was trouwens prima en op andere sites nu krijg ik goede resultaten. Ik heb gevraagd om mijn geld terug te krijgen of een nieuwe te kunnen uitzoeken, maar ik heb geen enkel voorstel ontvangen om het probleem op te lossen of met korting een nieuwe afdruk te laten maken. Ook had ik 10 Euro meer betaald voor snelle productie om het op tijd binnen te krijgen voor een feest, maar ik heb het niet binnen de gestelde termijn ontvangen.

30 de novembro de 2024

Esta empresa é sua?