Frederikssund Fysioterapi Avaliações 3

2,8

Detalhes da empresa

1. Clínica de Fisioterapia

Escrito pela empresa

Vi tilbyder fysioterapi og ostepati i en venlig og afslappet atmosfære med plads til alle. Vores fysioterapeuter har et højt fagligt niveau og mange års erfaring. Vi tager løbende kurser og videreuddannelse.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse, blev overhovedet ikke undersøgt fysisk, den unge fys. Kiggede blot, gav mig to øvelser med hjem, ugen efter det samme.
Prøvede dem fordi jeg er flyttet til Frederikssund.
Derefter kontaktede jeg Stenløse fys. Hvor jeg har været tidligere, han undersøgte og behandlede nogle facetter i rygsøjlen, og jeg gik derfra med mindre smerter, glæder mig til at forsætte der.

25 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har overordnet være tilfreds…

Jeg har overordnet være tilfreds omkring mit forløb. Men da jeg desværre blev syg i løbet af dagen og havde en tid kl 19, prøvede jeg selvfølgelig af ringe at melde afbud, men da jeg ikke var blevet syg før kl 9 så modtager jeg en regning på 300kr. Virkelig dårligt stil.

27 de janeiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sjældent er jeg blevet behandlet så…

Sjældent er jeg blevet behandlet så dårligt. Det er lige fra behandlinger, hvor man først bruger tid på en undersøgelse som foregå ved en pc. Andet er at nå man skal have behandling så svinger tiden fra ca 25. minutter til 20 minutter og det er vel og mærke med af og påklædning herunder optagelse af journal. En anden siger indlæg. OK, det prøver vi. Ikke billigt. Men ingen bedring og derfor få jeg denne besked at jeg skal have speciale indlæg til flere tusind kroner. Eller ved man ikke hvad man skal gøre. Tænk hvis jeg gav mine kunder samme behandling. Køb dette, når det virker så skal du købe dette. Ved ikke af afmelde i tide koster det. Fint men det skal være inden kl. 0900 selvom man ikke kender til den hjemtransport man får sidst på dagen. Og så kan min ikke ringe efter 1400 og advisere om problemet med fremmøde. IKKE SÆRLIGT PROFESSIONELT.

11 de janeiro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais