Enkel beställning och snabb leverans. Hantering som man förväntar sig ska vara. Rekommenderas. Ett plus: Det går att beställa UTAN att blanda in Klarna. Detta är något som fler företag borde uppm... Ver mais
Otrolig kundservice! När PostNord tappade bort mitt paket som innehöll en present så skickade Friluftsvaror omedelbart ett nytt och såg till att jag hann få presenten i tid. Så fint och personligt e... Ver mais
Nu är det så att jag ska ge bort denna vara som 50 års present. Kan inte svara så mycket mer. Ska ge bort den i veckan som kommer. Annars kan jag säga den kom fort fram. Har för tillfället bara bra... Ver mais
Då varan var slut tog man personlig tel-kontakt med mig. Mycket ovanlig service nu för tiden! Trevlig dessutom. Man erbjöd att ta hem en i min storlek om jag kunde vänta ytterligare några dgr. Kom i... Ver mais
Outdoor-butik med ett noga utvalt sortiment med allt du behöver för ett aktivt uteliv. Tält, sovsäckar, liggunderlag, ryggsäckar, alpint och mycket mer för alla dina utenätter. Drivet av friluftsentusiaster.
Agnesfridsvägen 178, 213 76, Malmö, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Bra rekommendationer utifrån mitt behov. Supernöjd med produkten.

Resposta da Friluftsvaror
Snabb leverans. Två dagar efter jag lagt min beställning stod den utanför dörren. Och detta mitt i semestertider.

Resposta da Friluftsvaror
Bra utbud. Helt ok prissättning. Varan jag beställde skickades direkt samma dag och var hel och oskadad när jag hämtade paketet hos paketombudet.

Resposta da Friluftsvaror
Snabb leverans och enda stället där jag hittade vad vi skulle ha till vårt Coleman-tält.

Resposta da Friluftsvaror
Hade vad jag behövde och fanns på lager så gick att plocka upp inom en timme.

Mycket snabb leverans.
Kanon fina Keen kängor, passar perfekt

Resposta da Friluftsvaror
Jag ville testa annan storlek än den jag beställt online och personalen var till mötesgående,hjälpsam och hade ett mycket fint bemötande

Resposta da Friluftsvaror
Trevlig kontakt med kundservice.
Skrev fel i beställningen men de var hjälpsamma och såg till att mitt paket kom till Skåne och inte Luleå!
Tack för att ni stöder scouterna med rabatter!

Resposta da Friluftsvaror
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.