Jeg havde bestilt 4 par strømpebukser. Dagen efter bliver jeg ringet op, med beskeden om at 2 af dem alligevel ikke var på lager. Jeg kunne vælge mellem at få pengene tilbage eller i stedet få fremse... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De bestilte parykker kom mega hurtig Super Købte en blå meget fin, minder meget om ægte hår Købte en rød klovne paryk Egentlig ok, men synes det røde materiale ikke så behageligt. Samt kunne v... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Bestillingen forblev ved GLS. En ny bestilling blev straks sendt efter et opkald. Pakken kom næste dag- samtidig som den ‘forsvundne’ første pakke. Meget fin og i mødekommende behandling. Tak
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi elsker at gøre hver fest unik og har håndplukket de skøreste, sjoveste og mest kreative festartikler til at løfte humøret og få smilet frem hos alle dine gæster. Hvad med et par oppustelige mikrofoner til karaokeaften? Eller måske nogle glitrende guirlander til din næste nytårsfest? Uanset hvilken anledning du fejrer, har vi de perfekte produkter til at gøre din fest både stilfuld og sjov. Slip din indre festplanlægger løs og lad dig inspirere af vores store udvalg – vi lover, at din fest aldrig bliver kedelig igen! Hos Festbutikken er vi her for at sikre, at alle dine fester er fyldt med grin, glæde og masser af feststemning. 🎉🎁🥳 På vores vejle afdelings hjemmeside: Gag.dk tilbyder vi et bredt udvalg af festartikler, kostumer og dekorationer til enhver lejlighed. Gør din fest uforglemmelig med vores sjove og kreative produkter.
Informações de contato
Friis Hansens Vej 3, 7100, Vejle, Dinamarca
- +4526212117
- Kundeservice@gag.dk
- www.gag.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fuld tilfredshed!…
Der er så fin service og god kvalitet af varerne jeg har købt.
Levering var super hurtig og jeg har kun positivt at sige om Festbutikken.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Sådan oplevede jeg det også sidste gang jeg bestilte. Fine varer

Vejle afdeling er dårlig
Deres ansvarlig derude er meget flabbet har aldrig hørt nogen tale så grimt. Fik os talt med en ung medarbejdere som hedder Jesper som også er flabet, hold jer væk for dere Vejle afdeling

Resposta da Festbutikken Vejle
Min søn elsker denne butik og…
Min søn elsker denne butik og personalet er de sødeste mennesker 😀😀

Resposta da Festbutikken Vejle
God service og hurtig levering…
Bestilte festtøj fredag sidt på dagen og lørdag opdagede jeg forkert størrelse, og skrev en mail, som blev svaret samme dag at det skulle de nok rette.
Modtog det i dag tirsdag og det var rettet.
God service og hurtig levering

Fantastisk betjening 😁
Fantastisk betjening 😁. Jeg havde bestilt nogle regnbue strømper, men der var ikke nok i Vejle afd. Derfor bestiller jeg resten i en af de andre afd. af Festbutikken. Det blev opdaget i Festbutikken i Vejle, og en venlig medarbejder kontaktede mig på tlf. Fantastisk service 😁. Intet mindre. Mange tak 🙏 Også hurtig levering 👏

Resposta da Festbutikken Vejle
Super hurtig service og fint kostume…
Super hurtig service og fint kostume blev leveret dagen efter.

Det ER super survice.
Der var desværre ikke alle de ting hjemme, som jeg havde bestilt, jeg fik derfor en besked om at det og at jeg kunne rette i min bestilling.
Jeg valgte så en enden genstand i stedet for, og sagde at jeg skulle bruge det hurtigt.
Den nye ordre blev pakket samme dag, og jeg havde den allerede 2 dage efter. Det ER super service - tak for det :-)

Resposta da Festbutikken Vejle
Masken var pakket forsvarligt ind
Masken var pakket forsvarligt ind, så den ikke gik i stykker. Kom hurtigt

Resposta da Festbutikken Vejle
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.