gearbooker.com Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gearbooker est une superbe plateforme pour louer ou mettre en location du matériel audiovisuel de qualité ! Très intuitive à utiliser, la protection du loueur comme du client est bien pensée :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very helpful website, also gives insurance which is great. Booking process was smooth, the function to send you an email when you get a message in gearbooker is super helpful as well.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich habe mit Gearbooker sehr gute Erfahrungen gemacht. Die Buchung war einfach und übersichtlich, die Kommunikation verlief reibungslos und der gesamte Ablauf hat problemlos funktioniert. Die Plattfor... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comércio online
  2. Aluguel de Equipamentos Audiovisuais
  3. Serviço B2B
  4. Loja de artigos para fotografia

Rent your photo, video, film, audio and other equipment from creative people in your neighbourhood. No worries: all items are insured!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

544 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

75 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lees goed alle kleine lettertjes!

Lees goed alle kleine lettertjes! Zowel als huurder en als verhuurder!

Buiten het feit dat je je, zowel als huurder of als verhuurder, moet identificeren alsof je je voor een cryptobeurs inschrijft, moet je als huurder vaak belachelijk hoge borg betalen. €850 borg op een huurprijs van €81? Werkelijk? En dan kan je ook nog eens behoorlijk lang wachten voordat je je borg terugkrijgt.

En als verhuurder wordt je vaak genaaid door de aangeboden "halve dag huur". Ook al geef je aan dat je minimale huurperiode 1, 2 of meer dagen is, een huurder kan gewoon aangeven dat hij het apparaat pas om 12:00 nodig heeft en het systeem halveert dan gewoon je dagprijs. Nogmaals, ook al heb je aangegeven dan je minimale huurperiode 1 dag of langer is. En alsof dat nog niet belachelijk genoeg is, sommige producten komen dan onder een huurprijs die lager is dan de minimale commissie die Gearbooker opeist. M.a.w. je krijgt dan letterlijk 0 Euro voor je uitgehuurde gear!

Edit: Mijn 2 sterren gewijzigd naar 1 ster. Tegenwoordig kan je zelfs niet meer op berichten reageren als je niet je identiteit geverifieerd hebt!

En dat moet door: een foto van je paspoort te maken (ze accepteren geen scan), een selfie van jezelf met dat paspoort in je handen, en een document welk je adres bevestigt (maar mag niet ouder dan 1 maand zijn). Het probleem hierbij is, dat als je je telefoon gebruikt voor de fotos, je in de problemen komt als je een document wilt uploaden (je internet-rekening bijcoorbeeld) omdat je die natuurlijk niet op je telefoon hebt, en anderzijds, als je je PC gebruikt en geen webcam hebt, dan kan je geen selfie en foto maken van je paspoort.

Echt, wat een amateuristisch zooitje daar bij Gearbooker! Ik gebruik Gearbooker nu alleen nog voor de contacten die het oplevert, maar iedere klant raad ik daarna aan om absoluut nooit meer via hun te huren!

9 de abril de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veel checks, weinig service, wel goed resultaat...

Omwille van de veiligheid zijn er veel checks nodig om te verifiëren dat ik daadwerkelijk de huurder of verhuurder van apparatuur ben. Dit heeft er voor gezorgd dat het lang duurde voordat ik een betaling kon verrichten en de apparatuur die ik nodig had kon huren. Je kunt namelijk niets betalen voordat je account goedgekeurd is, maar wel al communiceren met de verhurende partij. Ik heb hierdoor bijna de apparatuur niet op tijd kunnen huren. De klantenservice is AI en zegt door te verwijzen naar een mens, maar dit kan snel ook uren duren. Dit is echt een minpunt.

Los van dat werkt het concept en heb ik op de valreep toch een camera kunnen huren. De verhuurder reageerde top en het product ook. Onder aan de streep blij met het resultaat.

Let er dus op om te plannen dat je op tijd een account aanmaken voordat je huurt.

25 de março de 2025

HUUR HIER NIETS!!!!

HUUR HIER NIETS!!!!! In eerste instantie gaat alles wel redelijk totdat de bezorger niets geleverd blijkt te hebben. Er wordt dan een melding gemaakt bij hun verzekering. Die geeft na lange tijd aan dat ze alles hebben uitgezocht en dat het inderdaad niet geleverd is en dat ze dus overgaan tot schadevergoeding. Maaaaaarrrr, dan moet er nog een andere verzekering geraadpleegd worden, dat ondertussen ook alweer maanden aan de gang is. Nu krijg ik geen reactie meer en heb ik het aan mijn rechtsbijstand doorgegeven. Echt belabberd hier, wat een ellende

16 de janeiro de 2025

Ich wiederhole meine…

Ich wiederhole meine Bewertung.Gearbooker hat auf meine schlechte Bewertung nicht reagiert.
Schlechtester Service, den ich je erlebt habe!
Support ist unerreichbar, meldet sich nicht zurück.
Meine emails bleiben unbeantwortet. Die ID Verifizierung ist ein absoluter Witz.
Ich hatte am 27 August 2024 eine Leica Q2 ( Wert ca 6.000€ ) über gearbooker vermietet und nicht zurückbekommen.Ich hatte sofort bei der Polizei eine Anzeige wegen Unterschlagung erstattet.
Heute am 27.03.2025 sind bereits mehr als sechs Monate vergangen und ich habe von der Versicherung HDI keine Entschädigung bekommen.

27 de março de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hoezo kan je dit bedrijf niet bellen?

Voor een bedrijf dat vertrouwen moet uitstralen aan gebruikers (zowel huurders als verhuurders) is het raar dat men geen telefoonnummer heeft dat gebeld kan worden.

Ik heb wat kleine problemen gehad tijdens het huren en dan moet je dus gaan mailen, daar wordt slecht op gereageerd. Of zelfs helemaal niet (6 van de 8 mails zijn maar beantwoord na 5 werkdagen). Uiteindelijk is alles goed gekomen, maar het had veel sneller kunnen gebeuren bij een simpel telefoongesprek.

26 de março de 2025

Resposta da gearbooker.com

Dank voor je review. Helaas kunnen we - omdat je naam ontbreekt - niet achterhalen om boeking het gaat en wat de vragen precies waren. We betreuren het desondanks dat je even hebt moeten wachten op een reactie. Dit kan vanwege drukte soms iets langer duren dan 1 of 2 werkdagen, waarvoor onze excuus. We doen ons best om tijdig op je vragen te reageren via ons helpcenter.

LOCATION IMPOSSIBLE

C’est un site de location entre particuliers/professionnels mais il nous demander un site internet à notre nom.
La démarche du site est bien mais beaucoup trop compliqué de vérifier son identité. Service client inexistant.
Je déconseille ce site à tout particulier passer votre chemin

12 de março de 2025

Resposta da gearbooker.com

Bonjour Kilian, merci pour votre avis. Vous n'êtes pas obligé d'avoir un site web personnel, mais nous pourrions vous demander des informations complémentaires lors de la demande de vérification. Si vous avez des questions à ce sujet, n'hésitez pas à nous contacter via notre centre d'aide (https://helpcenter.gearbooker.com/). Nous sommes là pour vous aider !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

This app really helped get some gear to…

This app really helped get some gear to produce nice content for my socials. Really it is well structured and legal terms are well provided.

1 de março de 2025

Resposta da gearbooker.com

Thanks Louise, it means a lot to us!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na 2 brieven van mijn advocaat hebben…

Na 2 brieven van mijn advocaat hebben ze nog steeds niet op gereageerd. mijn borg willen ze niet terug geven omdat DHL mijn pakket ergens anders heeft af gegeven. mensen pas op bij deze oplichters, ze reageren nergens meer op. al weken niks meer van ze gehoord terwijl DHL schadevergoeding heeft betaald aan de verhuurder. Nu maar rechterlijke stappen ondernemen. ben benieuwd of ze wel komen opdagen op de zitting binnenkort...

10 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betere tarieven dan verhuur bedrijven

Betere tarieven dan verhuur bedrijven. Betrouwbaar en je krijgt meer mee in de kits die je huurt.

Natuurlijk wel de vraag of er gereageerd wordt en spullen beschikbaar zijn als je kortdag iets wilt huren. maar goed dat is bij elk verhuur bedrijf het geval.
Aanrader.

26 de janeiro de 2025

Resposta da gearbooker.com

Dank je wel Jan voor jouw review!

Simple to use

Simple to use. Registration was a thorough but quick process.

1 de fevereiro de 2025

Resposta da gearbooker.com

Thanks a lot, we're happy to see you back anytime!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Impossible de faire verifier mon compte…

Impossible de faire verifier mon compte !
Après avoir envoyé mon selfie avec ma piece d'identité et un premier JDM on m'as demandé une facture mobile , j'ai envoyé la facture mobile , on me redemande un relevé de compte et un site internet !
J'essaie de les contacter pour leur expliquer que je n'ai pas de site internet mais impossible de les joindre , ni par telephone ( pas de numero) ni par mail ( pas de mail) ni par leur chat ( on parle tout seul aucune reponse car leur IA bug ...)
Je ne comprend pas il s'agit d'un site de location pour particulier pourquoi demander un site internet ?? Je n'ai pas de site internet c'est ecrit dans mon profil que je suis amateur svp contactez moi !

Édit: ça a été un peu compliqué mais tout est rentré en ordre merci !

28 de janeiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het is het risico niet waard & zeer matige communicatie vanuit Gearbooker

*Slechte communicatie en (wellicht ook daarmee) weinig invloed op bepalingen van de verzekering.
*Let op: Geen vergoeding voor de periode dat je apparatuur wordt vermist.
*Accessoires die je meestuurt worden niet vergoed bij vermissing. Zorg ervoor dat je ze in je advertentie plaatst.

Mijn camera is gestolen tijdens het afleveren aan de huurder door DPD. Ik was me bewust dat er een risico zou zijn en ik was eerst heel rustig vanwege de verzekering. Ik nam gelijk contact op met Gearbooker.

Allereerst, ervaarde ik het contact vanuit Gearbooker harstikke matig. Het was moeilijk om in contact te komen (voor dit soort gevallen zou er een noodlijn o.i.d. moeten zijn), alleen via de website helpcenter eerst, waarvan iemand -niet live- reageert. Je kan niet altijd deze pagina openhouden, dus je sluit hem zonder een duidelijk genoege garantie dat je in je mail (of op het platform?) reactie krijgt. Op mijn eerste bericht ontving ik geen respons. Bij de tweede wel. Daarna kon ik in de mail verder.

Ten tweede ervaarde ik de communicatie op de mail met Gearbooker met weinig sympathie, duidelijkheid en betrokkenheid. Ik ben een kleine ondernemer en het ontbreken van mijn camera betekent ook het ontbreken van werk. Ik kreeg niet de indruk dat Gearbooker hier sympathie voor had. Vragen over onduidelijkheden (i.v.m wat ik kon verwachten) die ik stelde in mijn mails werden vaak genegeerd. Maar ik had waarschijnlijk niet steeds vragen gehad als er gelijk bij het incident een mail werd gestuurd om mij even uit te leggen wat er gebeurd in dit soort situaties.

Het hoeft niet eens elke keer persoonlijk te worden geschreven door Gearbooker collegas. Gezien dat dit wel vaker gebeurd bij Gearbooker, lijkt het mij een goede zet om een standaardmail op te stellen bij vermissing o.i.d. van de items van Gearbooker users. Schrijf hierin dan dat jullie het vreselijk vinden dat dit is gebeurd, en jullie je best doen om het zo snel mogelijk samen op te lossen. Vervolgens wat de persoon kan verwachten: een onderzoek/verzekering/juridische regelingen oi.d, dat wellicht wel 2 of meer maanden kan duren, maar soms ook veel sneller. Dat je voor die periode dat je apparatuur weg is, niet wordt vergoed. Dit zijn feiten die bekend zijn bij Gearbooker, en die heus wel voorop kunnen worden gesteld. Als ik dit bij aanvang van het incident per mail kreeg, dan zou ik even balen maar gelijk de situatie kunnen begrijpen. Deze klacht heb ik via de mail al ingediend toen ik na een maand deze gebrekkige communicatie ervaarde en werk begon te missen en pas daarna kreeg ik een betere uitleg en 'sympathie'.

Er volgde dus een langdurig onderzoek door DPD en de verzekeringsmaatschappij, wat heel onzeker was waar het heen ging.

Uiteindelijk ben ik mijn camera + lens vergoed met een afschrijving van - 20% omdat ik ze vier jaar eerder had gekocht. Houd er dus rekening mee dat je echt wel een risico neemt en waarde kan verliezen door de bepalingen van de verzekering. Zelf had ik mijn camera zeker wel voor meer kunnen doorverkopen als ik dat had gewild. Daarnaast zat ik ook bijna drie maanden zonder camera, terwijl ik een videograaf ben. Het leek mij logisch dat de verzekeraar dan ook voor de EXTRA, geforceerde periode een vergoeding geeft. Maargoed. Verzekeringen. Tenslotte werden alle accessoires die ik heb meegestuurd (een dual battery charger, 2 fujifilm batterijen en een ND-filter die altijd op mijn lens zat) niet vergoed omdat dit niet in het huurcontract stond. Zorg er dus voor dat je je accessoires ook in de advertentie zet.

Al met al is mijn klacht dus voornamelijk dat de communicatie van Gearbooker zeer matig is in deze noodgevallen, waardoor ik deze waarschuwingen hier wil plaatsen en daarmee ook mijn ei kwijt kan. Ik ga in ieder geval nooit weer via Gearbooker verhuren, het is het risico van waardeverlies niet waard.

17 de janeiro de 2025

Resposta da gearbooker.com

Beste Rikje, dank voor je feedback. We hebben geprobeerd je op de hoogte te houden van de actuele status, maar moesten helaas lange tijd wachten op het onderzoek van de vervoerder, dat altijd vrij lang in beslag neemt en dat ook nog eens in de feestdagenperiode plaats had wat voor extra vertraging heeft gezorgd.
Ook onze support is tijdens weekenden en avond-uren beperkt bereikbaar.
Een schadeverzekering geldt altijd voor de materiële schade en niet voor gederfde overige inkomsten. Zo werkt dat bijvoorbeeld ook niet met een schadeverzekering die je zelf hebt zoals een reis-, auto of kostbaarhedenverzekering, dit is dus algemeen beleid bij verzekeraars. Ook hanteren verzekeraars bij wat oudere goederen altijd een afschrijving. Desondanks wordt wel rekening gehouden met de vervangingswaarde.
Dit bedrag is dus ook aan jou uitgekeerd. Items die extra zijn meegegeven en niet in de advertentie en dus ook niet in de huurovereenkomst stonden, vallen helaas buiten dekking, ook dat is gebruikelijk bij alle verzekeraars.
We nemen je verdere opmerkingen mee naar de toekomst toe.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.