Gereedschappelijk Avaliações

4.564
O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op de website wordt er aangegeven dat de bestelling volgende dag zou geleverd worden. Word doorheen de hele website vermeld en promoot. Bestelling geplaatst 3/8, een aantal dagen laten zelfs geen trac... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ondanks dat er aangegeven werd dat de dag nadien geleverd zou worden was dit niet het geval. Contact opgenomen met klantendienst die mij verzekerde dat het pakket al verzonden was. Echter was dit nie... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Levering duurt verschrikkelijk lang, 29-6 iets besteld wat uit voorraad leverbaar zou zijn. Zelf navraag gedaan op 11 juli,men zegt enkele dagen levertijd nog, vervolgens komt het pas 4 augustus b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het product was er niet de volgende werkdag, maar 1 dag later. Op de dag dat deze bezorgd zou moeten worden met de klantenservice gebeld en er werd meteen opgenomen zonder wachttijd en er werd mij ver... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comércio de ferramentas
  2. Fornecedor de Equipamentos para Construção
  3. Negociante de Máquinas para Construção
  4. Loja de equipamentos e maquinário para construção
  5. Loja "Faça Você Mesmo"

Sobre Gereedschappelijk

Informação fornecida por fontes externas variadas

En dat zeggen we niet zomaar. Of je nu iets wilt weten van een accuboormachine of een tacker, wij kunnen je overal mee helpen. Het hele team wordt constant getraind en we volgen cursussen voor productkennis en toepassingen op het gebied van bijvoorbeeld houtbewerking, diamant machines, maar ook lucht en impulse gereedschap, en werkbezoeken aan alle fabrikanten en leveranciers. Daardoor hebben wij een enorm netwerk en kunnen je altijd tegen de juiste prijs de beste oplossing bieden voor jouw uitdaging!

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 12% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Todas as avaliações

(4.564)

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Erg slecht bedrijf

Erg slecht bedrijf. Ik raad het daarom ook zeker af om hier nog iets te kopen. onderstaande link zegt al genoeg. Op een of andere manier verwijderen ze steeds de slechte reviews dus vandaar een repost.

Dit bedrijf heeft geen humor, geen verantwoordelijkheidsgevoel en lak aan alle (wettelijke) regels zoals een algemene voorwaarde en of verkoopverplichtingen.

27 de julho de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Carat boor 45% duurder dan gemiddelde prijs elders.

Door klantenservice vriendelijk geholpen en bestelling is zeer snel geleverd. Prijzen zijn echter aan ze zeer hoge kant, de boor welke ik bestelde was ruim 45% duurder als de gemiddelde prijs van vier andere webshops (€ 212,96 tov € 146,96 gemiddeld) en zelfs Isero is goedkoper.

Wij hebben de klantenservice gevraagd of ze dit prijsverschil konden verklaren en/of het artikel wellicht foutief geprijsd was. De reactie welke hierop volgde was dat gereedschappelijk officieel Carat dealer is en andere aanbieders importeren vanuit allerlei Oost Europese landen waardoor ze goedkoper zijn. Beetje jammer dit verhaal, onder andere Isero, Gereedschapscentrum, Toolnation en Toolmax blijken ook gewoon dealer te zijn en rekenen toch (veel!) scherpere prijzen.

Ondanks de vriendelijkheid van de dame aan de lijn en de snelle levering zal ik waarschijnlijk niet snel opnieuw bij gereedschappelijk bestellen. Uiteraard sta ik altijd open mijn standpunt nog te veranderen maar daar zal gereedschappelijk toch aandacht aan moeten besteden.

17 de julho de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Levering te laat, wel snelle en goede communicatie

Een circelzaag + extra zaagbladen gekocht. De zaag was op voorraad en de zaagbladen niet. Normaal gezien moest de zaag de volgende dag al geleverd worden. Toen dit enkele dagen later nog steeds niet gebeurd was heb ik contact opgenomen en vertelde men mij dat ze aan het wachten waren tot de zaagbladen zouden kunnen geleverd worden. Begrijpelijk, maar niet correct volgens de belofte dat wanneer iets op voorraad is, het ook onmiddellijk geleverd wordt. Na contact opgenomen te hebben is de zaag wel snel geleverd.

4 sterren omdat de communicatie uiteindelijk wel goed was. Snel antwoord en duidelijke communicatie.

9 de julho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Within 2 weeks

Within 2 weeks, my order didn’t reach me at all, but your delivery DHL sent the order back to you second time. I hope you could help and solve the problem, but heard nothing from you 😱

15 de maio de 2022

Beste Sandy,

Zou je ons even kunnen mailen op info@catapult24.com met je ordernummer of ons bellen zodat we kunnen horen wat er aan de hand is en je probleem op te lossen?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte communicatie. onvoorspelbare en onduidelijke levering

Voor de 2de keer stortkoker besteld. en hierbij ontving ik een bevestiging en track en trace link naar de DPD. deze werkt echter niet en ik verwacht dat net als de eerste keer de levering vanwege de grote van het artikel via een andere bezorgservice moet gaan geschieden.

Echter net als de eerste bestelling is hier geen communicatie over en net als de eerste keer zal de bezorger voor mijn deur staan op het verkeerde moment. waardoor een bezorging van 90 euro die niet bij buren kan worden afgegeven retour gaat naar de verkoper.

Direct een mail gestuurd met de vraag welke bezorgservice word gebruik en wanneer de levering zal plaatvinden. tot op heden (16 uur verder) geen reactie.

Is dit het niveau van service en klantvriendelijkheid die wij als klant mogen verwachten van gereedschappelijk.nl

In afwachting van de uiteindelijke afwikkeling en levering ben ik voorlopig in vertrouwen geschaad en genoodzaakt een andere webshop te gebruiken voor mijn gereedschap aankopen.

Rutger

25 de abril de 2022

Beste Rutger,

Jammer dat je zo'n slechte ervaring hebt met onze transporteurs. Helaas heeft onze transportpartner voor grotere zendingen, zoals de door jou bestelde stortkoker, niet de beschikking over een track&trace zoals we dat wel van DHL gewend zijn. Gelukkig hebben we het ondertussen conform je verzoek bij een adres bij je in de buurt laten bezorgen en is het hopelijk allemaal toch naar wens.

Mocht je het aandurven om toch weer bij ons te bestellen en je krijgt een lege track&trace, twijfel dan niet en grijp de telefoon en bel of mail ons. Dan zoeken we alles voor je uit.

Groet!
Gereedschappelijk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beschikbaarheid op de website klopt…

Beschikbaarheid op de website klopt niet met de realiteit.
Nog steeds aan het wachten op de bestelling waarvoor jullie nu alvast een mening vragen.

14 de janeiro de 2022

Hi Kris,

Het ziet er naar uit dat je een reviewverzoek van een oudere bestelling hebt gebruikt die een dag na bestellen aan je is geleverd. Je laatste bestelling heeft echter wel even op zich laten wachten, waarvoor onze excuses. Gelukkig is je laatste bestelling vandaag bezorgd. Succes ermee!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte service! Retouren kan niet.

Ik heb een product gekocht hier, en was niet tevreden.
Ik wilde het retour sturen, Gereedschappelijk wilde dit niet doen met diverse redenen; ik had de doos niet meer, ik had het product gebruikt, etc etc. er kwamen elke keer nieuwe redenen bij om het product niet terug te kunnen sturen. Koop hier niet, zeer slechte ervaring.

5 de janeiro de 2022

Beste Leander,

Retourneren kan zeker wel. Binnen 30 dagen, ongebruikt in de originele verpakking. Dan kunnen wij het product weer verkopen. Indien gebruikt of zonder originele onbeschadigde verpakking is het product voor ons onverkoopbaar en nemen wij het niet terug.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Omdat we aardig wat wilden besteden…

Omdat we aardig wat wilden besteden maken ze een offerte, maar bij een hele kleine wijziging vervalt ineens de korting op de offerte. Als je daar een opmerking over maakt is de vriendelijkheid ver te zoeken.

1 de dezembro de 2021

Beschadigd artikel ontvangen

Beschadigd artikel ontvangen. Klacht ingediend en krijg te horen dat het een 2e kans product betreft en dat ze dat niet goed vermeld hadden op de website. Voor een nieuw artikel moet ik bijbetalen. Laatste stuk gereedschap gekocht hier!

22 de novembro de 2021

Beste Jeroen,

Niet helemaal helder in de omschrijving, maar de prijs was er wel naar. Je hebt met een korting van € 100 ex btw een hagelnieuwe machine met een scheurtje in de koffer. Je mag de machine (uiteraard ongebruikt) op onze kosten terugsturen in de beschadigde koffer als je dat wilt.