Op de website wordt er aangegeven dat de bestelling volgende dag zou geleverd worden. Word doorheen de hele website vermeld en promoot. Bestelling geplaatst 3/8, een aantal dagen laten zelfs geen trac... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ondanks dat er aangegeven werd dat de dag nadien geleverd zou worden was dit niet het geval. Contact opgenomen met klantendienst die mij verzekerde dat het pakket al verzonden was. Echter was dit nie... Ver mais
Levering duurt verschrikkelijk lang, 29-6 iets besteld wat uit voorraad leverbaar zou zijn. Zelf navraag gedaan op 11 juli,men zegt enkele dagen levertijd nog, vervolgens komt het pas 4 augustus b... Ver mais
Het product was er niet de volgende werkdag, maar 1 dag later. Op de dag dat deze bezorgd zou moeten worden met de klantenservice gebeld en er werd meteen opgenomen zonder wachttijd en er werd mij ver... Ver mais
Detalhes da empresa
- Comércio de ferramentas
- Fornecedor de Equipamentos para Construção
- Negociante de Máquinas para Construção
- Loja de equipamentos e maquinário para construção
- Loja "Faça Você Mesmo"
Sobre Gereedschappelijk
Informação fornecida por fontes externas variadas
Informações de contato
Rigtersbleek-Aalten 2A, 7521RB, Enschede, Holanda
- +31 (0)53-8508424
- info@gereedschappelijk.nl
- www.gereedschappelijk.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 12% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alles goed verlopen
Alles goed verlopen, ook met corrigeren van artikel dat niet meer op stock was
Netjes en goed afgehandeld
Niet ontvangen wat afgebeeld is op de…
Niet ontvangen wat afgebeeld is op de site nl oud type woodtester. Ik heb het nieuwe type ontvangen. Had hierover bericht moeten ontvangen. Dit nieuwe type is ook veel goedkoper bij bv bol.com. bol.com rekent geen verzend/behandelingskosten .is dus goedkoper. De foto bij beslist.nl is misleidend want het betreft het door mij gewenste type wat nu blijkt niet geleverd te kunnen worden

Resposta da Gereedschappelijk
Gewoon 👍🏼
Maakt niet uit wat je bij ze besteld het wordt allemaal top geregeld door de mensen die daar werken.geleverd volgens afspraak alles duidelijk aangegeven gewoon top
voor goed gereedschap
goede morgen : Ik vind dat je goed en correct behandeld word , er een goed en duidelijke omschrijving staat wat je wil bestellen en of besteld hebt. Een snelle en goede aflevering van je product .
Moet tegenwoordig heel lang wachten op…
Moet tegenwoordig heel lang wachten op de leveringen dat was ik niet gewend dan ga je toch kijken of het ergens anders sneller kan heb niet altijd tijd om er op te wachten
goeie service
prima levering
Scherpe prijzen
gewoon zoals het hoort communiceer via…
gewoon zoals het hoort communiceer via e-mail perfect - je bent goed op de hoogte, en alles in originele doos verpakking met bedrijfsnaam er op. Ik heb de producten in goede staat ontvangen, en ik heb voor vele malen nog meer gekocht, en de prijzen zijn acceptabel. Wees van een ander niet afhankelijk koop uw machines bij Gereedschappelijk
Prima kachels en goed afgeleverd
Prima kachels en goed afgeleverd, volgens afspraak.
Topverkoper!
Prima levering betaalbare prijzen
Prima geregeld en uitstekende service…
Prima geregeld en uitstekende service nadien.
Netjes geleverd en precies wat ik nodig…
Netjes geleverd en precies wat ik nodig had
Prima levering
Prima levering: Besteld en zoals aangegeven de volgende dag geleverd
Goede service ik had wat besteld maar…
Goede service ik had wat besteld maar bedacht me nam wat anders dus bestelde weer en mailde dat ik de eerste bestelling niet meer wou werd meteen goed opgepakt en binnen paar dagen geld terug .
En het product is ook goed👍