Glaspoort Avaliações 122

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onfatsoenlijk. Maandagochtend om 7.00 uur wed ik opgeschrikt door een enorm kabaal van schreeuwende mannen bij mij voor de deur die bezig waren op 20 cm van mijn voordeuren stenen uit de stoep te ha... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,5

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

122 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Onfatsoenlijk

Onfatsoenlijk.
Maandagochtend om 7.00 uur wed ik opgeschrikt door een enorm kabaal van schreeuwende mannen bij mij voor de deur die bezig waren op 20 cm van mijn voordeuren stenen uit de stoep te halen. Niemand van hen kon Nederlandse of Engels. Ik ben van tevoren niet op de hoogte gesteld. Contact met jullie of uitvoerend bedrijf was niet mogelijk omdat de telefoon niet beantwoord werd. Tot overmaat van ramp hadden de heren de stenen van mijn oprit ook verwijderd waardoor ik niet weg kon met mijn bestelbus. Ik heb mijn werkplaats iets verderop en zou hout geleverd krijgen wat ook niet mogelijk was. Wie draait op voor mijn verloren werkdag? Ik ga ervan uit dat ik nu bij de afdeling van het kastje naar de muur uitkom.

13 de abril de 2026

Wat een @#%%-bedrijf dat Glaspoort/KPN

Wat een waardeloos @#%%-bedrijf dat Glaspoort/KPN. Vanochtend werd er in alle vroegte aangebeld en op deur en raam gebonsd. Dacht eerst dat er iets ernstigs aan de hand was, maar bleken een paar slecht Nederlandssprekende figuren te zijn met de vraag of ze bij mijn voordeur wat tegels weg mochten halen voor aanleg van glasvezel. Uiteraard afgewezen, ik wil geen glasvezel. En al helemaal niet van deze asociale club. Blijkbaar wordt er op aanlegkosten bespaard, met alle risico's van dien. Dus een welgemeend advies, ga absoluut niet met Glaspoort en KPN in zee. Het bespaart je zeker een hoop ellende.

13 de abril de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Afhandeling klachten glaspoort

Glaspoort heeft hier glasvezel aangelegd hebben de oprit open gegraven nu zijn door de trilplaat de stenen beschadigd . Klacht ingediend bij glaspoort met foto erbij .krijg te horen dat ze dit niet gaan behandelen kon je wegpoetsen . Ben je toch knap als je dat van achter je bureau kunt bepalen Met hoge druk reiniger al geprobeerd. Ook niks afgevoegd dus stenen liggen ook nog los.

3 de abril de 2026

Slecht bedrijf

Ik zou ze überhaupt geen ster willen geven. Ze zouden tussen 12:00 en 18:00 uur langs komen. Ik heb de middag vrij moeten nemen van werk, maar ze zijn helemaal niet geweest. Ik heb ze opgebeld waarom er niemand is gekomen en dat ik zou waarderen als ze mijn vrij genomen middag zouden vergoeden. Via de mail hebben ze daarna laten weten dat er last minute annuleringen gemaild zouden zijn die wij helemaal nooit hebben ontvangen. Daarna is er geen normaal contact meer met ze te krijgen. Ze hoeven bij mij niet meer te komen.

10 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onvoorstelbaar dat zo,n waardeloos…

Onvoorstelbaar dat zo,n waardeloos bedrijf kan blijven bestaan . Volkomen communicatie gestoord.
Houden zich aan geen enkele afspraak.Na 15 e-mails ,vijf telefoongesprekken en 5 keer bezocht te zijn door mensen die alleen maar foto,s maken is er nog niets tot stand gebracht ,maar ik ben wel van mijn kostbare tijd beroofd.
Uiteindelijk stonden er 5 dagen later 2 werknemers zonder afspraak voor mijn deur .
Doordat de instructie niet klopte wilden ze weer weggaan . Gelukkig was ik thuis en kon ze met de juiste instructie aan het werk zetten. Hele respectvolle jongens . Het werk werd keurig uitgevoerd en ze hebben ervoor gezorgd dat de volgende 2 gelijk kwamen om de kabel binnen aan te sluiten.De laatste 2 waren ook zeer beschaafd en voorzichtig met onze spullen. De problemen met dit bedrijf zitten dus in de aansturing van het personeel.

9 de abril de 2026

Wat een kl… bedrijf

Wat een kl… bedrijf . Voor het leggen van de kabel werd een sleuf gegraven in de oprit. Het terugplaatsen van de stenen gebeurde op een dusdanig amateuristische wijze dat alles schot en scheef ligt. Na diverse mails en foto’s blijven ze moeilijk doen over het fatsoenlijk terug plaatsen. Is dus nog niet gebeurd.

1 de março de 2026

Ver beneden de fatsoensnorm

Waardeloze organisatie die niet communiceert, zonder toestemming werkzaamheden op je erf uitvoert en niet herstelt. Dien je een klacht in krijg je een mail dat ze geen werkzaamheden meer uitvoeren op jou adres. Urineren op erf van mensen en halen opritten open zonder overleg. Het is een zooitje losgeslagen cowboys die van fatsoen nog nooit hebben gehoord. Begrijpelijk dat KPN deze aannemer gebruikt want die willen voor een dubbeltje op de eerste rang.

19 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze hebben mijn inrit met tegels…

Ze hebben mijn inrit met tegels rommelig terug gezet!! Al 2 x klacht ingediend bij glaspoort!! KPN je speelt met vuur! Als trouw aandeelhouder overweeg ik aandelen te verkopen! Bij ons in de buurt iedereen klaagt hoe het aangelegd is door glaspoort! Ik ga ook zo bij ACM klacht melden! Ik heb er spijt van dat ik toestemming gaf voor aanleg glasvezel door glaspoort en dus door kpn! Ik blijf ook lekker bij ziggo met 8 mobiele telefoons

19 de janeiro de 2026

Amateuristische bende!

Ze zijn geen enkele ster waardig! Afspraken worden stelselmatig niet nagekomen, zonder enige berichtgeving. Tijden worden steeds naar voren geschoven en komen gewoon niet opdagen. Zijn ze er eenmaal maken ze het werk niet af. Zou een vervolgafspraak gemaakt worden, maanden verder nog steeds niets gehoord. Vandaag zou er een monteur langskomen, is niet opkomen dagen, zonder enige kennisgeving. Mijn 2e opgenomen vrije dag naar de verdoemenis, bedankt Glaspoort! Wens jullie bedrijf niks meer dan slechts toe.

19 de março de 2026

Schandalig!

Recent is onze straat door de gemeente opgehoogd en volledig vernieuwd. Deze werkzaamheden zijn destijds zorgvuldig en netjes uitgevoerd.

Kort daarna heeft Glaspoort werkzaamheden verricht voor het aanleggen van glasvezel. Het straatwerk is hierbij echter op een onacceptabel slechte manier hersteld.

Er is sprake van halve en kapotte stenen en het straatoppervlak ligt zichtbaar scheef en ongelijk. Dit staat in schril contrast met de staat waarin de straat door de gemeente is opgeleverd. Deze situatie is onveilig. ontsierend, van bizar slechte kwaliteit en voldoet niet aan de minimale kwaliteitseisen die ik zou mogen verwachten van glaspoort.

Wij gaan niet akkoord met deze oplevering en verwachten dat het straatwerk op korte termijn vakkundig en volledig wordt hersteld naar de oorspronkelijke staat.

12 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Weiger werkzaamheden als je slim bent

Medewerkers die geen Nederlands spreken hebben mijn rioolafvoerput gesloopt, waardoor de riolering opeens in mijn kelder terugstootte. Vloer moet uit de kelder, muur moet hersteld worden, elektra vervangen en bovenal stond mijn kelder vol rioolwater. De biologische schade is niet eens getaxeerd. Schade is nooit gemeld maar er is modder overheen gekiept en de stoep teruggelegd. Ik heb voor ruim tienduizend euro schade en zit nu waarschijnlijk vast aan een langslepend rechterlijk proces.

Verder hebben ze de tegels op de stoep ingevoegd met modder ipv zand en een gigantische zooi gecreëerd.

7 de março de 2026

1 STER IS NOG TEVEEL!!!

1 STER IS NOG TEVEEL!!!
Glasvezel aangelegd totaan de voordeur. Daarna kwam een monteur langs om de kabel door te trekken naar de meterkast. Monteur had er duidelijk geen zin in en gaf aan dat onze meterkast te "moeilijk" is. Binnenkort kregen we daarom bericht van een gespecialiseerd bedrijf, maar tot nu toe nog niks vernomen. Bij contact worden we van het kastje naar de muur gestuurd.

8 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zonder in mijn Regio wat te zoeken te…

Zonder in mijn Regio wat te zoeken te hebben volgens KPN, lag bij thuiskomst vandaag zand in de tuin en bleek mn bestrating open te zijn gelegd waarbij de regenpijp beschadigd is.
bleek media 2024 toestemming gegeven te heb en het is nu 5 maart 2026. ze zouden foto hebben van meterkast waar ik zelf niks van weet.
Dit al meer in de media gezien en is rond uit asocial en kan op zn minst een afspraak maken hiervoor.
Maar ben helemaal klaar met die boeven praktijken !
KPN kan glasvezel daar monteren waar de zon niet schijnt maar niet meer hier FY !

5 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Komen afspraken niet na .twee keer…

Komen afspraken niet na .twee keer thuis gebleven. Je hoort niks . Telefonisch niet te bereiken. Als je eerste in de wachtrij bent.alj je dan aan de beurt bendt .ben je plotseling 5 de in de wachtrij.en je komt niet verder. Waardeloos.

4 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ongevraagde opdringerige post om me…

Ongevraagde opdringerige post om me glasvezel op te dringen nadat ik eerst KPN van me af moest slaan, per mail geklaagd en promp mail terig om me glasvezel op te dringen, wat een kutland is dit geworden

2 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Komen ongevraagd en illegaal op je grondgebied graven! Tenzij..

Vanochtend alweer wakker gemaakt door de deurbel (met camera) omdat er voor de zoveelste keer een verkoper van Glaspoort aan de voordeur stond, terwijl er heel duidelijk een aluminium schild boven de deurbel gemonteerd zit waarop staat : "Geen verkopers aan de deur!" . Snel aangekleed en in de wijk gezocht naar de betreffende Glaspoort colporteur. Aangesproken en gevraagd of hij niet kan lezen? Zijn antwoord was : "ik ben geen verkoper maar een technisch voorbereider"... . Wat een ingestudeerd stukje lulkoek van deze Glaspoort vertegenwoordiger! 5 minuten eerder had deze verkoper alweer een kaartje in onze brievenbus gedaan, dat hij met ons wil kijken naar de "beste plek in huis voor glasvezel op ons adres"...?? Dus i.o.v. Glaspoort moeten de verkopers ook nog eens liegen over de ware aard van hun deurterror?? Het is dus heel simpel bij Glaspoort, je bent automatisch klant bij deze club en ze gaan automatisch (illegaal) je tuin en oprit verzieken, tenzij je (hopelijk) aangeeft dat je hier absoluut niet van gediend bent en helemaal geen zaken wilt doen met deze duistere firma Glaspoort!
Het is toch je ware witte boorden criminaliteit wat Glaspoort doet op de straten in Nederland! Leugens, aansmeren en je eigen grondgebied illegaal betreden en kapot graven!!

24 de fevereiro de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.