Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg lavede en bestilling hos GoBoat, d. 6. Juli 2024. Bestillingen var 3 timers sejlads, og lød på 1299,- Desværre blev Danmark ramt af en vejrvarsling, og der blev meldt om “Farligt vejr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We really enjoyed our Harbour Tour (1h)! The boat was nice and clean, and pretty new. Fully electric so also environmental-friendly. The captain was very friendly and he told us many curiosity on C... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var ude alle gutterne på en hyggelig sejltur. Der opstod dog nogle mindre uheldige situationer gennemturen, som begge parter ikke var så glade for. Ejeren tog derfor kontakt til os, hvor han håndte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde fået arrangeret et par fælles bådture på goboat med vores team for at socialisere udenfor arbejdet. Vi blev taget rigtig fint imod af personalet, som ydet en super venlig og professionel be... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Iate Clube
  2. Fornecedor de Atrações de Parque de diversão
  3. Fornecedor de Acessórios para Barcos

Escrito pela empresa

GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder på vandet. Vi ønsker at åbne vandet op og gøre det tilgængeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 16% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg synes det var en hyggelig…

Jeg synes det var en hyggelig oplevelse, mest fordi turen og vejret var så godt, men i forhold til hende, som tog i mod os med bådet, da vi skulle aflevere var det ikke lige det fedeste. Hun ville ha os tættere på, så hun kunne binde båden fast, og så var hun væk og spurgte slet ikke om, vi havde brug for hjælp til at stige af båden som vippede, med to små børn. Båden vippede meget og lidt væk fra der hvor man stiger af, og derfor lidt svært at komme af båden, med to små børn.

Hun kunne sagtens ha stået og holdt båden, mens vi skulle stige af.

5 de setembro de 2024

Hej Emel

Tusind tak for din anmeldelse - vi sætter altid stor pris på feedback!

Jeg er rigtig ked af at læse om denne oplevelse med vores service. Det lyder til, at det langt fra matcher vores standard hos GoBoat.

Jeg har anmodet om dine kontaktoplysninger, da jeg meget gerne vil i kontakt med dig for at få situationen uddybet samt personligt undskylde for den dårlige oplevelse.

Jeg håber derfor du vil opdatere din anmeldelse med dette, så vi kan finde en god løsning.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi glæder os allerede til næste sejlas!

Super oplevelse igen, igen og igen…..! Det fungerer bare…. og så har I det sødeste personale. I går havde vi fornøjelsen af Magnus. Service i verdensklasse!

Kære Lone

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at I har haft en skøn oplevelse igen og igen – det betyder meget for os. Vi sørger for, at Magnus får jeres ros for sin verdensklasse service. Vi glæder os allerede til at se jer til jeres næste sejlads!

Du ønskes en skøn weekend.

Fin modtagelse og intro

Fin modtagelse og intro - god hjælp til ombordstigning og instruktioner!
Fin hjælp til at lægge til og komme fra borde - en rigtig god oplevelse!

Hej Peter

Mange tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse både ved ombordstigning og afstigning, og at vores team kunne give dig den rette hjælp og instruktioner. Vi håber at byde dig velkommen ombord igen til endnu en skøn tur.

Du ønskes en dejlig weekend.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wonderful experience with the GoBoat Team in Copenhagen!

Wonderful experience with the GoBoat team in Copenhagen. I booked a GoBoat cruise for my partner and I, with the plan of sailing to a private spot so I could propose to her. The GoBoat team helped turn this plan into reality, and we couldn't be happier with how it all went!

Firstly, I want to say a big thank you to Julie for helping me with the planning in the run-up to our sail. She recommended appropriate pickup/dropoff points, as well as giving the headsup to the captain on the day to be discrete, plus suggesting private spots that could be perfect for a proposal. Trekroner Fortet did not disappoint! Thank you for your hard work and help, Julie - you went above and beyond.

On the day itself, Frederik was our captain. He was an excellent captain - professional, friendly, and knowledgeable. He was also able to provide plenty of recommendations for the rest of our Copenhagen trip, and he helped tee up the big proposal moment perfectly.

Thanks again - the whole experience with GoBoat was fantastic from start to finish.

27 de agosto de 2024

Hi Sameer,

Thank you so much for taking the time to write such a wonderful review. We are so happy to hear that you had an amazing experience with the GoBoat team in Copenhagen.

It's moments like this that make it all worth it for us. Julie and Frederik will be so happy to hear your positive feedback. We are proud to have helped make your special day a reality and even more delighted that your plan to propose went so well!

We are always here to help and make our passengers' experience personalised and memorable. Your kind words and the five stars really make our day!

We hope to see you again for some more amazing boat trips around Copenhagen. Have a great weekend!

Super fedt med GoBoat

Super dejligt at leje en båd og sejle afsted i solen. Selvom jeg bor i KBH, er det sjovt at se byen fra vandet.

Hej Mette Helena

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du havde en dejlig tur med GoBoat og nød at opleve København fra vandet – selv som lokal er det en helt særlig oplevelse. Vi håber, vi får fornøjelsen af at se dig på vandet igen snart!

Du ønskes en rigtig dejlig weekend.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Brilliant service og forståelse fra…

Brilliant service og forståelse fra Goboat i en umulig situation !!

26 de agosto de 2024

Kære Anne

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe. Vi ved om nogen, at uforudsete situationer kan opstå, og hvor meget det betyder at blive mødt med forståelse og en løsning.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig sommerdag.

Ekstrem Dårlig Kundeservice

Jeg har brugt GoBoat mange gange over de sidste få år.

Denne gang, bookede jeg hos dem en dag før, men grundet lidt stress i lufthavnen, så jeg ved en fejl ikke at der var regn hele dagen. Jeg skriver så til dem, stadig en dag før min booking, men bliver informeret at det er mindre end 24 timer før så jeg skal betale den fulde pris uden at kunne annullere. Jeg kunne ikke engang ændre tidspunktet.

Forståeligt at det er deres regler, men der var ingen travlhed på deres side da jeg kunne se at der var mange ledige både. Ingen andre havde booket på det tidspunkt. Hvis det er den måde de får penge fra deres kunder, er det temmelig dårlig forretningspraksis.

Deres mangel på fleksibilitet til loyale kunder får mig til at miste tilliden til at booke hos dem i fremtiden eller anbefale dem til andre.

Jeg skrev endda ovenstående til deres kundeservice og bedte dem videresende det til en manager, men fik intet svar, så de aktivt ignorerer deres kunder.

12 de agosto de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bådene er desværre ikke i ordentlig stand!

Bådene er desværre ikke i ordentlig stand. Jeg har nu to gange sejlet med GoBoat med 8 mennesker, som er det antal mennesker GoBoat mener man maks kan være i båden. Men begge gange har jeg desværre oplevet, at bådene tager vand ind gennem drænhullet, når båden kommer for langt ned i vandet.
De både er desværre ikke bygget til 8 fuldvoksne mennesker og jeg mener det er misvisende at skrive, der er plads til 8 personer i bådene + evt. hund, når båden ikke kan bære vægten fra 8 mennesker.
Så desværre har jeg ikke haft den bedste oplevelse med GoBoat.
NB. Det var meget positivt at blive kontakte af GoBoat efterfølgende. De lovede at se på kvaliteten af bådene og gå videre med sagen.

18 de agosto de 2024

Hej Lauge

Tusind tak for din anmeldelse og din feedback.

Jeg er endnu engang ked af hele situationen med båden, der tog vand ind. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi tager sådan en situation alvorlig, og jeg har derfor som aftalt naturligvis taget din feedback med videre.

Jeg er glad for, at du havde et øjeblik til at tale med mig, og at vi kunne finde frem til en god løsning.

Vi bestræber os altid på at levere en 5-stjernet oplevelse, så hvis der er andet du kan komme i tanke om, der kan gøre oplevelsen bedre, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik konfiskeret min Baileys inden…

Fik konfiskeret min Baileys inden afgang. 1. Båd tog vand ind, så vi alle fik våde sko. Fik en ny båd, der gik 5 min på vandet, så væltede det det ind med vand. Vi sad i vand til anklerne i tre stive timer. Det gør vi ikke mere.

18 de agosto de 2024

Hej K. Loud

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre om denne ærgerlige oplevelse. Det er selvfølgelig slet ikke meningen, at vores både skal tage vand ind.

Jeg vil meget gerne i kontakt med dig med henblik på at finde en løsning, og du må derfor meget gerne opdatere din anmeldelse med dine kontaktoplysninger.

Jeg håber meget på at høre fra dig.

incredible

We made the mistake of not booking a goboat, but were given the option of a guided boat. The best mistake we made. We had an incredibly knowledgeable guide, who was fantastic. The experience was 10/10 and we could not recommend further. If you want one of the best experiences in Copenhagen, ask for a tour by a much younger version of Olivia Coleman.

17 de agosto de 2024

Hi Matt

Thank you for the kind review.

I'm so happy to hear that you had such a great experience and that you took the time to share it with others!

If you ever come up with any suggestions to what could make our concept even better, please don't hesitate to contact us.

I wish you a very nice day.

For mange regler!

De sikkert fine nok, til en stille familie udflugt, men er man en gruppe venner, som vil have det sjovt, så vil jeg personligt anbefale et andet firma. De voldsomt strikse, har alt for mange regler og stemningen fra personalet var bare virkelig flad.

Vi en gruppe venner, som har en årlig tradition, som vi har gjort i en del år nu, dog plejer vi at bruge Friendsship
men i år tænkte vi at vi ville give Goboat et forsøg.
Det fortrød vi dog ret hurtigt!

Det ikke tilladt af have højtaler med
-Det forståeligt at man ikke må have en kæmpe højtaler som brager løs og genere folk omkring en, men en mindre højtaler, som andre kun kan høre, hvis de kommer helt op på siden af båden, det må man heller ikke.
Nu det kun omkring en måned siden jeg har været ude med goboat (hvor vi bare var færre personer og ikke klædt ud), hvor vi også havde højtaler med. Der oplevede vi ingen problemer.

Det helt fint at den som sejler ikke må drikke sig fuld, det giver jo logisk mening.
Og det self også forståeligt at man ikke skal drikke sig så væk at man bliver til farer for sig selv og andre eller til gene for andre.
(Dette har dog aldrig været et problem før)

Vi bliver smidt af båden for at have det sjovt med hinanden (vi måtte ikke skyde vand på hinanden med små vandpistoler) det kunne vi sige os selv, fik vi af vide, men ærligt så tænkte vi ikke det var noget problem, når vi havde sørget for at sejle væk fra andre og kun gøre det på hinanden.

Det en årlig tradition vi har og det giver absolut ingen mening at vi bevidst skulle gøre noget for af ødelægge det for os selv.

Ud over det, så føles det virkelig som om de hele tiden har holdt øje med os fra starten, som om de bare har ledt efter en grund til at smide os ud, fordi vi er klædt ud. Da vi ankommer får vi at vide, at de normalt ikke tillader man er klædt ud.
(måske de lige skulle skrive det på hjemmesiden). Det self fedt vi får lov alligevel trods vores udklædning.
Men lige så snart der bare var det mindste, så var de der med det samme.

Fair der regler og det forståeligt man skal opføre sig ordentligt og ikke være til fare for sig selv eller andre og ikke genere andre.
Men de godt nok strikse hos goboat, de ting som vi aldrig har haft problemer med hos andre.

Vi ikke ude på at genere andre, vi vil bare have det sjovt.
Tværtimod plejer folk være med på den og have det sjovt med/over os og få en god oplevelse.
Men i år fik goboat virkelig ødelagt det.

Det ikke noget vi kan klage over, da de har lov at have deres regler og retningslinjer, men vi kan sige vores ærlige mening og sige at de simpelthen har for mange regler og man faktisk risikere at overtræde regler, som man selv skulle have regnet ud. Når vi er vandt til alle andre år at gøre bestemte ting uden problemer, så havde vi ikke tænkt på det kunne være et problem, fordi vi prøvede at andet bådfirma, men der tog vi så fejl.
Det i hvert fald ikke dem vi vælger til vores årlige traditiont fremover, det bliver simpelthen for kedeligt og for ubehageligt når man faktisk ikke aner hvad man må.
Self skal man overholde de regler som står på hjemmesiden og det man får at vide, men at de tillægger flere regler, som ikke står og som vi ikke får at vide, føles mere som en undskyldning for at kunne smide os af.

Ærligt tror jeg at de allerede fra start af da vi kom klædt ud, har besluttet sig for at holde øje med os. Det også fair, hvis de generelt har oplevet problemer med folk der klædt ud, men det som om de fra startet har ventet på den mindste grund til at kunne smide os af.

Vi tænker over at vi ikke genere andre, derfor sejler vi væk fra folk, før vi sprøjter vand på hinanden, vi hører ikke bragende højt musik (flere andre både hører meget højere musik der ude) vi sejler ikke i vejen for folk og flytter os, for ikke at være i vejen.
Som nævnt, har der aldrig været problemer og folk plejer være underholdt af os og være med på det. Så der super surt at få det ødelagt pga Goboat er som de er.

3 de agosto de 2024

Hej Karina

Jeg er selvfølgelig rigtig ked af at høre, at jeres tur på vandet ikke var som forventet.

Vi har et mål om at gøre vandet tilgængeligt for alle, hvilket ikke går hånd i hånd med sprut, druk, musik fra højtalere osv. Derfor er vores regelsæt også lavet, så vi imødeser både vores gæster samt vores naboer rundt i havnen.

Vores koncept er derfor ikke egnet til fest og druk, men i stedet til en hyggelig og afslappende tur på vandet. Vi skriver dette flere steder på både vores hjemmeside og i de mails I har modtaget inden turen starter.

Jeg beklager naturligvis, hvis vores regler ikke har været tydeligt nok på vores hjemmeside, i forbindelse med bookingen, i de efterfølgende mails, og da I tjekkede ind på vores lokation.

Jeg håber meget du har lyst til at opdatere din anmeldelse med nogle kontaktoplysninger, da jeg i så fald meget gerne vil i dialog med dig.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Ualmindelig dårlig service

I får èn stjerne, for jeg kan ikke give jer mindre. Ualmindelig dårlig oplevelse med jeres service. Man må ikke høre musik, man må ikke være udklædt (hvilket ikke står nogle steder i jeres regelsæt), og vi blev decideret smidt af jeres både midt i kanalen, med en begrundelse, som vi ikke engang havde skrevet under på. Derudover er jeg helt sikker på, at I har fulgt efter os og holdt øje med os under hele turen - hvilket jo virker rimelig frihedsberøvende. Jeg vil ihvertfald ikke anbefale jer til andre, andet end at anbefale, at man bør holde sig langt fra jeres firma, hvis man gerne vil have en hyggelig dag og en god oplevelse.

3 de agosto de 2024

Hej Anja

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We had a wonderful time in the boat

We had a wonderful time in the boat, independently sailing around the charming and beautiful Copen harbor. The staff was welcoming, the boat in great condition. We really want to come back and do this again.

18 de julho de 2024

Dear Lene

Thank you so much for your wonderful feedback!

We’re thrilled to hear that you had such a great time exploring the charming Copenhagen harbor and that you found both our staff welcoming and the boat in excellent condition.

We’d love to welcome you back for another fantastic trip on the water soon!

Friendly staff

18 de julho de 2024

Kære Isabela

Tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at I havde en skøn oplevelse på vandet, og at vores personale gjorde en positiv forskel. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi håber at se jer igen snart til endnu en tur i kanalerne!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Værste oplevelse og utrolig dårlig…

Værste oplevelse og utrolig dårlig service.
Vi havde booket en Goboat, i forbindelse med min venindes polterabend.

Regnen silede ned og vi kunne ikke komme ud i vores bestilte både.
Det ville ikke være forsvarligt at sejle i det uvejr.

Medarbejderen sagde at vi bare kunne sejle under broen og holde til dér.
Hun var utrolig nedladende, uforstående og ikke særlig venlig at tale med.

Vi fik desværre ikke refunderet pengene, eller tilbudt at sejle senere eller en anden dag.

Super ærgerlig oplevelse alt i alt.

13 de julho de 2024

Hej Line

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig ked af, at du og dine veninder havde en ærgerlig oplevelse i forbindelse med en sejltur med os.

Selvom vi ikke kan give pengene tilbage på grund af regnvejr, lyder det til, at der har været andre ting, der har påvirket jeres oplevelse negativt, og da vi går op i, at det skal være en tryg og rar oplevelse at sejle med os uanset hvad, er jeg ked af at høre om dette.

Jeg vil meget gerne i kontakt med dig med henblik på at få uddybet situationen og finde en god løsning. Jeg håber derfor du vil opdatere din anmeldelse med dine kontakt oplysninger.

Jeg håber på at høre fra dig og ønsker dig ellers bare en rigtig god dag!

GoBoat

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk at opleve København fra vandkanten.

Det var super dejligt vejr, de ansatte var søde og hjælpsomme og satte os godt ind i tingene.
Vi drog afsted i kanalerne og det var super nemt. Der var ingen problemer overhovedet.
Det var skønt at opleve København fra "vandkanten".

7 de maio de 2024

Kære Lea

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at I havde en dejlig oplevelse på vandet og nød jeres tur i de københavnske kanaler.

Det er skønt at vide, at I følte jer godt vejledt af vores personale, og at sejlturen forløb uden problemer. At opleve København fra vandkanten er noget helt særligt, og vi er glade for, at I nød det fuldt ud – især i det gode vejr!

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen snart til endnu en skøn tur på vandet.

Fantastisk service

Julie fra kundeservice skal have 5-stjerner.

Tak for hjælpen!!

13 de junho de 2024

Kære Fredrik

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot!

Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og vi er særligt stolte over Julie og hendes indsats. Vi sørger for at dele din ros med hende – det vil uden tvivl bringe et stort smil frem!

Din feedback betyder meget for os, da vi altid stræber efter at levere den bedste service til vores gæster.

Du ønskes en skøn dag.

Amazing trip

Amazing trip, we had so much fun - thank you!

15 de maio de 2024

Dear Adrian

Thank you so much for your amazing review! We are thrilled to hear that you had such a fun and enjoyable trip with us. Your positive feedback means a lot to our team. We look forward to welcoming you aboard again soon for another great experience!

The GoBoat Team

10/10 ejere

Vi var ude på en super hyggelig tur, men oplevede dog lidt problemer undervejs. Vi skrev til deres kundeservice, hvor Kasper var utrolig behjælpelig med situationen. Hvis du vælger GoBoat, kan du være sikker på at få en god oplevelse, takket være den utroligt kompetente ejer, som er Kasper.

2 de maio de 2024

Kære Anton

Mange tak for de flotte ord i din anmeldelse og de 5-stjerner!

Vi er glade for at høre, at du fik løst dine problemer og nød en super hyggelig tur trods udfordringerne undervejs.

Kasper og resten af vores team arbejder hårdt på at sikre, at vores gæster har en fantastisk oplevelse, og det glæder os at se, at hans indsats gjorde en forskel for dig.

Vi er stolte af vores engagerede medarbejdere, der stræber efter at levere en høj standard af kundeservice.

Vi håber du får en dejlig weekend.

Helt fantastisk service!

Helt fantastisk service. Aldrig har jeg nogensinde mødt en så professionel og kompetent ejer. Vi havde nogle mindre problemer på vores bådtur, men ejeren var hurtig behjælpelig og ekstremt servicemindet omkring situationen. Alle som ikke har prøvet GoBoat endnu går virkelig glip af noget. Mit råd er bare at få bestilt så hurtigt som muligt, fordi jeg har en følelse af at bådene ryger hurtigt i det gode sommervejr.

2 de maio de 2024

Kære Andreas

Tusind tak for din flotte, 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en fremragende service fra vores ejer efter din bådtur med os.

Vi bestræber os altid på at levere den bedste oplevelse for vores gæster, og det inkluderer hurtig og effektiv assistance, hvis der skulle opstå problemer. Vi er glade for, at vores ejer var i stand til at håndtere situationen på en professionel og serviceminded måde.

Tak for at anbefale GoBoat til andre. Vi er enige i, at det gode sommervejr kan betyde, at vores både bliver booket hurtigt, så det er en god idé at sikre sig en tur så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til endnu en dejlig tur på vandet. Hvis der er noget mere, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du ønskes en dejlig sommer til vi ses på vandet igen.

Team GoBoat

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais