Jeg lavede en bestilling hos GoBoat, d. 6. Juli 2024. Bestillingen var 3 timers sejlads, og lød på 1299,- Desværre blev Danmark ramt af en vejrvarsling, og der blev meldt om “Farligt vejr... Ver mais
A empresa respondeu
We really enjoyed our Harbour Tour (1h)! The boat was nice and clean, and pretty new. Fully electric so also environmental-friendly. The captain was very friendly and he told us many curiosity on C... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var ude alle gutterne på en hyggelig sejltur. Der opstod dog nogle mindre uheldige situationer gennemturen, som begge parter ikke var så glade for. Ejeren tog derfor kontakt til os, hvor han håndte... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde fået arrangeret et par fælles bådture på goboat med vores team for at socialisere udenfor arbejdet. Vi blev taget rigtig fint imod af personalet, som ydet en super venlig og professionel be... Ver mais
A empresa respondeu
GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder på vandet. Vi ønsker at åbne vandet op og gøre det tilgængeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet.
Islands Brygge 10, 2300, København S, Dinamarca
Respondeu a 16% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg synes det var en hyggelig oplevelse, mest fordi turen og vejret var så godt, men i forhold til hende, som tog i mod os med bådet, da vi skulle aflevere var det ikke lige det fedeste. Hun ville ha os tættere på, så hun kunne binde båden fast, og så var hun væk og spurgte slet ikke om, vi havde brug for hjælp til at stige af båden som vippede, med to små børn. Båden vippede meget og lidt væk fra der hvor man stiger af, og derfor lidt svært at komme af båden, med to små børn.
Hun kunne sagtens ha stået og holdt båden, mens vi skulle stige af.

Resposta da GoBoat
Super oplevelse igen, igen og igen…..! Det fungerer bare…. og så har I det sødeste personale. I går havde vi fornøjelsen af Magnus. Service i verdensklasse!

Resposta da GoBoat
Fin modtagelse og intro - god hjælp til ombordstigning og instruktioner!
Fin hjælp til at lægge til og komme fra borde - en rigtig god oplevelse!

Resposta da GoBoat
Wonderful experience with the GoBoat team in Copenhagen. I booked a GoBoat cruise for my partner and I, with the plan of sailing to a private spot so I could propose to her. The GoBoat team helped turn this plan into reality, and we couldn't be happier with how it all went!
Firstly, I want to say a big thank you to Julie for helping me with the planning in the run-up to our sail. She recommended appropriate pickup/dropoff points, as well as giving the headsup to the captain on the day to be discrete, plus suggesting private spots that could be perfect for a proposal. Trekroner Fortet did not disappoint! Thank you for your hard work and help, Julie - you went above and beyond.
On the day itself, Frederik was our captain. He was an excellent captain - professional, friendly, and knowledgeable. He was also able to provide plenty of recommendations for the rest of our Copenhagen trip, and he helped tee up the big proposal moment perfectly.
Thanks again - the whole experience with GoBoat was fantastic from start to finish.

Resposta da GoBoat
Super dejligt at leje en båd og sejle afsted i solen. Selvom jeg bor i KBH, er det sjovt at se byen fra vandet.

Resposta da GoBoat
Brilliant service og forståelse fra Goboat i en umulig situation !!

Resposta da GoBoat
Jeg har brugt GoBoat mange gange over de sidste få år.
Denne gang, bookede jeg hos dem en dag før, men grundet lidt stress i lufthavnen, så jeg ved en fejl ikke at der var regn hele dagen. Jeg skriver så til dem, stadig en dag før min booking, men bliver informeret at det er mindre end 24 timer før så jeg skal betale den fulde pris uden at kunne annullere. Jeg kunne ikke engang ændre tidspunktet.
Forståeligt at det er deres regler, men der var ingen travlhed på deres side da jeg kunne se at der var mange ledige både. Ingen andre havde booket på det tidspunkt. Hvis det er den måde de får penge fra deres kunder, er det temmelig dårlig forretningspraksis.
Deres mangel på fleksibilitet til loyale kunder får mig til at miste tilliden til at booke hos dem i fremtiden eller anbefale dem til andre.
Jeg skrev endda ovenstående til deres kundeservice og bedte dem videresende det til en manager, men fik intet svar, så de aktivt ignorerer deres kunder.
Bådene er desværre ikke i ordentlig stand. Jeg har nu to gange sejlet med GoBoat med 8 mennesker, som er det antal mennesker GoBoat mener man maks kan være i båden. Men begge gange har jeg desværre oplevet, at bådene tager vand ind gennem drænhullet, når båden kommer for langt ned i vandet.
De både er desværre ikke bygget til 8 fuldvoksne mennesker og jeg mener det er misvisende at skrive, der er plads til 8 personer i bådene + evt. hund, når båden ikke kan bære vægten fra 8 mennesker.
Så desværre har jeg ikke haft den bedste oplevelse med GoBoat.
NB. Det var meget positivt at blive kontakte af GoBoat efterfølgende. De lovede at se på kvaliteten af bådene og gå videre med sagen.

Resposta da GoBoat
Fik konfiskeret min Baileys inden afgang. 1. Båd tog vand ind, så vi alle fik våde sko. Fik en ny båd, der gik 5 min på vandet, så væltede det det ind med vand. Vi sad i vand til anklerne i tre stive timer. Det gør vi ikke mere.

Resposta da GoBoat
We made the mistake of not booking a goboat, but were given the option of a guided boat. The best mistake we made. We had an incredibly knowledgeable guide, who was fantastic. The experience was 10/10 and we could not recommend further. If you want one of the best experiences in Copenhagen, ask for a tour by a much younger version of Olivia Coleman.

Resposta da GoBoat
De sikkert fine nok, til en stille familie udflugt, men er man en gruppe venner, som vil have det sjovt, så vil jeg personligt anbefale et andet firma. De voldsomt strikse, har alt for mange regler og stemningen fra personalet var bare virkelig flad.
Vi en gruppe venner, som har en årlig tradition, som vi har gjort i en del år nu, dog plejer vi at bruge Friendsship
men i år tænkte vi at vi ville give Goboat et forsøg.
Det fortrød vi dog ret hurtigt!
Det ikke tilladt af have højtaler med
-Det forståeligt at man ikke må have en kæmpe højtaler som brager løs og genere folk omkring en, men en mindre højtaler, som andre kun kan høre, hvis de kommer helt op på siden af båden, det må man heller ikke.
Nu det kun omkring en måned siden jeg har været ude med goboat (hvor vi bare var færre personer og ikke klædt ud), hvor vi også havde højtaler med. Der oplevede vi ingen problemer.
Det helt fint at den som sejler ikke må drikke sig fuld, det giver jo logisk mening.
Og det self også forståeligt at man ikke skal drikke sig så væk at man bliver til farer for sig selv og andre eller til gene for andre.
(Dette har dog aldrig været et problem før)
Vi bliver smidt af båden for at have det sjovt med hinanden (vi måtte ikke skyde vand på hinanden med små vandpistoler) det kunne vi sige os selv, fik vi af vide, men ærligt så tænkte vi ikke det var noget problem, når vi havde sørget for at sejle væk fra andre og kun gøre det på hinanden.
Det en årlig tradition vi har og det giver absolut ingen mening at vi bevidst skulle gøre noget for af ødelægge det for os selv.
Ud over det, så føles det virkelig som om de hele tiden har holdt øje med os fra starten, som om de bare har ledt efter en grund til at smide os ud, fordi vi er klædt ud. Da vi ankommer får vi at vide, at de normalt ikke tillader man er klædt ud.
(måske de lige skulle skrive det på hjemmesiden). Det self fedt vi får lov alligevel trods vores udklædning.
Men lige så snart der bare var det mindste, så var de der med det samme.
Fair der regler og det forståeligt man skal opføre sig ordentligt og ikke være til fare for sig selv eller andre og ikke genere andre.
Men de godt nok strikse hos goboat, de ting som vi aldrig har haft problemer med hos andre.
Vi ikke ude på at genere andre, vi vil bare have det sjovt.
Tværtimod plejer folk være med på den og have det sjovt med/over os og få en god oplevelse.
Men i år fik goboat virkelig ødelagt det.
Det ikke noget vi kan klage over, da de har lov at have deres regler og retningslinjer, men vi kan sige vores ærlige mening og sige at de simpelthen har for mange regler og man faktisk risikere at overtræde regler, som man selv skulle have regnet ud. Når vi er vandt til alle andre år at gøre bestemte ting uden problemer, så havde vi ikke tænkt på det kunne være et problem, fordi vi prøvede at andet bådfirma, men der tog vi så fejl.
Det i hvert fald ikke dem vi vælger til vores årlige traditiont fremover, det bliver simpelthen for kedeligt og for ubehageligt når man faktisk ikke aner hvad man må.
Self skal man overholde de regler som står på hjemmesiden og det man får at vide, men at de tillægger flere regler, som ikke står og som vi ikke får at vide, føles mere som en undskyldning for at kunne smide os af.
Ærligt tror jeg at de allerede fra start af da vi kom klædt ud, har besluttet sig for at holde øje med os. Det også fair, hvis de generelt har oplevet problemer med folk der klædt ud, men det som om de fra startet har ventet på den mindste grund til at kunne smide os af.
Vi tænker over at vi ikke genere andre, derfor sejler vi væk fra folk, før vi sprøjter vand på hinanden, vi hører ikke bragende højt musik (flere andre både hører meget højere musik der ude) vi sejler ikke i vejen for folk og flytter os, for ikke at være i vejen.
Som nævnt, har der aldrig været problemer og folk plejer være underholdt af os og være med på det. Så der super surt at få det ødelagt pga Goboat er som de er.

Resposta da GoBoat
I får èn stjerne, for jeg kan ikke give jer mindre. Ualmindelig dårlig oplevelse med jeres service. Man må ikke høre musik, man må ikke være udklædt (hvilket ikke står nogle steder i jeres regelsæt), og vi blev decideret smidt af jeres både midt i kanalen, med en begrundelse, som vi ikke engang havde skrevet under på. Derudover er jeg helt sikker på, at I har fulgt efter os og holdt øje med os under hele turen - hvilket jo virker rimelig frihedsberøvende. Jeg vil ihvertfald ikke anbefale jer til andre, andet end at anbefale, at man bør holde sig langt fra jeres firma, hvis man gerne vil have en hyggelig dag og en god oplevelse.

Resposta da GoBoat
We had a wonderful time in the boat, independently sailing around the charming and beautiful Copen harbor. The staff was welcoming, the boat in great condition. We really want to come back and do this again.

Resposta da GoBoat
Værste oplevelse og utrolig dårlig service.
Vi havde booket en Goboat, i forbindelse med min venindes polterabend.
Regnen silede ned og vi kunne ikke komme ud i vores bestilte både.
Det ville ikke være forsvarligt at sejle i det uvejr.
Medarbejderen sagde at vi bare kunne sejle under broen og holde til dér.
Hun var utrolig nedladende, uforstående og ikke særlig venlig at tale med.
Vi fik desværre ikke refunderet pengene, eller tilbudt at sejle senere eller en anden dag.
Super ærgerlig oplevelse alt i alt.

Resposta da GoBoat
Det var super dejligt vejr, de ansatte var søde og hjælpsomme og satte os godt ind i tingene.
Vi drog afsted i kanalerne og det var super nemt. Der var ingen problemer overhovedet.
Det var skønt at opleve København fra "vandkanten".

Resposta da GoBoat
Julie fra kundeservice skal have 5-stjerner.
Tak for hjælpen!!

Resposta da GoBoat
Amazing trip, we had so much fun - thank you!

Resposta da GoBoat
Vi var ude på en super hyggelig tur, men oplevede dog lidt problemer undervejs. Vi skrev til deres kundeservice, hvor Kasper var utrolig behjælpelig med situationen. Hvis du vælger GoBoat, kan du være sikker på at få en god oplevelse, takket være den utroligt kompetente ejer, som er Kasper.

Resposta da GoBoat
Helt fantastisk service. Aldrig har jeg nogensinde mødt en så professionel og kompetent ejer. Vi havde nogle mindre problemer på vores bådtur, men ejeren var hurtig behjælpelig og ekstremt servicemindet omkring situationen. Alle som ikke har prøvet GoBoat endnu går virkelig glip af noget. Mit råd er bare at få bestilt så hurtigt som muligt, fordi jeg har en følelse af at bådene ryger hurtigt i det gode sommervejr.

Resposta da GoBoat
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.