Jeg lavede en bestilling hos GoBoat, d. 6. Juli 2024. Bestillingen var 3 timers sejlads, og lød på 1299,- Desværre blev Danmark ramt af en vejrvarsling, og der blev meldt om “Farligt vejr... Ver mais
A empresa respondeu
We really enjoyed our Harbour Tour (1h)! The boat was nice and clean, and pretty new. Fully electric so also environmental-friendly. The captain was very friendly and he told us many curiosity on C... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde fået arrangeret et par fælles bådture på goboat med vores team for at socialisere udenfor arbejdet. Vi blev taget rigtig fint imod af personalet, som ydet en super venlig og professionel be... Ver mais
A empresa respondeu
GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder på vandet. Vi ønsker at åbne vandet op og gøre det tilgængeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet.
Islands Brygge 10, 2300, København S, Dinamarca
Respondeu a 16% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi var ude alle gutterne på en hyggelig sejltur. Der opstod dog nogle mindre uheldige situationer gennemturen, som begge parter ikke var så glade for. Ejeren tog derfor kontakt til os, hvor han håndterede dette på en utrolig professionel måde, samt at hjælpe finde en løsning på dette. Kan klart anbefalde GoBoat, som dit næste tur til søs!!

Resposta da GoBoat
Vi var på tur og kom ud i lidt knas ift. regler og andet med nogle medarbejdere, men senere hen fik vi personlig kompensation af ejeren, der virkede som en super cool og rar fyr 🤟

Resposta da GoBoat
Vi var ude og sejle og havde en smule komplikationer gennem turen, en motor der drillede lidt i noget tid og en meget spøjs interaktion med den såkaldte "driftsleder" den dag.
Da vi så kommer tilbage, kommer vi i kontakt med ejeren af goboat og der vendte alt for det bedre. Ejeren havde stor forståelse for situationen og var MEGET god til at kommunikere med os. Efter at have snakket med ejeren har jeg intet andet og sige end at dette er den perfekte måde at hygge sig, se København og have sjov på her til sommer. 100% en varm anbefaling herfra.

Resposta da GoBoat
Mega fed tur og godt koncept. Utrolig hyggelig måde at se byen på fra vandet.

Resposta da GoBoat
Fantastisk måde at se København på!
Sødt staff, godt udstyr, god pris!
Kan kun anbefales, 5 ud af 5 herfra

Resposta da GoBoat
Super god oplevelse lige fra den beskedne kø. Vi kom til lyn hurtigt trods at man kunne se der var run på. Super sødt personale der fik sat os fint ind i tingene hvorefter vi fik vores båd. Vi havde en sjov og god tur rundt i de københavnske kanaler hvor man virkelig fik hele indtrykket af hvad det kan at se København fra vandet… kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da GoBoat
Jeg har netop haft den mest utrolige oplevelse med Goboat i København, og jeg er simpelthen nødt til at dele min begejstring her! Det er uden tvivl en af de bedste måder at opleve denne smukke by på, og jeg vil uden tøven anbefale det til alle, der besøger København.
At se byen fra vandet har altid været en drøm for mig, og Goboat gjorde denne drøm til virkelighed på den mest fantastiske måde. Bookingprocessen var nem og hurtig, og de havde masser af tidspunkter til rådighed, så vi kunne finde den perfekte tid for vores tur. Personalet var super venlige og professionelle, de gav os en grundig instruktion om sikkerhed og betjening af båden, så vi følte os helt trygge og sikre.

Resposta da GoBoat
Virkelig god oplevelse. Rene velfungerende både og særdeles serviceminded og venligt personale. Vi brugte til en opstart til forretningsmiddag og alle var superglade!

Resposta da GoBoat
En rigtigt fin måde at opleve Københavns havn på.
super hyggeligt, og let nok til at alle kan finde ud af.
Man kunne godt ønske sig at motoren var lidt kraftigere, da vi har prøvet at båden står stille i vandet når der er lidt modvind.
Men udover det, en rigtigt fin oplevelse.

Resposta da GoBoat
Jeg havde givet min mand en gavekort til GoBoat i julegave, da vejret var godt tænkte vi det skal da bruges i dag. Vi tager ind og bliver sendt godt afsted, da vi kommer et godt stykke væk, så begyndte motoren at få ud, vi forsøgte at få sen i gang, men endte med at ringe efter hjælp. Meget hurtigt kom en ung fyr fra GoBoat og vi fandt ud af det var fordi den var løbet tør fra strøm, så den flinke unge medarbejder fik sejlet os tilbage igen. Her fik uden noget, valget med at få en ny båd og sejle ud igen eller er tilgodehavende, så vi kunne tage turen en anden dag. Da klokken var ved at være mange sagde vi at vi blot ønskede en gavekort, så vi fuld refundering af vores tur samt en falske Rose vin 🙌🤗 super super service, utrolig behagelige Inge medarbejder, der yde sublim service, vi var alle dybt imponeret og føler vi fik en super god behandling og service. Så vi kan virkelig kun anbefale at tage en tur i en GoBoat, for den super service og hyggelig tur, en god måde at komme rundt og se København fra vandet.

Fin oplevelse.
Venlig og hjælpsom service på stedet og telefonisk.
Tak

Resposta da GoBoat
Vi brugte GoBoats i forbindelse med vores årlige sommerfest. Det var en kanon fed oplevelse og det hele spillet bare. Jeg kan varmt anbefale stedet!

Resposta da GoBoat
Fin båd og en god oplevelse.
På hjemmesiden fremgår det at der er få både med overdækningen, det er der så ikke på Islands Brygge....

Resposta da GoBoat
Rigtig fed oplevelse i Odense sød betjening det gør vi igen

Resposta da GoBoat
Rigtig fed oplevelse i Københavns Havn, dog havde en lille pude til måsen ikke gjort noget :)

Resposta da GoBoat
Fin service og instruktion før sejlads.
Båden er nem at sejle og rummelig med stort bord til medbragt mad eller picnickurv.
Eneste jeg manglede var puder eller underlag til at sidde på.

Resposta da GoBoat
Virkelig skøn tur vi var på i Odense .
Det hele fungerede fint.
Rigtig god betjening og instruktion , da vi kom .
Vi kommer igen☀️☀️

Resposta da GoBoat
Den beste måten å oppleve fantastiske København! Anbefales både for store og små. Man trenger ikke båtførerbevis og det er veldig enkelt å styre båten.

Resposta da GoBoat
Vi havde en dejlig tur. Det er spændende og hyggeligt at se KBH fra vandsiden, men man nyder et glas vin og lidt mad.
Fin service og info ved både afhentning og tillægning

Resposta da GoBoat
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.