Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg lavede en bestilling hos GoBoat, d. 6. Juli 2024. Bestillingen var 3 timers sejlads, og lød på 1299,- Desværre blev Danmark ramt af en vejrvarsling, og der blev meldt om “Farligt vejr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We really enjoyed our Harbour Tour (1h)! The boat was nice and clean, and pretty new. Fully electric so also environmental-friendly. The captain was very friendly and he told us many curiosity on C... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var ude alle gutterne på en hyggelig sejltur. Der opstod dog nogle mindre uheldige situationer gennemturen, som begge parter ikke var så glade for. Ejeren tog derfor kontakt til os, hvor han håndte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde fået arrangeret et par fælles bådture på goboat med vores team for at socialisere udenfor arbejdet. Vi blev taget rigtig fint imod af personalet, som ydet en super venlig og professionel be... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Iate Clube
  2. Fornecedor de Atrações de Parque de diversão
  3. Fornecedor de Acessórios para Barcos

Escrito pela empresa

GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder på vandet. Vi ønsker at åbne vandet op og gøre det tilgængeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 16% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Skøn tur

Skøn aftentur

29 de julho de 2022

Resposta da GoBoat

Tak fordi sejlede med os, Lotte!

Sødt og tålmodigt

Sødt og tålmodigt personale. Fin båd. Vi fik to gode timer på vandet.

28 de julho de 2022

Resposta da GoBoat

Hep! Tak for de 5 stjerner og de pæne ord, som vi sender videre til vores crew.

Dejlig oplevelse

Så dejligt at kunne leje en båd så let. Nem booking og kompetent personale.

27 de julho de 2022

Hej Kirsten

Mange tak for din anmeldelse. Vi elsker 5 stjerner og er glade for jeres oplevelse gjorde, at I synes, vi fortjener det.

Tak og vi håber at se jer igen!

Good experience

Good experience. A bit windy but I guess that can’t be controlled😉

27 de julho de 2022

Resposta da GoBoat

Hello Virginia! Thanks for your review. If we could control the wind, the world would be a different place!

We hope to see you again!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skøn tur for både store og små

Skøn tur for både store og små. Kan varmt anbefale en tur med GoBoat. Vi sejlede i 2 timer og var glade for at vi ikke nøjedes med 1 time.

26 de julho de 2022

Resposta da GoBoat

Hej Pernille! Tak for anbefalingen. Det er helt klart 2-2½ timer som de fleste bruger, så det er dejligt at høre at I også fik en skøn tur.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hyggeligt men så er det også prøvet

Hyggeligt men så er det også prøvet. Syntes prisen er for høj i forhold til hvad man får. Ingen puder så det er hårdt for numsen at sidde

25 de julho de 2022

Resposta da GoBoat

Hej Carl. Tak for din feedback.

Puder har vi kigget på. Men vi har ikke fundet en tilstrækkelig god løsning endnu. Men vi arbejder videre på det. Heldigvis mener de fleste ikke, at det er en større udfordring.

Din kommentar om prisen er vi meget uenige i. Vi mener, at en GoBoat tur er alle pengene værd og mere til. Heldigvis er det også, hvad de fleste andre, der har anmeldt os, fortæller.

Hav en god sommer!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

En rigtig dårlig start på en ellers fin…

En rigtig dårlig start på en ellers fin oplevelse. Den medarbejder der sidder i check-in skranken var tydeligt træt af at gentage sig selv. Han talte enormt hurtigt, og blev irriteret når jeg stillede spørgsmål. Da jeg blev bedt om at skrive under på betingelserne nægtede han at fortælle hvad de indeholder og jeg fik ikke tid til at skimme papiret igennem. Hvis ikke det er fordi jeg havde været der før ville jeg ikke have den ringeste ide om hvad der skulle foregå efter den introduktion.
Hans opførsel fik os til at føle os i vejen, og han virkede ærligt talt ikke som om han på nogen måde ønske at vi skulle have en god oplevelse. Det synes jeg er ærgerligt når man giver 500kr for en times sejlads.

Tilføjelse: Efter at have skrevet denne anmeldelse blev jeg kontaktet af Goboat, hvor jeg fik en undskyldning for oplevelsen, og blev meget pænt kompenseret. Selvom det var en dårlig oplevelse, skal det fastslås at det handlede om én enkelt medarbejder, og at Goboat efterfølgende har håndteret situationen rigtig godt.

Hej Julie

Tak for din feedback og din åbenhed for at vi måtte undskylde. Vores crew er heldigvis oftest smilende, hjælpsom og respektfuld. Når det så ikke er tilfældet, gør vi straks noget ved det som i denne situation.

Nu hvor hændelsen er bag os - og tak for at nævne at det blev løst godt - håber jeg I får mulighed for at sejle med os på den gode måde som alle andre gæster også gør.

Igen tak og god sommer!

Veldig god service

Veldig god service. Lett å bestille båt online og betaling via visa. Båten fungerte godt og vi fikk god informasjon om hvilken rute vi burde følge 🙂

Resposta da GoBoat

Hej Kari. Mange tak for den fornemme anmeldelse. Vi sørger for at vores IT-team og vores crew får rosen videresendt!

Great experience

Great experience. It’s interesting to see Copenhagen from the water and awesome to be a captain. Boats are easy to navigate, and fun for kids and adults alike. I messed up the reservation and missed our slot, but it was solved with a smile. Can highly recommend.

Resposta da GoBoat

Hello Johan. We agree: Copenhagen from the water is just the best. Thanks for your 5 star review and we are happy that we could help you with the reservation.

Hopefully we'll see you again!

Really good experience...

We were really well received - had good instructions - personel were friendly and receptive. We were proposed a wonderful route which was my biggest concern. We had wonderful weather.

Resposta da GoBoat

Thanks so much for your review. Great that you enjoyed the proposed route and we'll forward your praise to our crew (and the Danish weather)!
Best

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse, skønt at se København fra vandsiden, vejret kunne have været bedre, men det er der jo ikke nogen som der er herre over.. personalet var meget venlige og hjælpsomme 👍 kan kun anbefales 😄

Resposta da GoBoat

Stærkt, Lars. Tak for de pæne ord, som vi sender videre til vores crew.

Stort tak og vi håber at se jer igen!

Dejlig oplevelse

Nem booking, hurtig indtjekning og god og sikker vejledning. Hurtig aflevering af båd igen. Rigtig god oplevelse for alle gæster.

Hej Bianca

Tak for de 5 stjerner. Herligt at høre, at alt gik lige efter bogen og I havde en god oplevelse. Det er lige, hvad vi altid forsøger på at opnå.

Tak

Fin service og instruktion

Fin service og instruktion. Bådene er nemme at styre. Vi fulgte anbefalingerne til ruten på to timer det er en fin tur og god måde at se både det gamle og nye København på, men lidt stressende at sejle i Havneløbet, da Bådene næsten ingen kraft har i modvind og modstrøm, men det gik og det var en god tur.

22 de julho de 2022

Hej Mille

Tak for jeres review. Med modvind og modstrøm er det tilfældet at bådene er lidt langsommere. Det er ligesom at cykle.

Men vi er glade for, at turen var god, og at vores crew gav en fin service.
Mvh.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

30 degrees and a lot of traffic on the…

30 degrees and a lot of traffic on the water. But we managed to eat our "smørrebrød" in spite of wind and big waves and had our own little party. Would be nice if you could speed up the boat a bit, you can hardly reach from one end to the other in the harbour as we were told from take off. We really enjoyed the 3 hours though and can highly recommend.

21 de julho de 2022

Resposta da GoBoat

Thanks a lot for your review, Ella!

Regarding the speed, our boats sail about 3 knots. On windy days of course you can't sail quite as far as on non-windy days. Those are the elements. We'll make sure to tell our crew to inform guests that the wind can impact how far you can sail.

And we agree smørrebrød and a sail in the Copenhagen harbour is the perfect combo!

Thanks again!

Tak for turen

Rigtig sød velkomst og instruktion samt modtagelse efter turen.
Desvære var båden meget beskidt og derfor ikke 5 stjerner.

21 de julho de 2022

Resposta da GoBoat

Hej Chris. Tak for dit ærlige review. Bådene skal selvfølgelig være rene. Vi vil indskærpe det internt. Man er altid velkommen til at bede om en anden båd, hvis man ikke er tilfreds med bådens tilstand. Men det er selvfølgelig for sent for jer nu.

Uanset er vi glade for, at velkomsten og instruktionen var god.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venlig service og fine både til rimelig pris.

Venlig service og fine både til en rimelig pris.

@Direktør_Anders_Mørk: Når i på et tidspunkt opgraderer jeres både ville det være rart med et rat (ror) i stedet for at man skal styre med håndtaget på motoren. Det er dog kun nice-to-have og ikke need to have :-)

19 de julho de 2022

Resposta da GoBoat

Hej Simon. Tak for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på. Vi overvejer løbende vores både. Og vi hører af og til dit forslag om et ror i stedet for vores tillers.

En af de vigtigste grunde er at vi ønsker en social oplevelse, hvor kaptajnen også er en del af gruppen og ikke er gemt bag et stort rat.

Men uanset sætter vi pris på jeres feedback.
Vi håber at se jer igen

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har været på nogle fine ture med…

Har været på nogle fine ture med GoBoat. Søde og hjælpsomme medarbejdere.

19 de julho de 2022

Resposta da GoBoat

Mange tak, Pernille. Hvis vi kunne have gjort noget bedre for at få 5 stjerner, er du meget velkommen til at give os besked (info@goboat.dk), så vi kan give jer og alle andre gæster den bedste oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk ... ganske enkelt :)

Udover at selve turen på vandet i/omkring Københavns indre havn var fantastisk, solrig og sjov så er kundeservicen uovertruffen.
Imødekommende, hjælpsomme og hurtige på aftrækkeren (responstiden på mail) ... har allerede anbefalet, og vil i fremtiden anbefale, GoBoat til både inden- som udenlandske venner :)

28 de junho de 2022

Hej Ken!

Mange tak for de rosende ord. Det giver jeg videre til de rette kolleger. Super, at du vil anbefale os IRL også. Tak.

Og vi er helt enige med dig, at Københavns Havn er fantastisk. Hvor er vi heldige at have så flot en hovedstad!
Eric fra GoBoat

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais