Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg lavede en bestilling hos GoBoat, d. 6. Juli 2024. Bestillingen var 3 timers sejlads, og lød på 1299,- Desværre blev Danmark ramt af en vejrvarsling, og der blev meldt om “Farligt vejr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We really enjoyed our Harbour Tour (1h)! The boat was nice and clean, and pretty new. Fully electric so also environmental-friendly. The captain was very friendly and he told us many curiosity on C... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var ude alle gutterne på en hyggelig sejltur. Der opstod dog nogle mindre uheldige situationer gennemturen, som begge parter ikke var så glade for. Ejeren tog derfor kontakt til os, hvor han håndte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde fået arrangeret et par fælles bådture på goboat med vores team for at socialisere udenfor arbejdet. Vi blev taget rigtig fint imod af personalet, som ydet en super venlig og professionel be... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Iate Clube
  2. Fornecedor de Atrações de Parque de diversão
  3. Fornecedor de Acessórios para Barcos

Escrito pela empresa

GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder på vandet. Vi ønsker at åbne vandet op og gøre det tilgængeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 16% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Well ..

Well ... der er ikke meget kraft i bådene - og de tidsangivelser der er markeret på kortet holder ikke ... - så det er nemt at komme for sent, når båden(e) skal afleveres tilbage.... Når det så er sagt så fik vi en meget god service fra personalet. Jeg vil gerne anbefale en tur med GoBoat - men tal lige med personalet omkring det der med tiden. Hvis båden sejler i modvind er der ikke meget kraft til hverken at komme frem eller styre ... Jeg - tager gerne en tur til såfremt vejret er godt!

15 de julho de 2019

Resposta da GoBoat

Lidt sent svar. Men tak for din feedback Morten. Siden din sejltur har vi gennemgået alle vores kort og tidsangivelser. Det er lidt som når man cykler at det tager lidt længere tid i modvind.

Vi er glade for at du fik god service uanset.

Vi håber at se dig igen eller at du allerede har sejlet med os igen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

GoBoat = kvalitet og god oplevelse !

Har netop prøvet en GoBoat fra den nye lokation på Sluseholmen, og det fungerede bare super fint 👍

Venlig betjening, god og fyldig instruktion inden afgang samt sødygtige og velsejlende både.

Det er bestemt ikke sidste gang vi lejer her !

17 de junho de 2019

Resposta da GoBoat

Lidt sent svar. Men tak Ole for de pæne ord. I dag er vores fokus på Islands Brygge efter vores test i Sluseholmen.

Vi håber du har eller vil sejle med os igen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig oplevelse at levere båden tilbage

Vi havde købt 2 timers sejlads, og efter at have sejlet i 1,5 timer blev vi presset af goboat-manden til at levere båden tilbage fordi "der var andre der ventede og der var kø". Han hoppede ombord på båden, slog sit eget knæ, blev sur og truede med at vi skulle "bones hvis vi sejlede ind i boldværket". Det skete selvfølgelig ikke. Alt i alt en dårlig afslutning pga en aggressiv og ikke-servicemindet goboat medarbejder.

24 de agosto de 2017

Hej Kim

Tak for din beskrivelse af situationen i 2017. Der er sket meget siden da - og sorry det sene svar.

Vi undskylder på bagkant for den dårlige oplevelse. Selvfølgelig skal man sejle 2 timer, når man har booket 2 timer. Det er reglen - mange gange understreget siden din oplevelse.

Vedkommende er ikke hos GoBoat mere. Og hvis du skriver til info@goboat.dk, vil vi gerne vise, at det var en engangsforeteelse for mange år siden.

Mvh

Top service

Service i topklasse og en stærk pris

30 de setembro de 2016

Tak, Simon!! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk koncept og udsøgt service!

Vi havde booket en båd i god tid, men dagen før ringede Goboat dagen før og spurgte om vi kunne komme en time før, da de havde fået overbooket. Vi fik super kompensation (50% og en lækker kurv med drikkevarer).
Båden virkede upåklageligt, var nem og sejle og vi havde den skønneste dag på vandet!
Det er bestemt ikke sidste gang!

27 de agosto de 2016

Resposta da GoBoat

Vi er glade for at vi fandt ud af en god løsning. Tak for de pæne ord om løsningen!

Vi håber at se jer igen (eller måske I allerede har sejlet med os igen - svaret her er lidt sent på den :))

Årsdagen blev et hit!

Mig og min kæreste skulle fejre årsdag, derfor tænke jeg at jeg ville overraske hende med en tur på vandet.

Ringede til GoBoat i forvejen og hørte om jeg kunne stille champagnen (på køl), mad og glas af imens vi var på restaurant. Dette var heldigvis intet problem!

Da vi endelig kom, fik vi udleveret tingene og sejlede afsted. Turen var super god, og en perfekt afslutning på en god årsdag. Der var lidt strøm, så vil kom næsten 10 minutter for sent, det var helt ok.

Rigtig fin oplevelse, jeg gerne gør igen!

27 de maio de 2016
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Godt koncept, dårlig sevice!

Mine venners forældrer ville overraske deres søn med tur på vandet til hans fødselsdag, faldt valget på Goboat.dk.
Vi bliver modtaget af en fyr, som forklarer hvordan båden fungerer. Efter instruktionerne drager vi ud i Københavns kanaler, hvor vi konstant bliver overhalet af alle både, der sejler samme vej som os.
Da vi kommer tilbage, bliver vi modtaget af en ny medarbejder fra GoBoat. Medarbejderen er arrogant og taler nedladende til os, vi siger til ham, at det virker som om der er noget galt med båden, da den sejler meget langsomt, han svarer os, at det ikke kan passe da båden er den hurtigste de har. Det siger vi virker mærkeligt, da båden er blevet overhalet af en anden GoBoat i Christianshavns Kanal, til det svarer han ikke noget, og vi skynder os at gå, da vi bestemt ikke føler os velkommen.
Det er ærgerligt at et godt koncept skal ødelægges af dårlig service fra mennesker!

27 de julho de 2014
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super hyggeligt men dårlig koordinering fra personalet

Jeg har været ude og sejle to gange, og jeg synes, at det er super hyggeligt!
Sidste gang jeg skulle ud og sejle med GoBoat, havde jeg booket en båd en uge i forvejen til kl. 18:00. Vi dukkede op kl. 18:00 men kom først ud på vandet kl. 18:20, da der ikke var både hjemme. Det er uprofessionelt og vidner om dårlig koordinering.
Der er jo ingen ide i at booke på forhånd, når man ikke kommer til som aftalt.

22 de julho de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super godt alternativ til kanalrundfart

Vi lejede en båd til en polterabend, og havde bare den bedste og hyggeligste tur. Båden er udstyret med et bord i midten, som er perfekt til at sidde og spise og drikke ved på sejlturen. En super hyggelig måde at sejle rundt på ( stille og roligt) hvis man er op til 8 pers
Rigtig flinke fyre der driver bådudlejningen. Kan varmt anbefale GoBoat til andre, og er især velegnet til polterabend :)

10 de junho de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais