Hurtig levering, gode priser og der vises præcis varebeholdning. Mit eneste lille kritikpunkt er en generel lav varebeholdning, så hvis man skal bruge 2 eller flere af et produkt, skal man oftest v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super sted at handle. Spurgte på en ting som de ikke havde Lagerført men lå inde med en. Den fik jeg uden problemer tilføjet min bestilling. Samtidig kunne de uden merregning Lave to forsendelse... Ver mais
Fantastisk webshop. Jeg blev kontaktet om at de desværre ikke havde det ene produkt på lager alligevel, og selvom jeg først svarede mange timer efter blev pakken sendt af sted samme dag. At den så... Ver mais
Altid en positiv oplevelse. Jeg har endnu ikke oplevet nogen form for dårlig oplevelse end til videre. De er meget imødekommende og sender pakkerne hurtigt. De har styr på sine ting og ser mig selv o... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Good Games er forhandler af Warhammer, Warhammer 40.000, Rollespil, Brætspil, Magic the Gathering og mange andre ting. Du kan handle både i webshoppen eller kigge forbi butikken i Kolding.
Informações de contato
Tøndervej 54 B, 6000, Kolding, Dinamarca
- goodgames@goodgames.dk
- www.goodgames.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget professionel og imødekommende
Meget professionel og imødekommende. Go-to shoppen indenfor figur og rollespil, blandt mine venner!
Rigtig god indpakning af vare og hurtig…
Rigtig god indpakning af vare og hurtig levering. Selv om butikken ikke har det største udvalg af lagervarer i forhold til lignende butikker, kan jeg kun anbefale GoodGames, da der virkelig bliver taget godt hånd om ens bestilling.
Ærlig med lagerstatus og overraskende…
Ærlig med lagerstatus og overraskende hurtig levering. Typisk har jeg varen dagen efter med Postnord, og han skriver, hvis der er noget med ordren inden han sender afsted.
Fantastisk oplevelse at handle hos…
Fantastisk oplevelse at handle hos Jesper i Good Games!
Hurtig og god service
Hurtig og god service. Jeg har handlet både med postordre og med click-and-collect og begge oplevelser har været til 5 stjerner. Priserne er mere end konkurrencedygtige. De varmeste anbefalinger.
Fantastisk service!
Bestilte i går og kan hente pakken nu.. Det er sørme service, der vil noget
Ingen problemer
Ingen problemer, alt var præcis som det skal være. Hurtig levering, gode priser
Ja igen en super god behandling
Ja igen en super god behandling af en bestilling.
Her går man ikke forgæves. Og der er altid hjælp at få. 👍
Jeg kommer tilbage!
Bestilte tirsdag, fik leveret onsdag, super gode priser og vildt hurtig levering, mange tak og på gensyn!!!
God kundeservice
Bestilte en DM-skærm og et sæt terninger til et pen og papir-rollespil. Jeg blev kontaktet af kundeservice, der fortalte, at de desværre ikke havde terningerne hjemme alligevel, og at det ville tage et par måneder, før de kom hjem igen. De tilbød mig derfor at fjerne terningerne fra min ordre og sende mig DM-skærmen med det samme, så jeg ikke skulle vente på den også. Selvom jeg ikke endte med at få terningerne med i denne omgang, vil jeg takke for den rigtig gode kundeservice!
Lækker shop
Lækker shop, hvor det altid har kørt smurt på alle mine ordre. Klar anbefaling herfra.
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering. Hvis noget er forsinket, får man fin besked!
Virkelig god kunde service
Virkelig god kunde service! Havde brug for at annullere/ændre en ordre, og de svare sgu her midt om natten! Det får de altså 5 stjerner for.
Go' service
Grundet leverandørproblemer tog min vare noget tid før den ankom, butiksejeren kontaktede mig løbende for at optimere servicen. Da varen endelig ankom, var alt som det skulle være.
ualmindelig god service!
Forsvarligt pakket
Forsvarligt pakket - sendt til tiden.
hej :) jeg hedder ikke Tymon
hej :) jeg hedder ikke Tymon. jeg giver jer 4 stjerner fordi jeg godt kan lide at spille spil :-)
Hurtig levering uden problemer
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.