Hurtig levering, gode priser og der vises præcis varebeholdning. Mit eneste lille kritikpunkt er en generel lav varebeholdning, så hvis man skal bruge 2 eller flere af et produkt, skal man oftest v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super sted at handle. Spurgte på en ting som de ikke havde Lagerført men lå inde med en. Den fik jeg uden problemer tilføjet min bestilling. Samtidig kunne de uden merregning Lave to forsendelse... Ver mais
Fantastisk webshop. Jeg blev kontaktet om at de desværre ikke havde det ene produkt på lager alligevel, og selvom jeg først svarede mange timer efter blev pakken sendt af sted samme dag. At den så... Ver mais
Altid en positiv oplevelse. Jeg har endnu ikke oplevet nogen form for dårlig oplevelse end til videre. De er meget imødekommende og sender pakkerne hurtigt. De har styr på sine ting og ser mig selv o... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Good Games er forhandler af Warhammer, Warhammer 40.000, Rollespil, Brætspil, Magic the Gathering og mange andre ting. Du kan handle både i webshoppen eller kigge forbi butikken i Kolding.
Informações de contato
Tøndervej 54 B, 6000, Kolding, Dinamarca
- goodgames@goodgames.dk
- www.goodgames.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hyggelig butik
Havde tingene på release dagen 👍
Ingen anmærkninger overhovedet.
Ingen anmærkninger overhovedet.
Alt fra bestilling og modtagelse af pakke gik uden problemer. Det gik faktisk ret hurtigt.
Tak. Manden blev glad for sin gave.
Som altid lynhurtig ekspedition og…
Som altid lynhurtig ekspedition og fleksibel og meget serviceminded
Gode priser, fremragende service og hurtig levering
Gode priser og god service
Tip top betjening og levering.
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice, hurtig og kompetent indpakning, levering og information. Har aldrig oplevet ikke at få de korrekte varer.
Altid fantastisk service hos good games.
God og pålidelig
God og pålidelig
Deres oversigt over lagervarer er genial og de sender altid lynhurtigt.
Fantastisk god service
Fantastisk god service - største anbefaling!!
Super oplevelse at handle her.
Altid godt at handle med Goodgames
Perfekt
Klar information omkring min ordre, alt blev udført perfekt.
Hurtig levering, gode priser og der vises præcis varebeholdning.
Mit eneste lille kritikpunkt er en generel lav varebeholdning, så hvis man skal bruge 2 eller flere af et produkt, skal man oftest vente på bestillinger fra udlandet, i det mindste kan man let se hvor mange der er hjemme af en given vare hvis man har travlt.
Super gode med deres visning af…
Super gode med deres visning af lagerstatus. Gode forsendelses tider. Super service. love it!
lager beholdningen stemmer altid
lager beholdningen stemmer altid. 10 gange ud af 10 bliver varen sent dagen efter bestilling, og altid i god indpakning.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.