Holland 2025. Fin race night. Gik samlet 43 km over weekenden, dels pga. bussens parkering. Hvis man vil se alt race er der ikke tid til, at opleve diverse events på banen. Ikke tilfreds med, at hø... Ver mais
A empresa respondeu
Alt klappede på vores tur til Le Mans’ 100 års jubilæum: - Info forud for løbet - Lejren og mad/drikkevarer - Teltet kunne være lidt bedre kvalitet - havde svært ved at holde vand ude - Bus til... Ver mais
A empresa respondeu
Herlig tur til Østrigs GP 2024 Endnu engang har jeg sammen med min søn været til race sammen med GPT - og denne gang i Østrig. Alt var velorganiseret, og de flittige medarbejdere var hele tiden i... Ver mais
A empresa respondeu
Danmarks største udbyder af motorsportsrejser med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder rejser til samtlige Formel 1 løb i hele verden samt rejser til Le Mans og flere af de amerikanske sportsvogns serier. På mange af vore ture deltager dansk turleder ligesom der er RaceNight med deltagere fra vores populære Ekspertpanel. Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard er stamgæst i vores ekspertpanel, som i øvrigt også består af racerkører Jan Magnussen, F1 mekaniker Ole Schack og kommentator John Nielsen. TIl små og store grupper skræddersyer vi spændende programmer. Vi har et kæmpe netværk og kender branchens mange kroge. Vi hjælper gerne med ekstra tilkøb som eksklusive middage, helikopterture, prøvekørsel i en Ferrari etc.
Sønderalle 1, 6630, Rødding, Dinamarca
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har nu været til formel 1 i Østrig 2 år i træk. Det har simpel hen bare været så godt. Det sødeste personale der gør alt for at man har det godt. Maden er også bare god og der er masser at vælge imellem. Vi fik nogle super gode billetter. Teltet var som beskrevet og vi har sovet godt. Kunne vi give flere stjerner gjorde vi det og vi er klar på en tur til :-D

Resposta da Grand Prix Tours
Rejsebureau med godt koncept uanset om man kun vil have F1 billetter eller hele pakken med hotel/bil eller fly. Hotellet i Haag lå perfekt ift. spisesteder og midtby. Buskørsel til og fra banen i Zandvoort fungerer perfekt og godt indslag med racenight på fantastisk bilmuseum

Resposta da Grand Prix Tours
Baku var et godt by-race og en fantastisk by. Vi fik god vejledning på mail og telefon før afrejse. Især anbefaling af tribunen i den gamle by var det hele værd. Under selve opholdet kunne vi ønske os mere information om transport til banen og hvor de enkelte indgange var. Vi fandt ud af det og der var hjælpsomhed overalt - fra metro til at finde rundt.

Resposta da Grand Prix Tours
GP Tours havde styr på det meste, og tog det alvorligt, hvis der var lidt smuttere i kommunikationen. Vi var i gode hænder og havde en fed oplevelse på Zandvoort. Race Night på Louwman bilmuseum var helt perfekt.

Resposta da Grand Prix Tours
Vi havde en super tur, dog var race night ikke planlagt godt nok, men restdn var helt i top.

Resposta da Grand Prix Tours
Super god oplevelse. Vi er nye og har ikke prøvet det før. Vi fik god vejledning om pladser, hvor der var gode pladser mm. Kort inden vi skulle afsted, havde vi nogle spørgsmål og ønskede nogle gode råd omkring vores billetter, løbet, transport mm. Alt sammen venligt besvaret og med gode tips. Min familie og jeg havde den fedeste oplevelse. Så tusind tak herfra👌🏻

Resposta da Grand Prix Tours
Var til GP i Milano. Alt fungerede perfekt. De medvirkende fra GP tours var nemme at få fat på og hjælpsomme

Var med GP Tours i Ungarn 2024
Vi valgte at købe en samlet rejse, men må sige at vi kunne lige så godt have gjort det selv.
Det føles ikke som om der var meget styr på det, og guiderne var der mest for selv at se F1
Få dage inden afrejse fik vi at vide at vi kun måtte have håndbagage med
Der var ikke rigtig styr på hvordan vi skulle samles i ankomsten - Bussen var også forsinket hvilket resulterede i, at vi blev gennet med for at skynde os så vi kunne komme videre på banen. En del gæster fik ikke mulighed for at komme af med deres bagage inden vi skulle på banen.
Da vi skulle hjem fra banen fredag brød bussen sammen mere end 10 gange. Det kan GP ikke gøre for, hvis de ikke havde sagt, at de kørte med den samme bus dagen før og der gjorde den det samme.
Der er ikke OK
Det resulterede i, at vi ikke kunne nå hjem og komme i bad inden vi skulle videre til Race Night. Et arrangement GP arrangerer med Peter Nygaard som fortæller om F1 som var en del af pakken.
Vi havde siddet ude hele dagen i næsten 40 grader, så det ville have været rart inden vi skulle til arrangementet.
Søndag fik vi at vide at bussen kørte til hotellet 1 time efter det ternede flag, hvilket gjorde det svært at nå tilbage til bussen hvis vi ville have præmieoverrækkelse med.
Guiderne havde ikke sørget for drikkevarer i bussen, hvilket jeg nok havde forventet når jeg køber en guidet pakkerejse.
Jeg håber at GP Tours får styr på disse ting og anerkender at de sælger pakkerejser, hvor kundetilfredshed bør være i højsædet
Vil sluttelig sige, at kommunikation på mail fra GP Tours med billettet, rejse information og diverse små fif var rigtig god.

Resposta da Grand Prix Tours
Købte kun billetter til Hungaroring, alt gik som forventet, fik billetterne tilsendt 10 dage før løbet, fik nogle rigtig gode pladser.
Havde et par spørgsmål undervejs, som blev besvaret relativt hurtigt og godt.

Resposta da Grand Prix Tours
Købte kun billetter til Hungaroring, alt gik som forventet, fik billetterne tilsendt 10 dage før løbet, gode pladser.
Havde et par spørgsmål undervejs, som blev besvaret relativt hurtigt og godt.

Resposta da Grand Prix Tours
Alt fungerede bare ved Grand prix Tours. God info lige fra bestilling og op til selve turen. Vi valgte at bo på Grand Prix Tours Camp hvor alt bare fungere, lige fra modtagelse til afgang igen. Utrolig flink personale og absolute fair priser for mad og drikkevarer. Kan klart anbefales

Formel 1 Østrig.....
Fantastisk oplevelse. Der er bare 112 % styr på ALT. Havde aftalt at være der kl 8 torsdag. Men køre selv gik bedre end forventet. Så midnat onsdag til torsdag ankom jeg til pladsen få hundrede meter fra indgangen . Lidt spændt på om man kunne komme ind og om pladsen var klar da jeg ikke havde fået ringet om min tidligere ankomst . Men ALT var klart. Bad . toiletter og hele pladsen .Og så var det bare at nyde og slappe af til søndag kl 19.30 hvor turen gik mod danmark igen. Imødekommende ,flinke og rart personale der ved alt om alt . Hyggelig atmosfære og rent og pænt over alt . Og racenight med Peter Nygaard og Ole Schack er bare mega godt ! Så er det bare man glæder sig til igen en gang at skulle til formel 1. Vi ses HELT sikkert igen GP Tours . På gensyn .

Herlig tur til Østrigs GP 2024
Alt var velorganiseret, og de flittige medarbejdere var hele tiden i godt humør.
Race Night med Peter Nygård og Ole Schack var et perfekt indslag.
Teltet stod klart, morgenmaden var meget alsidig, og vi købte også 3 aftensmåltider, der var rigtigt gode.
Vi glæder os til næste race-event i 2025 - vi skal bare lige vælge, hvor vi igen skal være sammen med GPT.

Absolut anbefalelsesværdigt!
Det er 3. gang jeg er til Formel 1, men 1.gang jeg benytter GP Tours.
Det er til gengæld IKKE sidste gang.
Alt spillede og vi blev på alle mulige måder godt overrasket. Ordentlighed, rolighed, ærlighed.
Vi var med turen til Østrig, hvor camp´en ligger klods op ad banen.

Resposta da Grand Prix Tours
Til formel 1 i Østrig, det var en fantastisk tur, god mad, fantastisk personale,

Perfekt næsten
Rigtig god info, alt var nedskrevet og planlagt, så det var aldrig nødvendigt at spørge, god oplevelse, fint hotel, gode pladser på banen, dog: 2 guider som må være ansat via netværk i stedet for cv. og evner, det koster lige den sidste stjerne, tavse og en smule arrogante.

Resposta da Grand Prix Tours
Virkelig god service og fremragende mad i campen og altid smilende og imødekommende personale også ud på de små timer. God information om selve løbet og de omkringliggende oplevelses muligheder.

GP TOURS leverede hvad de havde lovet - og lidt til 👍
Højt informationsniveau fra bestilling til afrejse. Du er i gode hænder undervejs med masser af dansktalende personale i godt humør klar til at hjælpe. Masser af glade medrejsende - især jyder -men i godt humør 🍻🇩🇰 Kan varmt anbefales

Resposta da Grand Prix Tours
Det var en helt igennem god oplevelse, glade og positive hele vejen igennem.
Kan klart anbefales
Tusind tak for en fed oplevelse.
Le Mans 2024

Resposta da Grand Prix Tours
Super tur til Le Mann fra Københavns lufthavn hvor det hele bare spillede.
Kommer igen til næste år :0)

Resposta da Grand Prix Tours
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.