Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Holland 2025. Fin race night. Gik samlet 43 km over weekenden, dels pga. bussens parkering. Hvis man vil se alt race er der ikke tid til, at opleve diverse events på banen. Ikke tilfreds med, at hø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt klappede på vores tur til Le Mans’ 100 års jubilæum: - Info forud for løbet - Lejren og mad/drikkevarer - Teltet kunne være lidt bedre kvalitet - havde svært ved at holde vand ude - Bus til... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rejsebureau med godt koncept uanset om man kun vil have F1 billetter eller hele pakken med hotel/bil eller fly. Hotellet i Haag lå perfekt ift. spisesteder og midtby. Buskørsel til og fra banen i Zand... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Herlig tur til Østrigs GP 2024 Endnu engang har jeg sammen med min søn været til race sammen med GPT - og denne gang i Østrig. Alt var velorganiseret, og de flittige medarbejdere var hele tiden i... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operador de turismo

Escrito pela empresa

Danmarks største udbyder af motorsportsrejser med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder rejser til samtlige Formel 1 løb i hele verden samt rejser til Le Mans og flere af de amerikanske sportsvogns serier. På mange af vore ture deltager dansk turleder ligesom der er RaceNight med deltagere fra vores populære Ekspertpanel. Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard er stamgæst i vores ekspertpanel, som i øvrigt også består af racerkører Jan Magnussen, F1 mekaniker Ole Schack og kommentator John Nielsen. TIl små og store grupper skræddersyer vi spændende programmer. Vi har et kæmpe netværk og kender branchens mange kroge. Vi hjælper gerne med ekstra tilkøb som eksklusive middage, helikopterture, prøvekørsel i en Ferrari etc.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Rigtig fint arrangement med god…

Rigtig fint arrangement med god restaurant, god mad, gode priser og god stemning.
Vi kom til pladsen fredag, og alle pladser var taget så det var svært at få os placeret, selvom vi havde bestilt og betalt for en stor plads. Lidt for afvisende bemærkninger - ikke god stemning - men det gik da alligevel, nok mest pga vores egne positive ideer til hvordan vi kunne løse opgaven. Der var dog ingen mulighed tilbage for at få strøm.
Badeforhold var lidt for primitive, specielt var brusevandet ekstremt svingende i temperatur, og ingen mulighed for at lægge eller hænge tøj/toiletgrej nogen steder.

5 de julho de 2019

Hej Ronnie,
Tak fordi du tog dig tid til at sende os feedback på jeres rejse til Østrigs Grand Prix.

Vi er rigtig kede af at I har fået en afvisende bemærkning, og at det gik udover stemningen, men dejligt at læse at det lykkedes.

På pladsen er det meget sparsomt med strøm, og derfor meget begrænset hvad vi kan tilbyde vores gæster. Skulle I lade jeres telefon eller kamera op, var det muligt i teltet.

Badeforholdene gør vi hvad vi kan for at holde pæne og rene.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

alt var som det skulle være.

5 de julho de 2019

Hej Poul,

Mange tak fordi du har givet dig tid til at give os feedback på din tur.
Det er dejligt at læse alt var som det skulle være.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ikke noget højtragende, men super

Ikke noget højtragende, men super godt og nede på jorden 👌
Kan anbefales...

Hej Hans Jørgen,

Tak fordi du har givet dig tid til at anmelde os, og mange tak for de 5 stjerner.

Fedt arrangement

Fedt arrangement, fine forhold på campen og masser af søde mennesker.
Mvh Frank

Hej Frank,

1000 tak fordi du har givet dig tid til at anmelde os, samt mange tak for 5 stjerner.
Det er rigtig fedt at høre du synes det var et fedt arrangement, og campen levede op til forventningerne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk go tur med det bedste…

Fantastisk go tur med det bedste rejsebureau! Kan kun anbefales!!

Hej Mogens,

Mange tak fordi du har givet dig tid til at give os feedback på din tur, og 1000 tak for den flotte anmeldelse, dejligt at læse du havde en god tur!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk til til Red…

Helt igennem fantastisk tur til til Red Bull Ring i Østrig. En virkelig dejlig lejer med styr på alting 👍 var min første tur med GP men bestemt ikke den sidste.

Hej Mathias,

Hvor er det dejligt at læse du har haft en god tur på vores camp, og at alting spillede.
Mange tak for de 5 stjerner, og tak fordi du gav dig tid til at anmelde os.
Det vil glæde os at byde velkommen til endnu en rejse med Grand Prix Tours.

Fantastisk oplevelse

Hej Charlotte,

Dejligt at læse du har haft en fantastisk oplevelse :)

Du skal have mange tak fordi du gav dig tid til at anmelde os, og 1000 tak for de 5 stjerner.

Freragende

Freragende, godt planlagt 😊😊😊😊😊

Hej Paul,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback på din tur, og mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre du har haft en god tur!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastik Camp i Østrig med super…

Fantastik Camp i Østrig med super oplevelser

Hej Claus,

1000 tak for din anmeldelse, det er rigtig fedt at høre du også havde en god oplevelse i Østrig, og synes vores camp er fantastisk (vi er også selv ret stolte over den :) )

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt kørte som det skulle :)

Super oplevelse, alt var som aftalt og forventet, ingen problemer what so ever, og flinke og hjælpsomme folk når man havde spørgsmål.

Kære Peter Antonsen

Mange tak for tildelingen af de 5 stjerner og den flotte anmeldelse af hele teamet på Østrigs camp. Vi er meget tilfredse med at alle har levet op til forventning og de skulle glæde os at byde velkommen en anden gang.

F1 Østrig med GP Tours

Hyggelig camp i østrig.
Toilet og bad forhold kunne måske godt gøres lidt bedre.
Priserne i selve campen er i den dyre ende.
Men alt taget i betragtning, en super hyggelig tur. 😁😎🏎️🏎️

Kære Finn Weber
Tak fordi du har taget dig tid til at sende os feedback på din oplevelse med Grand Prix Tours. Dine betragtninger ved bad & toilet og pris niveauet bringes videre til vores produktion.
Vi er rigtig glade for at det overordnet har været en super god oplevelse og håber at se dig en anden gang til en motorsports rejse.

Super Tur !!

Super Tur !!
Hvis det havde været meget regnvejr havde det nok ikke været så sjot i de optillede tælte.

Kære Per
Tusind tak fordi du tog dig tid til at give feedback for din tur med Grand Prix Tours.
Vi er glade for at rejsen levede op til din forventning.
Det vil glæde os at byde velkommen til endnu en rejse med Grand Prix Tours

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende tur og fremragende service

Fremragende tur og fremragende service. Måske GP Tours også skulle stå for HAAS’ racer, så der ku’ komme styr på den også.

Kære Claus Bach

Tusind tak for de flotte ord og fine anmeldelse af vores camp i Østrig.
Tak for tilliden vedrørende Haas' udfordringer ;) Dejligt at resten af turen levede op til forventningerne.

God dag, vi håber på et på gensyn en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så er vi kommet hjem fra F1 i Østrig 😁…

Så er vi kommet hjem fra F1 i Østrig 😁 Billetter blev købt gennem Grand Prix Tours på deres hjemmeside. Billetterne kom en ugens tid før løbet. Da vi kørte i god tid for at holde lidt ferie inden var jeg ved at blive lidt nervøs for om de kom inden vi kørte. Et opkald til dem om jeg blev klogere. De havde pt. Ikke modtaget billetterne fra Østrig endnu, så de kunne af gode grunde ikke sende dem. Jeg aftalte med dem at hvis de ikke kommet inden en hvis dato kunne jeg hente dem i deres camp. Super professionel behandling fra deres side.
Der kunne være dejligt hvis man selv kunne bestemme hvilken plads man man ville købe billet til. Da jeg går meget op i at tage billeder er det meget vigtig for mig der er frit skud.

Hej Robert,

Mange tak for at give dig tid til at give os feedback på din oplevelse med os.
At kunne bestille sæder, er et indput vi vil gå videre med til vores agent.

1000 tak for din anmeldelse og de 5-stjerner.

Rigtig god sommer :)

Super F1-tur

God service, lækker mad, super stemning og mega hygge!

Kære Mike Nielsen
Mange tak for din flotte anmeldelse af F1 turen til Østrig.
Det skulle glæde os at byde velkommen til endnu en motorsports rejse.

Le Mans tur retur

Jeg var for første gang til Le Mans, og valgte bus inkl. Aktiviteter hos GP tours.
Busturen dertil var behagelig, med søde og kompetente chauffører der gav information til os passagerer. Selve lejren var fin med gode toilet og badeforhold. Som førstegangs kunne jeg godt have brugt et kort med info om bus til banen o.lign. Men lad nu det ligge.
Der var lidt op- og nedture i løbet af turen med aktiviteterne, men alt i alt en god og varm oplevelse. Men så kom hjemrejsen... Vi skulle rejse med en anden bus og andre chaufføre. Vi ankom med vores bagage søndag kl 9.30 i tilfælde af at bussen var åben, da vi gerne ville ind til banen og se løb tidligst muligt. For det fik vi sure mimer, da vi åbenbart først skulle pakke bussen fra 10-11, og efter lidt snak fik vi lov til at sætte vores bagage samt sætte håndbagage ind i bussen. Selve hjemrejsen var en fadæse, 30 min inde i turen gik toilettet i stykker, og det virkede ikke resten af turen. De 2 chauffører kommenterede ikke under turen, og vi skulle selv spørge ind mht. Pauser og forsinkelser. Pauserne var der meget få af, især med manglende toilet, ydermere var selve kørslen lidt før spændende, og vi mistede da også en skærm på bussen.
Jeg skulle være ankommet til Vejle kl 11, men klokken blev 12.30 før vi ankom. Forsinkelser kan ske i trafik, men der var ingen forklaring eller info om ca. Ankomst hvilket besværliggjorde manges videre hjemrejse.
Oveni selve kørsel og service, så var komforten i bussen som taget ud af en skolebus. Over mit sæde var en lampe i stykker, og der blæste derfor konstant kold luft ned, og bussen var i forvejen så kold, at flere beklagede sig.
Havde vi haft samme hjemrejse som vi havde udrejse, så havde jeg givet flere stjerner. Hjemrejsen kombineret med andre småting gør, at vi påtænker at rejse med et andet selskab næste år.

17 de junho de 2019

Kære Janni L

Tak fordi du tog dig tid til at komme med feedback på jeres Le Mans tur. Det er altid godt at have muligheden for at rette op på mangler. Informationen om bustransporten til banen m.m. var beskrevet i programmet for Le Mans. Udsendt til alle inden afrejsen samt ekstra eksemplarer ved Info.

Vi er rigtig glade for at I overordnet havde en god tur, men rigtig kede af at hjemturen overskyggede oplevelsen.
Vi takker for at I gør opmærksom på det og vil gå videre med henvendelsen til vognmanden.

Vi håber at få muligheden for at byde jer velkommen til en anden rejse med Grand Prix Tours.

Servicen var helt i top

Servicen var helt i top. Når tingene ikke lige gik som de var planlagt, kæmpede vores guide Anne Lilholt 100% så alle fik en fantastisk rejse.

26 de maio de 2019

Kære Bent Lundgren
Mange tak for den fine anmeldelse og tildelingen af de 5 stjerner.
Vi er glade for I fik en fantastisk rejse hjulpet helt i mål med Annes hjælp. Vi sender jeres hilsen videre til hende.
Vi håber på et på gensyn en anden gang.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Transfor til og fra lufthavn.

Ved ankomst, ventede vi 2 1/2 på bus som skulle køre os til hotel.
Da vi skulle hjem fra Barcelona, var bussen igen forsinket. Denne gang var.40 min.
Resten af denne F1 oplevelse var super.

25 de maio de 2019

Kære Inge
Tak fordi du tog dig tid til at sende os feedback på jeres rejse til Spaniens Grand Prix.
Vi er rigtig glade for at I havde en super oplevelse, samtidtig også kede af, at I måtte vente så længe på bussen, specielt ved ankomsten. Vi har allerede fulgt op på det med busselskabet samme dag, men også efterfølgende. Det er ikke tilfredsstillende for nogen af parterne, når aftaler ikke holdes.
Forsinkelsen ved hjemrejsen skyldtes ekstra ordinære trafikale udfordringer, desværre ikke muligt at tage højde for det hele.
Vi håber på vi kan byde jer velkommen til en anden tur en gang i fremtiden.

GP tours med 5 stjenet service

Formel 1 Spanien 2019 med fly og på Hotel. Har rejst med GP Tours før. Denne gang og som ALTID en kæmpe fornøjelse. Dejligt at kunne læne sig tilbage og ikke tænke på mad og fly og bus og...... Bare ren afslapning. Guide stod klar da vi landede i Spanien og var med på hele turen til vi stod i lufthavnen igen. Mere end 100 % styr på ALT fra jeres side. Guide oplyste om alle de ting og mere til som vi kunne have af spørgsmål i bussen fra lufthavn til hotel. Jeg havde glemt at bestille transfer til banen fredag. Det klares af smilende og hjælpsom guide på ingen tid. Fantastisk hotel rent og pænt i Santa Susanna med god morgen og aftensmad. Racenight med Jan Magnussen og Peter Nygaard PÅ HOTELLET uden transport tid var en meget stor oplevelse. Snacks og drikkevare på GP tours regning. Det var en hyggelig aften. Har før rejst hvor vi selv stod for planlægning og bestillinger. Dette endte med at blive dyrere end pakken fra GP Tours. Så absolut fornuftig pris med alle de ekstra ting vi så også lige fik med på vores tur. Tak for denne gang. Absolut ikke sidste tur med jer GP Tours

25 de maio de 2019

Kære Niels
Tusind tak for din flotte anbefaling af Grand Prix Tours, de fem stjerner og en flot positiv anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at læse at du har haft en fantastisk formel 1 oplevelse og har kunnet slappe af under hele turen. Vi bringer din hilsen videre til hele teamet og håber på, at kunne byde dig velkommen igen til den næste motorsports rejse.

ok tur

en go tur flinke folk

23 de maio de 2019

Kære Ib Larsen
Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at læse, at det var en god tur.
Håber på et på gensyn en anden gang.

info@gptours.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais