GR Biler Avaliações 159

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige købt min bil hos GR Biler. Jeg fik en meget behagelig og super serviceminded behandling hos dem. Sælger var imødekommende og forstående og der var plads til humor og snak. Jeg kørte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har i denne måned købt en brugt Skoda Enyaq ved GR Biler i Skive, og er meget tilfredse med vores køb og ikke mindst den service, som vi fik af medarbejderen Frederik. Han har igennem hele proce... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har købt en brugt bil hos GR Biler 1. august. Der har de første tre måneder været et par mindre ting efter handelen som vi enten har fundet en fair løsning på eller GR biler har afholdt udgiften ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Troede egentlig al garanti var ophørt. Bilen er 5 år. Værkstedet oplyste, at rustgarantien da gjaldt 2 DAGE endnu. Tingene anmeldt og repareret uden beregning. Herefter bliver jeg faktisk ringet op af... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária

Sobre GR Biler

Informação fornecida por fontes externas variadas

GR Biler er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford og Hyundai.

Begge bilmærker har et bredt og stærkt modelprogram, hvor næsten et hvert behov kan dækkes.

Brugte biler har altid været en del af vores DNA. Derfor kan vi også tilbyde Skives største udvalg af gode og topklargjorte brugte biler.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varen kom som bestilt til tiden.

22 de dezembro de 2017

Resposta da GR Biler

Hej Bodil, tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Ha´en dejlig jul og godt nytår:-)

gr biler i skive

alle er venlige og hjælpsom i butikken

20 de dezembro de 2017

Resposta da GR Biler

Hej Birgitte, tusind tak for de pæne ord, det betyder meget for os. Ha’ en rigtig god dag og glædelig jul og godt nytår mvh Søren Ramsdahl

Gode og venlige folk

Gode og venlige folk, man kan få det næsten som man vil have det.

19 de dezembro de 2017

Resposta da GR Biler

Hej Jens Chr, tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, ha’ en god jul og godt nytår.

Fantastisk service

Fantastisk god service hele vejen igennem.

17 de dezembro de 2017

Resposta da GR Biler

Hej Marie, tusind tak for de pæne ord, det luner og vi sætter meget pris på det. Ha´en god dag:-)

GR Biler Skive

Vi fik en god betjening og der blev lyttet til vores ønske om ny bil.
Sælgeren var fokuseret om os under hele forløbet.

Resposta da GR Biler

Hej Lars, mange tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os, ha’ en god dag😄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt handel af ny bil

Super tilfreds med køb af ny bil, samt rigtig god gennemgang af bilens funktioner

Resposta da GR Biler

Hej Jesper, tusind tak for de pæne ord, det betyder mig meget for os, ha’ en god dag😄

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service og flinke sælgere.

Rigtig god service og flinke sælgere.
Vi havde en god oplevelse da vi handlede bil hos dem.
Kan varmt anbefales.
Og så er Ford Focus derudover en kanon bil

Resposta da GR Biler

Hej Brian, mange tak for din anmeldelse, fedt at høre, at I er glad for jeres nye bil👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super sted at handle bil.

Resposta da GR Biler

Hej Jacob, tusind tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os. Ha´en rigtig jul.

Kæmpe udvalg!

Hurtig leveringstid, kæmpe udvalg. Fornem betjening

6 de dezembro de 2017

Resposta da GR Biler

Tak, vi er glade for, at du er tilfreds!

Mvh
Søren Ramsdahl

Fremragende - ingen forbehold

5 de dezembro de 2017

Hej Morten
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på!
Mvh
Søren Ramsdahl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uhørt stor regning

Vores bil havde en periodisk fejl i den ene baglygte, værkstedet brugte to dage på at finde ud af at der var en fejl i pæren - resultat en regning på 2.954,50 kr. - men så havde vi også fået rabat på 239,60 kr. Efterfølgende brugte jeg under 2 min på at søge på nettet at ved periodiskefejl i baglyset skal man starte med at skifte pærerne ! Vi har selvfølgelig betalt regningen, men tvivlsomt om de kommer til at udskrive flere regninger til os.

4 de dezembro de 2016
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Service

Vores handicap bus, Ford transit var til service i maj hos GR biler I Skive. Bilen er 2 år gammel. Service første år var også hos GR biler. I september får vi problemer med bremserne. Bussen køres til anden mekaniker. Bremserne er total rustet sammen. De troede ikke på, at bilen havde været til service. Aldrig nogensinde skal vores biler inden for døren hos GR biler. Jeg vil fraråde enhver, at have sin bil til service eller reparation hos dem. Absolut heller ingen køb af bil der.

8 de dezembro de 2015
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais