A empresa respondeu
Jeg elsker at købe fra små lokale og støtter generelt grønne og sustainable initiativer men jeg kan simpelthen ikke forene ejerens ubehagelige adfærd online som værende på nogen måde Green-Living. D... Ver mais
A empresa respondeu
Den skønneste butik man kan forestille sig! At besøge green Living er en helheds oplevelse uden lige, butikken er smukt indrette med varer som har fokus på bæredygtighed, social og global retfærdighed... Ver mais
A empresa respondeu
Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.
Nørrebrogade 61, 2200, Kbh.N, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg elsker konceptet og energien i butikken. Det er altid rart at kigge forbi og man bliver altid mødt med varme. Det er helt sikkert besøg værd! Elsker alt ved butikken. 10/10!
Jeg havde glædet mig til at modtage min kimono. Jeg vidste jo allerede at den ville være pæn. MEN…. Da jeg åbnede pakken, blev jeg lykkelig. Den var virkelig smuk og rigtig dejlig at have på. Et af de bedste køb jeg nogensinde har gjort.

Resposta da Green Living
Jeg ramlet over butikken sist jeg var i København, og selv om byen har mange fine butikker, er dette den beste. Både varene, designet og den sosiale profilen er helt opp min gate. Kjøpte kimono og fat med hjem. Heldigvis har de nettbutikk, så nå har jeg en nydelig liten håndvask i keramikk her i Oslo, som skal bo i vår lille hytte på fjellet. Et sengeteppe står nå høyt på ønskelisten. Og innehaveren er helt vidunderlig. Hun forstår til og med norsk!
Hilsen Tone Minerva, Oslo

Resposta da Green Living
Virkelig en dårlig butik og dårlige varer. Minder mest af alt om temu kvalitet.
Fik også en Virkelig dårlig betjening.

Resposta da Green Living
Havde en ordre til afhentning i butikken og sikken dejlig atmosfære der er skabt derinde. Maria var SÅ sød og imødekommende, og det er så skønt at træde ind i en butik og vide at alle varene er noget man kan støtte og stå bag uden kvaler. Kæmpe anbefaling😍

Resposta da Green Living
Fantastisk lille butik med super sød betjening og de fineste ting! Mega anbefaling!

Resposta da Green Living
Lækker butik og sød betjening

Resposta da Green Living
Butikken har så mange fine ting og personalet er så søde :)
Smuk indrettet butik med et godt udvalg af kvalitets håndværk. Jeg blev mødt af en meget imødekommende og tillidsvækkende medarbejder, der gav en fin vejledning ifm køb af en bryllupsgave.
Her kommer jeg gerne igen. De medmenneskelige værdier mærker man tydeligt
Det følges lidt som en varm hyggelig stue, på den måde hvor man er velkommen præcis som man er. Hvor der er virkelig meget hjerterum. Bare at gå og snuse i butikken uden at føle sig overrumplet. Se alle de smukke produkter og alle de vidunderlige farver. Et fantastisk sted. Og alle de fantastiske historier der er om alle tingene. Det bedst er at man er med til støtte fantastiske projekter rundt om i verden 🥰
Green Living og Maria - Min favorittbutikk i København, og en butikk som utelukkende skal ha 5 stjerner/points. Hygge, service, positivitet, holdning, menneskesyn, åpenhet, vennlighet - det hele! Og selvfølgelig kvalitetsproduktene. Fair Trade, selvfølgelig! Har du ikke vært hos Green Living? Da skal du gå dit og bedømme selv, og ikke kun lytte til min (eller andres) bedømning. Jeg tør garantere for at du finner din nye favorittbutikk i København.
Personalet er Utrolig søde og venlige, der tager sig tid til hver enkelt ekspedition de har.
Virkelig høj service og ret inspirerende indkøbstur jeg fik
Her vil jeg bestemt handle fremover!🙂
Rigtig fed butik med unikke vare der der kan skabe en positiv atmosfære i sit hjem. Personalet er super søde og hjælpsomme.
Det er en fantastisk butik med de skønneste mennesker der arbejder der.
Dejlig forretning med skønt imødekommende sødt personale. 🌺🌸

Resposta da Green Living
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.