Green Living

A avaliação dessa empresa está indisponível devido a uma violação das nossas diretrizes.

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte et marokkansk fad på hjemmesiden, som blev leveret to dage efter. Fadet var pakket godt ind og var super smukt - det er anden gang jeg handler hos Green Living og helt sikkert ikke sidste gan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har absolut intet ondt at sige om Green-Living! Maria og Co er yderst søde og opmærksomme! Jeg havde knas med levering, men sidder i dag med den smukkeste kjole og lækker kimono ♥️ Jeg e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg tjekker altid selv de negative anmeldelser, når jeg vil undersøge en virksomhed. Og hvis nogen tjekker de negative anmeldelser på denne virksomhed, så læg lige mærke til, at de næ... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.

Informações de contato

Violação das diretrizes

Todas as avaliações

163 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk lille butik med super sød…

Fantastisk lille butik med super sød betjening og de fineste ting! Mega anbefaling!

Kære Rebekka.
Tusind tak for din anmeldelse og for din anerkendelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi værdsætter både din feedback og den tid, du har brugt på at skrive den.

Lækker butik og sød betjening

Lækker butik og sød betjening

Kære Amalie.
Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse. Tak fordi du tog dig tid til at skrive den. Vi gør os umage for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, så det er en stor glæde at høre, at du har mærket det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Høj kvalitet i varer og medmenneskelige værdier

Smuk indrettet butik med et godt udvalg af kvalitets håndværk. Jeg blev mødt af en meget imødekommende og tillidsvækkende medarbejder, der gav en fin vejledning ifm køb af en bryllupsgave.
Her kommer jeg gerne igen. De medmenneskelige værdier mærker man tydeligt

9 de junho de 2026

Hjertevarme og mangfoldighed

Det følges lidt som en varm hyggelig stue, på den måde hvor man er velkommen præcis som man er. Hvor der er virkelig meget hjerterum. Bare at gå og snuse i butikken uden at føle sig overrumplet. Se alle de smukke produkter og alle de vidunderlige farver. Et fantastisk sted. Og alle de fantastiske historier der er om alle tingene. Det bedst er at man er med til støtte fantastiske projekter rundt om i verden 🥰

Green Living

Green Living og Maria - Min favorittbutikk i København, og en butikk som utelukkende skal ha 5 stjerner/points. Hygge, service, positivitet, holdning, menneskesyn, åpenhet, vennlighet - det hele! Og selvfølgelig kvalitetsproduktene. Fair Trade, selvfølgelig! Har du ikke vært hos Green Living? Da skal du gå dit og bedømme selv, og ikke kun lytte til min (eller andres) bedømning. Jeg tør garantere for at du finner din nye favorittbutikk i København.

30 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personalet er Utrolig søde og venlige

Personalet er Utrolig søde og venlige, der tager sig tid til hver enkelt ekspedition de har.
Virkelig høj service og ret inspirerende indkøbstur jeg fik

Her vil jeg bestemt handle fremover!🙂

Alt for dyrt

Generelt var prisen meget høj, synes jeg.

9 de junho de 2026

Resposta da Green Living

Kære Oliver. Det er uærligt at lyve og skrive falske anmeldelser. Vi tager altid feedback seriøst, men at lyve, når du aldrig har besøgt vores butik eller handlet hos os, er barnligt. Du bedes derfor slette din falske anmeldelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Havde en dårlig oplevelse.

Havde en dårlig oplevelse.
Kære Maria det er uærligt og kalde en reel anmeldelse for falsk.

1 de junho de 2026

Resposta da Green Living

Kære dig. Det er uærligt at lyve og skrive falske anmeldelser. Vi tager altid feedback seriøst, men at tale grimt og nedladende om vores produkter og service, når du aldrig har besøgt vores butik eller handlet hos os, er barnligt. Du bedes derfor slette din falske anmeldelse.

Alt for lang responstid.

Jeg fik en vare der var for gammel.
Da jeg reklamerede, fik jeg lynhurtigt en undskyldning og en forklaring. Jeg svarer med det samme, at jeg gerne vil have en ny vare.
Det er fem dage siden og absolut ingen ting er sket.
Det er simpelthen for lang tid.
Det er en lille ting og det kunne være sendt samme aften efter lukketid.
Møgirriterende, når man gerne vil støtte.

30 de maio de 2026

Kære Dorte.
Din ordre blev sendt samme dag som den blev modtaget, hvilket jeg mener vidner om en hurtig og god service. Som lille iværksætter kan der desværre opstå situationer, hvor sygdom påvirker visse dele af driften, men jeg gør altid mit bedste for at hjælpe mine kunder og finde en løsning, når der opstår udfordringer.
Den pågældende vare var ikke for gammel, da holdbarheden løb til juli og jeg tilbød desuden at sende en ny vare. Derfor finder jeg det svært at se, at forløbet berettiger en 1-stjernet anmeldelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kom ind i butikken og fik uvenlig…

Jeg kom ind i butikken og fik uvenlig betjening. Er skuffet.

4 de junho de 2026

Resposta da Green Living

Kære Mads. Det er uærligt at lyve og skrive falske anmeldelser. Vi tager altid feedback seriøst, men at tale grimt og nedladende om vores produkter og service, når du aldrig har besøgt vores butik eller handlet hos os, er barnligt. Du bedes derfor slette din falske anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiske produkter og fantastisk…

Fantastiske produkter og fantastisk service! Elsker at købe mine ting fra etiske steder og hos Green Living Kan man være garanteret gode arbejdsforhold fra de lande varerne er impoteret fra. Alt godt herfra 🙌🏽

6 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Butik med hjertet på rette sted ❤️

Green living er en fuldstændig magisk butik, hvor man kan købe de smukkeste varer - og altid med god samvittighed!
Maria finder nemlig selv sine varer, ved hvordan de er produceret og sørger for, at håndværkerne bag har haft ordentlige forhold og bliver betalt en fair løn.

6 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet hos Green Living flere…

Jeg har handlet hos Green Living flere gange og er altid imponeret. Både konceptet med fokus på bæredygtighed, det nøje udvalgte sortiment og den personlige service gør butikken helt særlig. Man bliver altid mødt med venlighed, gode råd og en ægte passion for bæredygtige løsninger. Kan varmt anbefales!

5 de fevereiro de 2026

Resposta da Green Living

Kære Vibeke. Det er ikke i orden at lyve og skrive falske anmeldelser. Det er faktuelt forkert, at virksomheder selv kan slette anmeldelser de ikke bryder sig om. Virksomheder har alene mulighed for at anmelde anmeldelser som de mener er falske eller i strid med platformens retningslinjer. Det er herefter platformen (trustpilot) ikke virksomheden der træffer afgørelsen.

Vi ønsker både positive og negative anmeldelser velkommen, når de er baseret på reelle kundeoplevelser. Så slet venligst din falske anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Én af Københavns aller bedste butikker❤️

Én af Københavns aller bedste butikker! Bygger på et helt vidunderligt smukt koncept, som rummer alt det vi ønsker der skal være mere af i verdenen💚 Så støt og gå ind og find alt det du kan glæde dig selv og dine kære med❤️

3 de junho de 2026

Resposta da Green Living

Tusind tak for din fine anmeldes. Vi er så oprigtige glade for ærlige og autentiske anmelderes, for det hjælper andre kunde med at skabe tillid. Så igen tusind tak.
Hilsen Maria

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais