Green Living

A avaliação dessa empresa está indisponível devido a uma violação das nossas diretrizes.

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Green Living og Maria - Min favorittbutikk i København, og en butikk som utelukkende skal ha 5 stjerner/points. Hygge, service, positivitet, holdning, menneskesyn, åpenhet, vennlighet - det hele! Og s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ramlet over butikken sist jeg var i København, og selv om byen har mange fine butikker, er dette den beste. Både varene, designet og den sosiale profilen er helt opp min gate. Kjøpte kimono og fa... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tok en råsjans på å bestille fra Green-Living etter å ha sett produktene på Instagram, og er meget fornøyd med valget mitt❤️❤️ Maria var svært behjelpelig på e-post når det ble noe kluss med lever... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den skønneste butik man kan forestille sig! At besøge green Living er en helheds oplevelse uden lige, butikken er smukt indrette med varer som har fokus på bæredygtighed, social og global retfærdighed... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.

Informações de contato

Violação das diretrizes

Todas as avaliações

164 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Rigtig godt personale

Resposta da Green Living

Mange tak Daniel - vores team er virkelig verdens bedste og vi elsker alle vores job!
Tak for din anmeldelse, det er meget værdsat.

Unikke varer og fantastisk service😍

Unikke varer og fantastisk service😍
Forsæt det gode arbejde Maria 👌

14 de janeiro de 2025

Resposta da Green Living

Tusind tak kære Siham. Det er så dejligt at høre, vi værdsætter det så meget!

Rigtigt godt

Virkelig positivt 😀😃

23 de janeiro de 2025

Resposta da Green Living

Tusind tak kære Søren. Det er så dejligt at høre, vi værdsætter det så meget!

Super god service.

Super god service.
Du får hvad du bestiller.
Min foretrukne sted.

1 de janeiro de 2025

Kære Sulayman
Tusind tak for de søde ord! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse. Vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger, og vi glæder os til at se dig igen snart!

Bedste butik

Bedste butik, wow en masse dejlige varer

Resposta da Green Living

1000 Tak for stjernerne Tariq, det er virkelig meget værdsat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig god kundeservice og…

Utrolig god kundeservice og medarbejdere. Varerne var yderst tilfredsstillende og jeg anbefaler klart denne virksomhed til enhver som er på jagt efter kvalitetsvarer.

Resposta da Green Living

1000 Tak Soban for de søde ord og de fine stjerner. Det betyder rigtig meget for os!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maria har de smukkeste vare i sin butik…

Maria har de smukkeste vare i sin butik og hun yder den bedste kundeservice - tak Maria for en god og varm oplevelse.

17 de janeiro de 2025

Kære Katharina

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækker butik og altid god service

Lækker butik og altid god service. Udover kvalitetsprodukter elsker jeg at støtte en butik som står for nogle gode værdier og som organiserer sociale initiativer til folk som er dårligere stillede.
Kæmpe anbefaling

23 de maio de 2024

Kære Kira

Tusind tak for de søde ord og for de fine stjerner! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse.
Vi er så stolte af vores etiske principper og tak fordi du anerkender dem! Det betyder alverden.
Kh Maria

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det føles som at komme hjem

Det føles som at komme hjem - en butik med varme og sjæl.
Alle varer er personligt tjekket og godkendt af skønne Maria, som er indehaver. Alt er i orden når det kommer til bæredygtighed og ordentlige forhold for producenter.

30 de janeiro de 2025

Kære Signe
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Jeg blev helt rørt.
Jeg er utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse. Det betyder meget for os at få feedback som din, for jeg håber netop at butikken føles varm og hjemlig.
Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din mening.
Kærlig hilsen Maria

Skøn oplevelse!!

Virkeligt fine kvalitetsvarer og perfekt service. Jeg har to plakater og en keramik skål derfra, og alt ankom pakket godt. Og sikke en glæde ved de smukke ting. Maria er i øvrigt virkelig god til at svare på spørgsmål på butikkens Instagram ❤️

3 de janeiro de 2025

Kære Anna

1000 tak for den skønne anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse. Det betyder meget for os og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din mening.
Kh Maria

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den fineste butik jeg længe har været…

Den fineste butik jeg længe har været i. Jeg er så glad for min smukke vendbare jakke. Dejligt med en butik med hjerte og en ejer med en smuk sjæl.

21 de dezembro de 2024

Kære Amira
Mange tak for den flotte anmeldelse! Jeg er rigtig glade for, at du at du nyder din smukke jakke. Tak fordi du tog dig tid til at skrive og jeg ser frem til dit besøg igen:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En helt særlig forretning og en helt…

En helt særlig forretning og en helt særlig indehaver, der med glæde fortæller om sine varer og anbefaler brugen af dem. Green Living sælger smukke og gedigne, håndlavede ting fra lande i Afrika, Mellemøsten, Asien. Og keramik fra Fyn, trævarer fra indsatte. Med flere. En oplevelse at komme den fysiske butik på Nørrebro og også at besøge webshoppen.

7 de dezembro de 2024

Jeg er kæmpe fan

Green Living er den fineste butik, som ejes af Maria, der har hjertet på rette sted og gør noget for at skabe en bedre verden. Hun er altid klar på at fortælle om en vare eller bare om sig selv og hendes rejse og jeg er kæmpe fan af Green Living! Derudover har hun nogle rigtig søde ansatte og jeg elsker at komme ind i butikken!

4 de dezembro de 2024

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais