ik super blij dat bij iedere bestelling alles goed geregeld is van bestelling tot levering. lekker vers en niet zoals uit de supermarkten. ik raad ook iedereen aan om lekker bij GROENTEBROER te bes... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Ver mais
Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Ver mais
Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
Informações de contato
Henriëttedijk 2a, 4675PB, Sint Philipsland, Holanda
- 0167572545
- gert@groentebroer.nl
- www.groentebroer.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Een puur en eerlijk bedrijf
Een puur en eerlijk bedrijf. Duidelijke communicatie.

top kwaliteit
Altijd top kwaliteit, heerlijk verse groente.
Vlotte levering

Top!
Alles vers en goed verpakt geleverd op de gekozen datum! Chapeau!

Resposta da Groentebroer.nl
Netjes afgeleverd en heel keurig…
Netjes afgeleverd en heel keurig ingepakt. Lekker fruit en groenten

Resposta da Groentebroer.nl
Altijd prachtige producten die…
Altijd prachtige producten die supervers zijn! Ik ben fan

Krakend vers
Krakend vers, super verpakt, snel geleverd, smaakvolle producten. Klantvriendelijkheid een tien!

Resposta da Groentebroer.nl
Goede kwaliteit en snel geleverd
Goede kwaliteit en snel geleverd. Alles is top kwaliteit.

Resposta da Groentebroer.nl
Diverse producten die vers en snel…
Diverse producten die vers en snel geleverd worden. Enorm veel respect aan de familiale geest die heerst in het bedrijf!

Resposta da Groentebroer.nl
De kwaliteit en verpakking van…
De kwaliteit en verpakking van Groentebroer verdient een 10.
De verzorging door de besteller zijn erbarmelijk. Ik had aardbeien besteld en die waren allemaal gekneusd doordat de doos op zijn kant werd afgeleverd,

De kwaliteit is perfect
De kwaliteit is perfect, snel geleverd en in geval van een vraag snelle reactie

Resposta da Groentebroer.nl
Snelle levering en alles keurig…
Snelle levering en alles keurig verpakt. Goed fruit ook. Mandarijnen lekker zoet. Aardbeien 🍓 zijn overheerlijk. Dit was mijn derde bestelling en nog steeds tevreden.

Resposta da Groentebroer.nl
Tof bedrijf maar wel vaak een issue
Laat ik vooropstellen dat ik het heel erg leuk vind dat ze bijzondere tropische vruchten aanbieden die nergens anders te vinden zijn. Waar ik wel steeds meer moeite mee heb, en wat me het gevoel geeft dat het niet zo goed gaat met het bedrijf, is dat ik de afgelopen paar bestellingen steeds een product heb gehad wat beschimmeld is of bijna te ver. Er staat op de website bijvoorbeeld ook dat de pisang mas altijd aan de groene kant worden bezorgd, maar ik kreeg ze rijp met bruine vlekken. Als iets echt bedorven is en je stuurt een mail dan wordt het wel altijd netjes opgelost met een kortingscode of vervangend product, maar ik voel me elke keer wel bezwaard dat ik weer iets moet melden.
Ik zou voor bijzondere vruchten liever een berichtje krijgen dat ik een maand moet wachten en een goed vers product krijg, dan dat ik er eentje krijg met schimmel en weer moet mailen.

Resposta da Groentebroer.nl
alles op tijd zeer tevreden bedankt

Resposta da Groentebroer.nl
Groenteboer top! Koerier zeer slecht.
Hier heel snel en makkelijk een bestelling kunnen doen van ingrediënten die de gewone supermarkt niet heeft. Snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden.
De koerier Trunkrs echter was zeer slecht. Ik werd in eerste instantie heel goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Ze hadden keurig een track en trace in de mail waar ik ook specifieke instructies kon achterlaten voor de bezorger (kloppen of bellen, neerzettoestemming e.d.), hartstikke mooi dacht ik. Maar helaas had de bezorger van Trunkrs schijt aan dat systeem.
Om te beginnen kwam de bezorger veel eerder langs dan was aangegeven (ik was gelukkig net thuis). Vervolgens zie ik door mijn raam de bezorger het pakket gewoon zonder pardon in de brievenbus rammen en wegrijden. Een pakket dat delicate etenswaren bevat (die wellicht gekoeld bewaard moeten worden!), waar duidelijk op staat ‘handle with care’ en ‘deze kant boven’ werd letterlijk mijn veel te kleine brievenbus in geramd.
Ik sta ervan versteld dat een bezorger van Trunkrs zo omgaat met breekbare pakketten en te beroerd was om de 3 extra stappen naar mijn voordeur te zetten. Heel slechte service van deze koerier, ik raad aan om een andere te zoeken.

Goed product
Het was even vreemd om je fruit online te kopen. Wat ik besteld had is nogal duur in de winkels. Bij groentebroer was het met verzendkosten mee goedkoper. Ik heb dus even groot ingeslagen. Het fruit zag er vers uit en ze zijn heerlijk.
Dit ga ik volgende keer zeker weer doen.
Een minpunt was dat het bezorgen niet zo goed ging. Ik heb nogal moeite moeten doen om mijn heerlijke fruit geleverd te krijgen.
Maar daar kan Groentebroer verder ook niks aan doen.

Resposta da Groentebroer.nl
Bergamot en kwaliteit ander fruit
Ik had o. a. Bergamot besteld, vrij laat in het seizoen (maart), ondanks dat was de Bergamot van goede kwaliteit evenals de andere vruchten die ik besteld had.
De levering was snel en goed te volgen.

PERFECTIION!!
Wel, de bezorging was binnen het tijdsvak. Het was zeer zorgvuldig afgeleverd. En absoluut geen schade aan de fruit!

Resposta da Groentebroer.nl
Heel duur. Bio prijzen voor niet bio producten
Gemak dient de mens in dit geval want prijzen zijn erg hoog. Bio prijzen voor niet bio producten. Kwaliteit is overigens goed evenals de verpakkingsmethode.

Topproducten.
Zeer goede kwaliteit en super vers, een aanrader.