ik super blij dat bij iedere bestelling alles goed geregeld is van bestelling tot levering. lekker vers en niet zoals uit de supermarkten. ik raad ook iedereen aan om lekker bij GROENTEBROER te bes... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Ver mais
Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Ver mais
Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
Informações de contato
Henriëttedijk 2a, 4675PB, Sint Philipsland, Holanda
- 0167572545
- gert@groentebroer.nl
- www.groentebroer.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Snel geleverd en perfect ingepakt super vers
Snel geleverd en perfect ingepakt, wat een top producten een dikke 10
Jullie hebben er een klant erbij en ga dit ook zeker aanbevelen bij mijn vrienden en familie.

Resposta da Groentebroer.nl
Kwalitatief erg goede groenten en heerlijk fruit.
Gebruiksvriendelijk website, duidelijke toelichting over de producten. Ontzettend goede bezorgservice. Producten afzonderlijk milieubewust verpakt. De kwaliteit van fruit en groenten is uitstekend.

Resposta da Groentebroer.nl
Voor de derde keer bestelt en elke keer…
Voor de derde keer bestelt en elke keer is de groente en fruit vers.
Fijn bedrijf ,met leuke aanbiedingen voor ons gezin !

Wat een kwaliteit!
Wat een kwaliteit! Wat een precisie en zorg voor verzending van kwetsbare producten.

Resposta da Groentebroer.nl
Keurig verpakt en prima op tijd…
Keurig verpakt en prima op tijd geleverd. Ziet er allemaal perfect uit. Nu nog opeten allemaal.

Prima
Goed verpakt.
Levering binnen gestelde tijd.
Mooie verse en smakelijke producten.

Lekker vers
Ik heb lekkere verse groente geleverd gekregen die je niet makkelijk bij mij in de buurt kunt kopen. Makkelijk, vers, niet duur en op tijd geleverd. TOP!!

Resposta da Groentebroer.nl
Geleverd wat er beloofd was .frisse…
Geleverd wat er beloofd was .frisse fruitmand in Groningen laten bezorgen. Dikke prima, bedankt.

Resposta da Groentebroer.nl
Netjes verpakt goede kwaliteit en…
Netjes verpakt goede kwaliteit en gekoeld. Perfect

Top levering
Top levering! Ziet er goed uit, netjes verpakt Ga zeker vaker bestellen 😊

Super service
Always fresh and tasty products with same day delivery. Super!

Een smakelijke bestelling
De levering was snel, het fruit dat ik had besteld was goed ingepakt om schade te voorkomen. Ik had mijn bestelling in december gemaakt. Echt niet de tijd voor dit soort fruit om te kopen maar, het fruit was echt overheerlijk.
Zoet en sappig!

Slecht
Slecht
Watermeloenen XL... nou eerder XXS. Vervolgens moet ik een foto maken?? Om aan te tonen? Je weet zelf wat je hebt verstuurd.

Prima!
Besteld in de ochtend en snel afgeleverd in de avond en heerlijk verse producten. Ik ben blij

Resposta da Groentebroer.nl
Zeer netjes en zorgvuldig verpakt.
Zeer netjes en zorgvuldig verpakt.
Alles is heel vers.

Resposta da Groentebroer.nl
Een tevreden vaste klant.
Ik plaats wekelijks een bestelling bij groenteboer.nl en alles word altijd naar volle tevredenheid geleverd. Producten van topkwaliteit die je in de supermarkt niet vind!

Resposta da Groentebroer.nl
mooi op de hoogte gehouden van het hele…
mooi op de hoogte gehouden van het hele bestel en - bezorgproces. en een mooi vers product ontvangen. voor herhaling vatbaar

Resposta da Groentebroer.nl
Zeer fijn fruit en groente
Tweede keer besteld bij Groentebroer en heel tevreden, snelle levering, fruit en groenten worden zeer zorgvuldig verpakt, ook op hun website word duidelijk omschreven hoe t smaakt, land v herkomst en bewaaradvies, ik t kan iedereen aanbevelen! Top