Qau abbonement aansluiten etc zijn ze prima, gaat allemaal vlot en je contract etc heb je ook snel binnen maar het is altijd maar de vraag wanneer je je toestel binnen krijgt. Je ABBO is dan al ingeg... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Eerst werd er al niet geleverd, dus order geannuleerd. Aanbetaling ook niet terug gekregen en verwacht het ook niet meer. 6 mei zijn ze officieel failliet verklaard !!!!
Ongelooflijk slecht. Ik had een verkeerde telefoon besteld dus wou de order veranderen. Dat kon wel maar moest verschil bijbetalen. Na 1 week nog geen betalingslink na meerdere mailtjes en telef... Ver mais
Detalhes da empresa
GSMWEB — Al verbonden sinds 1999. ✓ Alle toptelefoons en alle grote netwerken. ✓ Nieuwe abonnementen, verlengen of eenvoudig overstappen. ✓ De nieuwste toestellen & Sim Only. ✓ Altijd de best mogelijke maandprijzen. ✓ Exclusieve toestel- en abonnementskortingen. ✓ Al 25+ jaar vertrouwd door klanten. ✓ Heldere & eerlijke prijsvergelijking.
www.gsmweb.nl Support

- Klantenservice
- Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 9.00 tot 16.00 uur. De webwinkel is 24 uur per dag geopend. Indien u vragen heeft voor onze Klantenservice, dan kunt u contact met hun opnemen op werkdagen van 9:00 uur tot 16:00 uur. Zij staan klaar voor al uw vragen over onze mobiele telefoon abonnementen, diensten en over de webwinkel.
Altijd de beste prijs gegarandeerd
Excellente waarde en betrouwbare service
Informações de contato
Van Marwijk Kooystraat 10A, 1114 AG, Amsterdam-Duivendrecht, Holanda
- 020-77 66 366
- info@gsmweb.nl
- www.gsmweb.nl

Deals met échte kortingen!
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 35% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Let op !! Failliet!!!
6 mei zijn ze officieel failliet verklaard !!!!
Op 6 mei 2026 is GSMweb.nl door de…
Geachte klant,
Op 6 mei 2026 is GSMweb.nl door de rechtbank Amsterdam failliet verklaard en is er een curator benoemd. Door het faillissement is het niet meer mogelijk om bestellingen te plaatsen en/of om bestelde items te leveren. Individuele vragen kunnen slechts beperkt beantwoord worden. Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen:
Ik heb betaald, maar mijn bestelling niet ontvangen. Krijg ik mijn geld terug?
Door het faillissement kan de bestelling niet meer worden geleverd. In de meeste faillissementen worden op deze vorderingen geen betalingen gedaan.
Mijn bestelling is wel geleverd, maar deze is defect. Wat moet ik doen?
GSMweb.nl kan geen reparaties meer (laten) uitvoeren.
Hoe zit het met mijn garantie?
De fabrieksgarantie loopt door en wordt door het faillissement van GSMweb.nl niet geraakt. U kunt rechtstreeks met de fabrikant van het apparaat contact opnemen.
Mijn bestelling is wel geleverd, maar ik wil deze retourneren. Kan dit nog?
Nee, het is niet meer mogelijk om uw bestelling te retourneren.
Wat gebeurt er met mijn huidige telefoonabonnement of sim-only contract?
Telefoonabonnementen en sim-only contracten lopen rechtstreeks bij de telecomprovider (zoals KPN, Vodafone of Odido) en worden door het faillissement van GSMweb.nl in principe niet geraakt. Voor vragen over uw abonnement, factuur of telefoonnummer kunt u rechtstreeks met uw provider contact opnemen.
Frans Crul
Curator GSMweb.nl Nederland B.V.
SCAM & OPLICHTING!
UPDATE: WACHT AL 7 WEKEN OP TERUGBETALING TOESTEL. IEDEREEN WIJST NAAR ELKAAR EN ER GEBEURT NIKS. ORDER 9013717.
TE ALLEN TIJDE VERMIJDEN DIT BEDRIJF!!!
Verlenging via GSMWEB.NL gedaan met aankoop toestel. Netjes via ideal toestel betaald. Toestel was op voorraad en direct leverbaar. Na 8 dagen nog steeds geen toestel. De bestelling daarom geannuleerd.
Sindsdien zit ik in een van kastje naar de muur situatie tussen odido en GSMWEB.NL.
Geld van toestel is weg, toestel nooit ontvangen, abonnement verlengd terwijl dit tijdig geannuleerd is.
Mensen van Odido doen echt hun uiterste best maar GSMWEB.NL maakt er een zooitje van.
Heb ooit mijn allereerste abonnement en toestel ooit via GSMWEB.NL afgesloten dus veel nostalgie daar maar voor mij NOOIT MEER!!
PAS OP - FAILLIET
Nog steeds bestellingen aannemen terwijl failliet!
Het zijn ware OPLICHTERS.
Ze namen bestellingen aan terwijl ze failliet waren of faillissement in aantocht was.
Net gebeurd:
GSMweb was snel genoeg om het geld voor 2x telefoons op 26 maart te incasseren, die op voorraad waren volgens site en medewerkers.
Tot op heden heb ik de telefoons nooit ontvangen, nooit levertijd ontvangen, en naar mijn centen kan ik waarschijnlijk nu ook fluiten.
Na vele telefoontjes en mailtjes kreeg ik vandaag, 8 mei 2026, eindelijk bericht dat GSMweb op 6 mei 2026 failliet is verklaard door de rechtbank van Amsterdam.
Daar waren ze wel snel genoeg mee.
Zij wisten duidelijk destijds toen ze het geld namen van mij dat ze in geldproblem zaten en faillissement in aantocht was.
Nu begrijp ik ook dat ze niet meer telefonisch bereikbaar zijn.
Hun website is nog in de lucht. Er staat niet op dat ze failliet zijn en lijkt erop dat je nog steeds bij ze kan bestellen.
Ik was een van die tevreden klanten in het verleden, vandaar dat ik nieuwe telefoons bij ze heb gekocht.
Maar wat er nu gebeurt is onbeschrijfelijk en iedereen die bij GSMweb werkt zou zich moeten schamen.
Bijna dagelijks heb ik contact met ze gehad per email en telefoon.
Zij weigeren een levertijd aan te geven zowel per telefoon als per email.
Als ze iets van een antwoord geven, dan is het alleen maar te zeggen "uiterlijk later van de week / volgende week zullen ze geleverd worden". Met beloftes van GSMweb voor compensatie als het niet geleverd zou worden.
Ik wilde geen slechte review achter laten, ik wilde geen tijd en energie hierin spenderen, maar ik voel mij genoodzaakt dit te doen. Ik vind het erg jammer dat GSMweb hun klanten zo behandelt.
Ongelooflijk slecht.
Ik had een verkeerde telefoon besteld dus wou de order veranderen. Dat kon wel maar moest verschil bijbetalen. Na 1 week nog geen betalingslink na meerdere mailtjes en telefoon heb ik de order afgezegd. Zou binnen 21 dagen geld terug hebben zit nu op 38 dagen en nog niks.
Telefonisch niet bereikbaar.
Mail word niet meer beantwoord.
Whatsapp 1 vinkje.
Helaars moet ik 1 ster geven maar die zijn ze nog niet waard
Komen beloftes niet na!!!!
Op 14/4/2026een telefoon besteld en betaald die klaar lag voor verzending.
Tot op heden 6/5/2026 nog niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd en gebeld, maar versturen ho maar. Adres met foto’s op de website klopt niet, daar zit een ander bedrijf. Ik hoop ooit nog wat te ontvangen!!!!
7 april '26 abonnement verlengd met…
7 april '26 abonnement verlengd met nieuwe telefoon die op voorraad was. Na diverse telefoontjes nog steeds geen telefoon ontvangen, het is nu 6 mei. Ze hebben geen zicht op de logistiek. Hoe zo dan? Wordt steeds gezegd dat het nu niet lang meer duurt, maar ik betaal al wel de kosten van het nieuwe abonnement. Telefoon betalen terwijl ik hem nog steeds niet heb ontvangen. Ga hier never, never, nooit meer een abonnement verlengen. Maar blijft de vraag.....wanneer krijg ik mijn telefoon!!!!
Bestelling nieuw toestel en verlenging…
Bestelling nieuw toestel en verlenging contract verliep snel evenals de factuur voor betaling toestel. Maar daarna begon de ellende. 8 weken later en vele telefoontjes en mails verder nog geen toestel ontvangen. Wanneer ik bij Odido kijk is met contract ook nog niet verlengd. Ondertussen al mail gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren en.me reeds betaalde factuur retour wil. Helaas hier ook nog geen respons op.
Schandalig
Na lange tijd trouwe klant te zijn geweest heb ik nu een verschikkelijke ervaring
December 2025 Samsung 7 fold gekocht met Vodafone abonnement 65 per maand(wat al 2 maanden niet gebruikt wordt)
Februari 2026 defect (kapotte pixel)
Opgestuurd telefoon was even spoorloos kreeg 3 maart 2026 bericht dat hij ontvangen was en dat ze ermee aan de gang gingen
Ben op 19 maart 2 weken op vakantie gegaan toen ik thuis kwam had ik nog geen bericht toen ging ik bellen werd er gezegd dat er niets bekend was over mijn telefoon na 2 weken heen en weer gmaild /gebeld met steeds hetzelfde antwoord we zijn het aan het onderzoeken
Eindelijk na veel aandringen van mij kant wat er nou echt aan de hand was kreeg ik het bericht dat de telefoon 18 maart 2026 gerepareerd al naar mijn retour gestuurd was maar niet aangekomen was
Ik dacht dat kan helemaal niet want ik had helemaal geen track-trace nummer ontvangen
Ze hadden wel een track & trace nummer maar die klopte niet volgens post.nl
Ondertussen is het eind April 2026 heb nog steeds mijn telefoon niet terug of een oplossing
Sterker nog de mevrouw van klantenservice (die heel medewerkend is maar die ook niet verder komt) zei dat het nu bij haar collega ligt die zal mij terug bellen al een week geleden
Begin aardig de hoop te verliezen op een goede afloop.
En wat ik heel jammer vind was zo'n mooi bedrijf met aantrekkelijke aanbiedingen maar als ze zo doorgaan klanten te behandelen ben ik bang dat ze het niet lang meer volhouden
Nogmaals de service dame wil het steeds oplossen maar krijgt gewoon geen goed antwoord van haar collega's
Abbonement 2 maanden al betaald zonder telefoon hoe kan dat GSMweb?
Ik heb een iphone air met alle accessoires besteld begin maart in de eerste week mail gehad met betalings link heb dat betaald ik zou een track en tracé code krijgen niets daarvan ik heb meer dan 20 mail bij ze liggen waarop ze zeggen dat ze me na die mail contacten over de status van mijn bestelling nogsteeds niets en dit is de 2e maand dat ik betaal voor een abbonement zonder dat me telefoon en accessoires geleverd zijn.
Is het een vertraging van een jaar dat ik op me toestel moet wachten?
En de klanten service is baarslecht !
Mnr. Van Horssen.
Nog steeds niets ontvangen
Abonnement verlengd met toestel, maar het toestel nog steeds niet ontvangen. Zelfs geen communicatie erover.
Wachten nu al een paar weken
Perfect service na meer dan dan 10 jaar…
Perfect service na meer dan dan 10 jaar klant. Bedankt top team
hele goede service
hele goede service, meedenkend over goedkoopste en best te bewandelen pad.
Mij op de hoogte houden van belangrijke…
Mij op de hoogte houden van belangrijke zaken.
Altijd makkelijk te bestellen
Altijd makkelijk te bestellen, snelle service en goedkoper dan bij de provider van je telefoon.
Zeer tevreden!
Andres Romero is een topper!
Andres Romero is behulpzaam, legt alles goed uit, geeft goed advies qua toestel en abonnement, is vriendelijk en is gewoon een topper!
2e week dat ik wacht op me iPhone
2e week dat ik wacht op me iPhone, heb nikt te horen gekregen. Moet zelf contact opzoeken… Ik wacht nog rustig af
Prettige samenwerking voor meerdere…
Prettige samenwerking voor meerdere jaren al, lekker snel in handelen en verwerken.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.