Veja o que dizem as avaliações
Bestelling nieuw toestel en verlenging contract verliep snel evenals de factuur voor betaling toestel. Maar daarna begon de ellende. 8 weken later en vele telefoontjes en mails verder nog geen toestel... Ver mais
Eerst werd er al niet geleverd, dus order geannuleerd. Aanbetaling ook niet terug gekregen en verwacht het ook niet meer. 6 mei zijn ze officieel failliet verklaard !!!!
Ongelooflijk slecht. Ik had een verkeerde telefoon besteld dus wou de order veranderen. Dat kon wel maar moest verschil bijbetalen. Na 1 week nog geen betalingslink na meerdere mailtjes en telef... Ver mais
Detalhes da empresa
GSMWEB — Al verbonden sinds 1999. ✓ Alle toptelefoons en alle grote netwerken. ✓ Nieuwe abonnementen, verlengen of eenvoudig overstappen. ✓ De nieuwste toestellen & Sim Only. ✓ Altijd de best mogelijke maandprijzen. ✓ Exclusieve toestel- en abonnementskortingen. ✓ Al 25+ jaar vertrouwd door klanten. ✓ Heldere & eerlijke prijsvergelijking.
www.gsmweb.nl Support

- Klantenservice
- Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 9.00 tot 16.00 uur. De webwinkel is 24 uur per dag geopend. Indien u vragen heeft voor onze Klantenservice, dan kunt u contact met hun opnemen op werkdagen van 9:00 uur tot 16:00 uur. Zij staan klaar voor al uw vragen over onze mobiele telefoon abonnementen, diensten en over de webwinkel.
Altijd de beste prijs gegarandeerd
Excellente waarde en betrouwbare service
Informações de contato
Van Marwijk Kooystraat 10A, 1114 AG, Amsterdam-Duivendrecht, Holanda
- 020-77 66 366
- info@gsmweb.nl
- www.gsmweb.nl

Deals met échte kortingen!
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
In Action Design
Vijf sterren! Omdat ik in het gesprek met Andres Romero de ruimte kreeg om uitleggen wat momenteel mijn behoeftes waren rondom mijn zakelijke abonnement via GSM. Het gesprek is succesvol verlopen en ik kreeg een voordeliger abonnement! Bedankt Andres!

Creditnota
We zijn al jaren klant bij GSMWeb en eigenlijk nooit klachten gehad. Nu echter zijn we sinds september al aan het bellen en mailen over een creditnota die maar niet teruggestort wordt. Het enige wat je te horen krijgt is we zetten het door naar de betreffende afdeling en onze excuses. Daar kopen we niets voor en het lijkt me allemaal geen hogere wiskunde om een creditnota terug te storten.

Resposta da GSMWEB.nl
Mijn account manager andres had mij…
Mijn account manager andres had mij goed geholpen om de juiste keuzes te maken en heeft mij veel laten besparen.

Resposta da GSMWEB.nl
Ik verleng al enkele jaren het…
Ik verleng al enkele jaren het abbonnement bij dit bedrijf, goede service en telefo isch contact met het beantwoorden van vragen.

Resposta da GSMWEB.nl
Telefoon wordt maar niet verstuurd
Abonnement verlengd met een telefoon. Bijbetaling voor het toestel gedaan en nu al een week wachten op dat toestel. Het zou gewoon op voorraad moeten zijn. Met navragen bij de klantenservice krijg ik eerst te horen dat de betaling niet gekoppeld was aan de bestelling en dat het daarom langer duurde. Afgelopen vrijdag werd verteld dat hij eind van de dag op de post ging en ik een track en tracé zou krijgen.... niet dus.... voor mij de eerste keer en heel zeker de laatste keer dat ik bij gsmweb iets besteld heb.... aangezien ik niet kan vinden hoe te antwoorden dan maar even zo.... ordernummer is 9011778

Resposta da GSMWEB.nl
Niks bestellen als je dringend een toestel nodig heb
Ik heb op 04-02-2026 acceptatie gekregen op mijn Vodafone abonnement met Apple Iphone Air als toestel en ik wacht nogsteeds het is ondertussen 21-02-2026 en me abonnement loopt al 2 weken. Vanaf dag 1 zeggen ze "word deze week geleverd", op een duur na aantal keer contact opgenomen te hebben een vast contactpersoon gekregen (Jarryd Olie), ook deze heeft in een aantal dagen al afspraken verbroken, hij zou persoonlijk in de gaten houden voor me en de telefoon zou opnieuw afgelopen week verstuurd worden. Gister nog gebeld in de namiddag begin avond dat de telefoon in de avond de deur uit zou gaan en het tot 12 kon duren voor track en trace binnen was, 3 keer raden zelfde liedje als eerst. Slechtste levertijden ooit en ik ga aankomende week de consumentenbond bellen en commissie van geschillen inschakelen aangezien dit niet de eerste keer is aan reviews te lezen. Een vergoeding of redelijk kortingsbedrag op het mobiel is minimaal op zijn plaats! Neem aan dat jullie ook optijd jullie geld willen van klanten en anders incasso erop sturen? Zo krijgen jullie nu ook je dingentjes ik ben klaar met die onzin, groeten Nigell Dekker gaat om bestelnr 9010640.

Snelle en makkelijke verlenging
Snelle en makkelijke verlenging van abonnement.

Resposta da GSMWEB.nl
Ik wordt al ruim 9 jaar perfect…
Ik wordt al ruim 9 jaar perfect geholpen door de mensen van GSM web. Deze keer door Andres die mij uiterst vriendelijk en vakkundig door het doolhof van abonnementen en nieuwe telefoons loodste. Moet er niet aandenken dat allemaal zelf te moeten uitzoeken.

Resposta da GSMWEB.nl
ik ben altijd tevreden met jullie…
ik ben altijd tevreden met jullie snelle service

Gewoon goed
Goede service, duidelijke info, snel geregeld en meer keus dan bij de eigen provider.

Begin er niet aan!!!
Ze doen voor alsof ze goed zijn al 25 jaar de beste, nou echt echt niet!
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Toestellen worden noet geleverd maar abonnementen wel aangesloten! Als je vraagt waar je toestel blijft kunnen ze geen antwoord geven. Als je wilt annuleren krijg of je dan een ander abonnement of toestel wilt. NEE ik wil die die ik heb besteld!
Wat een nare ervaring met dit bedrijf.
Za NOOIT weer hier iets bestellen!
Helaas te laat de reviews gelezen.

Goed contact
Goed contact met Josh gehad.
Alles perfect afgehandeld

Gewoon goed
Duidelijke oplossing , snel geregeld en vriendelijk geholpen!

Resposta da GSMWEB.nl
Alles was heel duidelijk en super snel…
Alles was heel duidelijk en super snel geregeld. Heb mijn telefoon volgende dag gekregen.

Resposta da GSMWEB.nl
Slechte communicatie wat betreft wanneer je je toestel krijgt
Qau abbonement aansluiten etc zijn ze prima, gaat allemaal vlot en je contract etc heb je ook snel binnen maar het is altijd maar de vraag wanneer je je toestel binnen krijgt. Je ABBO is dan al ingegaan maar geen toestel nog! Net zoals nu, 3 dagen geleden contract alles gehad, toestel word nageleverd maar geen datum of mail helemaal niks erbij gekregen dus maar gewoon afwachten wanneer je het geleverd krijgt. En nu zijn we bijna 3 weken verder en nog geen toestel
Many years of good experience with GSM Web
I’ve had a fantastic experience with GSM Web. I’ve been with them for many years, and whenever I’ve had a problem, I could just call and they would deal with the case quickly and professionally.
Recently I had a small issue, but it was sorted out very quickly and efficiently. I spoke to a manager called Josh, who was very helpful. He listens carefully, understands your situation, and handles things in a clear and professional way, which I really appreciate.
I’ve just received my brand new iPhone from them, and everything went smoothly.
Thanks for your help, GSM Web — fantastic service and many years of good experience.

Resposta da GSMWEB.nl
5 december 2025 2 iphone's 17 besteld…
5 december 2025 2 iphone's 17 besteld 1 na 3 weken geleverd en 1 vorige week bijna 2 maanden
dit zijn de gegevens :
Klantnummer: 71984
Offerte id: 317772

Nieuw mobiel abonnement
Het was tijd om mijn mobiele abonnement te verlengen. Een werknemer genaamd Andres stond me te woord en kon al mijn vragen goed beantwoorden. Na alle mogelijkheden op een rijtje te hebben gezet kon ik gemakkelijk een keuze maken voor het nieuwe abonnement.

Resposta da GSMWEB.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.