Gyrstinge VVS A/S Avaliações 138

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Detalhes da empresa

1. Encanador
  2. Reforma de Banheiros
  3. Fornecedor de Energia Verde
  4. Empresa de petróleo e gás natural
  5. Fornecedor de sistemas de aquecimento solar
  6. Central de energia termal

Escrito pela empresa

Som din lokale fagmand siden 1949 har vi fået opdateret vores serviceattest og som prikken over i'et i 16, kan vi glæde os over at få tildelt en energipris af Energiministeriet, Lars Christian Lilleholt og en grøn smiley :-) af arbejdstilsynet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Meget stor tilfredshed

Vi fik luft til vand varmepumpe installeret i starten af april 2026. Vi har, igennem hele forløbet, været meget tilfredse med alt - lige fra vejledning, tilbud fra Thomas og selve installationen af varmepumpen af Torben og Kasper. Virkelig en gennemført professionel oplevelse fra start til slut.
Mange tak til Gyrstinge VVS.

9 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Installation af luft til vand…

Vi fik installeret en luft til vand varmepumpe midt i marts 2026. Vi har været ovenud tilfredse gennem hele forløbet. Vi fik en virkelig grundig og professionel rådgivning af Thomas, som tog sig god tid til at vejlede og fortælle, inden vi takkede ja til tilbuddet. Man mærker tydeligt, at det er et firma, der går op i det, de laver og har en kæmpe viden.
Da varmepumpen skulle installeres, mødte der 4 mand op og de knoklede på i 2 dage. De var meget ordentlige og dygtige, og man kunne mærke, at de brændte, for det de lavede. De ryddede pænt op efter sig efter endt arbejde. Det færdige resultat er der ikke en finger at sætte på. Det ser super godt ud og det fungerer bare! Vi er virkelig glade for, at vi valgte Gyrstinge VVS til opgaven og vi kan kun anbefale firmaet til alle andre, der skal have udført lignende opgaver.

16 de março de 2026

Tak til Torben og Malte

Tak til Torben og Malte, for at i nåede at sætte vores varmepumpe op inden vi tog på ferie. Vi kom hjem til et dejlig varmt hjem, uden at vi skulle fyre op i vores gamle pillefyr, det var så skønt. I gav den gas, arbejdede igennem, forklarede og introducerede - det er vi rigtig glade for. Vi sender gerne den bedste rating af Jer 2 friske gutter.

3 de março de 2026

Oliefyr på sidste vers.

Netop overtaget et ældre hus med et oliefyr der havde kørt på sidste vers længe, og havde svært ved at holde varme i huset. Fik jeg Thomas fra Gyrstinge VVS ud og gi et tilbud og se på mulighederne. Så trods den koldeste periode i DK længe, blev jeg rykket frem i køen og i løbet af 2 1/2 dag havde jeg et nyt luft til vand pumpe installeret. 1 svend og 1 lærling leverede et flot stykke arbejde og havde tæt telefonisk råd og vejledning under hele processen, da jeg var fraværende med mit job. Selv efter montering var der tlf opfølgning fra Thomas der lige ville høre om alt var okay og blev lige guidet til en lille justering via tlf. Super tilfreds hele vejen igennem fra første opkald til slut aflevering. Ej at forglemme service fra kontoret/bogholderi som hjalp med tilskuds søgning.

11 de fevereiro de 2026

Vi sparede 40000 kr. det første år

Vi har nu haft Metro Air varmepumpe et år. Rigtig god service fra firmaet lige fra første orienteringsmøde til opsætning, et par justeringer undervejs og til det første årlige service tjek. Gyrstinge VVS har også rigtig gode samarbejdspartnere, som vi også har været helt trygge ved. Det bedste af det hele er, at den beregning, som Tomas skønnede vi ville spare på at skifte fra oliefyr til Metro Air varmepumpe passede: vi har virkelig sparet 40000 kr. det første år! Vi anbefaler varmt firmaet til alt og alle! :-)

10 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var ellers glad for jeres service men…

Var ellers glad for jeres service men da uheldet var ude og jeg skulle gøre brug af min serviceaftale så galt denne aftale pludselig ikke kørsel og servicebil ect ect det resulterede i at en stump til 70kr den kostede mig 2400 at få skiftede, jeg har efterfølgende kontaktet jer GENTAGNE gange på mail, på sms og på telefonen men der blir ikke vendt retur, i kan være sikre på en ting og det er at jeg aldrig anbefaler jer til andre i fremtiden

12 de novembro de 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at læse om din oplevelse.

Vi kan desværre ikke genkende sagen ud fra de oplysninger, der er givet her, og vi har tidligere via Trustpilot bedt om flere detaljer for at kunne undersøge forløbet – men vi har ikke modtaget svar.

Vores serviceaftaler omfatter ikke reservedele. Det gælder uanset om der er tale om pillefyr, stokerkedler, fliskedler eller varmepumper. Da anmeldelsen er anonym, kan vi ikke se, hvilken type anlæg du eventuelt har en aftale på.

Hvis du fortsat ønsker sagen gennemgået, er du meget velkommen til at kontakte os direkte med navn, adresse og eventuelt fakturanummer, så vi kan se konkret på, hvad der er aftalt i din serviceaftale, og hvad der ligger til grund for den udførte opgave og prissætning.

Det er vigtigt for os at få afklaret eventuelle misforståelser og sikre, at vores kunder oplever en fair og korrekt behandling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for en super temaaften med høj…

Tak for en super temaaften med høj faglighed i alle indslag.
Letforståelig og spiselig information, som var til at tage og føle på. På ingen måde et salgsfremstød, men en professionel og troværdig tilgang til de muligheder, der findes inden for energi og klimatilpasning af danske boliger.

De varmeste anbefalinger herfra – fra en mulig kommende kunde, som ellers var gået helt kold i den massive jungle af do’s and don’ts på nettet.

10 de setembro de 2025

God service af min 3 år gamle varmepumpe

Jeg har fået installeret en varmepumpe for 3 år siden og jeg var meget tilfreds med hele forløbet.
Nu opstod der er fejl og firmaet rykkede ud med en dags varsel og rettede fejlen uden beregning. En stor gestus

26 de junho de 2025

Super tilfreds

Har både fået installeret varmepumpe og udført andet vvs arbejde efterfølgende, altid super godt arbejde og flinke medarbejdere.
Kan kun anbefales.

8 de maio de 2025

De varmeste anbefalinger......

Jeg har lige fået installeret varmepumpe, og er super godt tilfreds med hele processen, og de får min varmeste anbefaling. Mine ønsker til installation, rørføringer mv. blev hørt og imødekommet. Montørerne har lavet et flot stykke arbejde, med nogle rigtig fine løsninger efter det gamle oliefyr. Og de gjorde endda også rent efter sig :-)
Derudover har jeg kun mødt behagelige og imødekomne medarbejdere hos Gyrstinge VVS.

3 de junho de 2025

Yderst professionelle

Yderst professionelle
Lige fra informations møde om varmepumper til færdig projekt.
Thomas fra Gyrstinge vvs er meget behagelig at tale med, og har en høj faglighed.
Smedene der monterede varmepumpen, Torben og makker (jeg har glemt hvad han hedder) var også meget professionelle og med den faglige stolthed intakt. De var heller ikke bange for at gøre en ekstra indsats (det med den faglige stolthed er ved at være en
sjældenhed) de var også meget hjælpsomme med at få det gamle tunge pillefyr læsset på min trailer (jeg ville rippe det for reservedele og sælge) alt i alt en super god oplevelse. Tak til jer, i får en virtuel flaske hver 🍾 🍾 🍾

18 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele forløbet gnidningsfrit og troværdigt

Hele forløbet med indhentning af tilbud, kontakt og installation har været gnidningsfrit og troværdigt. Vi har fået god rådgivning og ærlige råd med på vejen. Installationen foregik hurtigt af imødekommende, smilende og servicemindede installatører.

14 de fevereiro de 2025

Meget service minded

Vi er pillefyr's jomfruer og har haft lidt opstarts udfordringer med et nyt, brugt pillefyr.
Patrik fra Gyrstinge VVS rykkede hurtigt ud, afhjalp problemet og var meget hjælpsom med pædagogisk rådgivning :)

30 de janeiro de 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi ved, at det kan være lidt af en udfordring at komme i gang med et nyt (brugt) pillefyr, så vi er rigtig glade for at høre, at Patrik kunne hjælpe jer godt på vej. Skulle I få flere spørgsmål eller brug for en hånd med noget, så siger I bare til!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bill is not genuine

Bill is not genuine. Gyrsting VVS service man charged extra money. He came to my house to change the water knab at 1:25 and work finish at 2:15. between this time he was on the phone most of the time and sitting in the car and talking on phone. Also he drank coffee! This bill they send to us for 3 hours. He was very rude on telephone. Doesn’t want to talk.

10 de dezembro de 2024

Kære Shivani Jamwal,

Det var mig, du talte med, og jeg vil gerne understrege, at min intention ikke var at være uhøflig. Jeg var uenig i din opfattelse, og det er jeg stadig. Vi er meget overraskede over at modtage denne negative anmeldelse, som vi mener enten bygger på en misforståelse eller skyldes uklar kommunikation omkring jeres bestilling. Hvis der har været misforståelser fra vores side, så beklager vi dybt.

Forklaring:

I har den 2. december 2024 taget kontakt til Gyrstinge VVS A/S for at få udskiftet en defekt stophane, der ikke kunne lukke. I den forbindelse var vores montør nødt til at kontakte det lokale vandværk, så de kunne lukke for vandet uden for huset, hvilket var nødvendigt for at udføre det bestilte arbejde. Som husejere har I i denne forbindelse fået udleveret en gratis vandmåler, som vi har monteret for jer på regning. Hvis I har den opfattelse, at Gyrstinge VVS A/S skal afholde udgifterne til denne udskiftning, er der desværre sket en kommunikationsfejl.

Ifølge vores GPS-log var vores medarbejder på jeres adresse i 96 minutter. Køretiden fra Gyrstinge VVS A/S, Bakkegårdsvej 63, til Brendetoften 1, Ringsted og retur er ifølge Krak cirka 27 minutter hver vej, hvilket giver en samlet transporttid på 54 minutter. Det betyder en samlet tidsregistrering på 150 minutter eller 2,5 timer.

I har på den fremsendte faktura fået faktureret 2,5 time, hvilket stemmer overens med det faktiske tidsforbrug.

Thomas Olsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og hurtigt reaktionstid

Havde nedbrud på vores pillefyr tidligt tirsdag morgen. Fik fat i Thomas fra Gyrstinge VVS kl 08.00, lidt over middag stod der en tekniker, Otto, klar på adressen med dele der skule bruges for at få fyret til at køre igen. Otto blev 15 min ekstra lige for at se at virkede som skulle. Tak til Otto og Thomas for hurtig og professionel hjælp.

19 de novembro de 2024

Hej Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi ved, hvor frustrerende et nedbrud kan være, så det er dejligt at høre, at Otto fik jer hurtigt op at køre igen. Vi giver lige Otto et ekstra skulderklap for at blive og sikre, at alt virkede perfekt!

Skulle du få brug for os igen, så ringer du bare – vi står klar!

Gyrstinge VVS A/S

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais