Hallmark Nederland Avaliações

2.426
O TrustScore é 3 de um total de 5

2,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik had een heel slecht review geschreven en Hallmark gaf daar een reactie op. Na een telefoongesprek wilden ze het brievenbuspakketje- bestemd als huwelijkscadeautje- dat een maand daarvoor was bestel... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op tijd twee chocolade kaarten besteld! 4 dagen voor de 18e verjaardagen! 3 dagen te laat ontvangen. Momentum was weg. Mail gestuurd nooit reactie ontvangen nog geen excuses! Dus ik zeg niet bestellen... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

13 Mei: Bestelling kaart, geen bevestigingsmail. In bank gegevens gekeken , Hallmark bestel nr. doorgegeven om alsnog deze te ontvangen div. malen. Bericht en telefoon lukt niet : zal door druk Heme... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

T wordt steeds duurder en steeds slechter bezorgt dan laat je weten dat je niet blij bent dat bestelling niet bezorgt is en dus te laat gaat komen en krijg je als reactie we doen ons uiterste best maa... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.426)

207 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Uitermate ontevreden

Jaren WAS ik tevreden, na de vernieuwde website kan ik niet meer inloggen op de website, ben hier al weken mee bezig om een nieuwe link te krijgen voor een nieuw wachtwoord. Echter de link is slechts 1 uur houdbaar. Als je werkt ben je dus niet in staat de gehele dag naar je prive mail te staren of er een mailtje binnen komt. Kortom ZEER ontevreden. Ik kan geen kaarten versturen want de adressen zit in Hallmark

1 de dezembro de 2025

Beste Nicolien,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm dat je nog steeds niet kunt inloggen. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

We nemen je feedback serieus en willen dit graag onderzoeken zodat we het kunnen verbeteren. Zou je ons via klantenservice@hallmark.nl of het contactformulier op de website meer details willen geven over wat er precies misging? Dan kunnen we gericht kijken naar een oplossing.

Een hele fijne dag en we kijken uit naar je mail zodat we je snel kunnen helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een klacht over de bezorging van…

Ik had een klacht over de bezorging van brievenbus bloemen, 1 week na de afgesproken datum. Er werd direct een nieuwe bos aangeboden, terwijl hallmark niet verantwoordelijk was voor de verzorging. Chapeau!

24 de novembro de 2025

Goedendag,

We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service van onze medewerker en dat je een passende oplossing hebt gekregen. Het is precies ons doel om klantgericht mee te denken en ervoor te zorgen dat je blij wordt van je Hallmark-ervaring.

Slecht

Slecht
Wat heb je eraan als je kadoo
4 dagen later wordt bezorgd
Waarom vragen ze dan wanneer je het bezorgd wil hebben

22 de novembro de 2025

Beste Patricia,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat het op deze manier is verlopen. Dit is absoluut niet de service die wij willen geven.

Wij waarderen het heel erg als je alsnog contact met ons wilt opnemen via klantenservice@hallmark.nl. Wij willen graag samen met jou bekijken wat er mis is gegaan en ontvangen graag jouw ordernummer en kortingscode. Alvast bedankt!

Probleem met bestellen …

Ik had een probleem wat ik niet kon oplossen.
Dankzij hulp van de klantenservice was het binnen no time opge.

1 de dezembro de 2025

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten snel en duidelijk geholpen worden, dus het is geweldig om te lezen dat je dat zo hebt ervaren. Wij staan altijd voor je klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service na het niet bezorgen van…

Goede service na het niet bezorgen van het kaartje werd zonder problemen een nieuwe kaart verstuurd
👏👏👏👏👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

28 de novembro de 2025

Beste Astrid,

2 fotokaarten besteld via Hallmark niet bezorgd

de zelfgemaakte fotokaarten van zowel mijn zoon als degene die ik besteld had voor mijn 90jarige vader, op dezelfde dag online besteld en zouden ook zelfde dag verzonden worden naar mijn vader. Zijn beiden niet bezorgd !!!! 3 werkdagen en 1 weekend afgewacht. Maar nee helaas. 2 x geprobeerd via chat te achterhalen of er iets mis gegaan was bij Hallmark omdat het hetzelfde adres betrof, 2x nadat ik de vraag gesteld had met de ordernrs erbij, abrupt chat afgebroken.Zeer teleurstellend en duurkoop ook

19 de novembro de 2025

Beste Loes,

Wij waarderen het heel erg als je alsnog contact met ons wilt opnemen via klantenservice@hallmark.nl. Wij willen graag samen met jou bekijken wat er mis is gegaan en waar wij kunnen verbeteren. Alvast bedankt!

Goeie service verleend.

Goeie service verleend.
Via chat en mail contact gehad over een korting die niet verrekend werd op de site. Ik kreeg een code. Top geregeld👌🏻

15 de novembro de 2025

Beste mevrouw Bleker,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Collega heeft verse bloemen besteld …

Collega heeft verse bloemen besteld zouden bezorgd worden 5/11 omdat mijn vrouw verjaarde en ernstig ziek is. 10/11 zijn de bloemen aangekomen en op het pakket staat 5/11 met Hallmark contact opgenomen en krijgen een vers boeket opgestuurd op hun kosten, prima service. Sabine

14 de novembro de 2025

Beste Sabine,

Fantastische service

Vandaag contact met een medewerk(st)er gehad over een product welk niet aan de verwachting voldeed.
De medewerk(st)er dacht ontzettend klantgericht mee en deed gelijk een aanbod om het product kosteloos opnieuw te sturen.
Dank voor de geboden oplossing.
Top!!!!

10 de novembro de 2025

Beste Rene,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en prima oplossing voor mijn…

Snelle en prima oplossing voor mijn probleem!

10 de novembro de 2025

Beste Sonja,

Update is geen verbetering

Sinds de nieuwe app er is heb ik 2 kaarten gemaakt. Toen ik een adres in een andere app moest zoeken was ik alles kwijt en kon ik opnieuw beginnen. Echt kak. Dit is geen verbetering!

7 de novembro de 2025

Beste Ilona,

Dank je wel voor je bericht en voor het delen van je ervaring. Wat ontzettend vervelend dat je tijdens het maken van je kaarten alles kwijt raakte toen je even naar een ander adres moest zoeken.

Het kan helpen om je kaart tussentijds op te slaan tijdens het bewerken, zodat je werk niet verloren gaat als je even moet wisselen tussen apps. We willen dit graag beter begrijpen en oplossen. Zou je ons via klantenservice@hallmark.nl of via het contactformulier op onze website meer details willen geven over wat er precies misging?

Hallmark.

Waardeloze site

Vandaag als vaste klant geprobeerd een kaart op te stellen en te versturen. Er maar mee gestopt. Wat een waardeloze site. Werkt niet goed, langzaam, doet niet wat je wilt en verwacht. Maar gestopt. Morgen nog 1 keer proberen. Weer van hetzelfde. Goodbye Hallmark.

5 de novembro de 2025

Beste Riet,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm dat onze website niet naar verwachting heeft gewerkt. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle reactie bij een melding

4 de novembro de 2025

Beste Piet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een probleempje bij de verzendkosten…

Een probleempje bij de verzendkosten werd, na een contact per mail, op een vlotte manier opgelost.

3 de novembro de 2025

Beste Magda,

Super service

Ik had een ballon en een kaart besteld. Bleek dat de ballon half leeg was aangekomen. Ik heb dit gemeld bij klantenservice en gelijk de volgende dag is de bestelling opnieuw kosteloos gestuurd naar mijn kleinzoon. Super service

30 de outubro de 2025

Beste Sylvana,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er was een brievenbuspakketje verdwenen…

Er was een brievenbuspakketje verdwenen en na telefonisch contact met Dewi van Hallmark is alles goed opgelost! Bedankt!

27 de outubro de 2025

Beste Sylvia,

Makkelijk en snel

Ik vind het wel een uitkomst om even snel online een kaart te maken en te versturen. Bijna maandelijks bestel ik een kaart bij Hallmark en ik heb eigenlijk nooit problemen gehad. Ik kan me alleen wel storen aan de talloze kortingen die ik ook krijg als ik notificaties uitzet. Luxeprobleem.

8 de outubro de 2025

Beste K.J.,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er was een fout geslopen in mijn…

Er was een fout geslopen in mijn kortingscodes.
Na een eenvoudig mailtje hebben ze dit uitgezocht en zonder problemen rechtgezet. Tevens werd er duidelijk gecommuniceerd van Hallmark uit, wat de klantvriendelijkheid zeker ten goede komt.

27 de outubro de 2025

Beste EW,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helium ballon loopt heel snel leeg.

Mooie helium ballon ontvangen van Hallmark, helaas was hij na 1 dag al bijna leeg gelopen. Geprobeerd dit op te lossen met klantenservice van Hallmark. Ze wilden dit niet oplossen met mij, de ontvanger van de helium ballon. Ik vind dit een hele slechte service van Hallmark!

28 de outubro de 2025

Beste Carolien,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had iets besteld waarvan ik pas 3…

Ik had iets besteld waarvan ik pas 3 dagen later te horen kreeg dat ze het product niet konden leveren. Het was uiteraard voor een verjaardag. Daarnaast een kaart die in zeeer slechte staat en drie weken te laat pas aankwam.

Ik vind dat de klantenservice matige oplossingen bied. En tevens geven ze aan dat dit nooit gebeurd maar als ik naar de reviews kijk zijn dit soort zaken wel degelijk (veel)voorkomend.

25 de outubro de 2025

Beste Jaimy,