Imponerende Bestilte om eftermiddagen og næste formiddag var varen klar til udlevering i pakkeshop. Mon postnord har for lidt at lave!? Men bestilling var nem og ordrebekræftelse kom straks. Vare... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Der blev oplyst at varen ville blive leveret 5-6 dag frem, men allerede på 4.dagen ( lørdag ) lå den i pakkeboxen. Fedt at blive overrasket på den måde, der er jo ingen der ønsker den omvendte model!!... Ver mais
Har købt forskellige computer dele ved Happii. Deres estimeret leveringstid på varer på fjernlager passede perfekt. Den ene varer faldt en del i pris i mellemtiden og efter kort kontakt med support... Ver mais
Super duper hurtig levering, rigtigt gode priser og virkelig en rar kundeservice. Jeg har fået høflig og hurtig betjening hver gang jeg har ringet ind eller skrevet en mail. :) Fik hurtigt hjælp... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Slet Møllevej 17, 8270, Højbjerg, Dinamarca
- support@happii.dk
- www.happii.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
super god service da jeg manglede 2…
super god service da jeg manglede 2 produter og skulle bevise at jeg ikke taget dem fra min pakke da jeg
hentet den fra posthuset var min pakket open .det kunne se mine produkter pakket via deres videoovervåning at de havde pakket det så må der er folk fra postnord der har taget det ?pris cr 178 kr jeg sendte billeder af pakker hvordan den så ud da jeg fik den så god service hos hapii så nu er jeg hapii hi hi
Hurtig levering, i alt god tryk cervice 👍🏼
Bestilte den ene dag og havde min varer…
Bestilte den ene dag og havde min varer den næste
Bedre kan det ikke gøres
Super tilfreds
Bruger blandt andet Happii til at købe…
Bruger blandt andet Happii til at købe computerdele.
Ofte billigst med gode varebeskrivelser, samt hurtig levering og billig fragt.
Har aldrig været utilfreds med Happii.
Kan ikke regne med deres leveringstid
De fleste gange går det fint at handle hos happii, men jeg har også flere gange oplevet at varerne SLET ikke kommer til aftalt tid - hvor man gang på gang får en email om at leveringen bliver forsinket yderligere, nogle gange tre gange for samme vare. Med andre ord har de ikke styr på lagerbeholding og/eller forsyningskæde, og bør ikke have pågældende varer i deres sortiment.

Enormt langsom afsendelse.
Bestilte en vare, som stod som værende på lager, mandag.
Nu er det torsdag efter lukketid, og har lige fået en mail om, at varen er pakket, og afventer afhentning.
Det kan Temu jo konkurrere med.

Resposta da Happii
Der er typisk nogle år imellem men har…
Der er typisk nogle år imellem men har altid fået hurtig forsendelse og service og produkter i god kvalitet fra happi. I 2023 en god ssd der stadig kører super. En god cpu denne gang
Langsom levering og overholder ikke…
Langsom levering og overholder ikke oplyst leveringstid
Jeg har bestilt en vare og har nu to gange fået mails om udskydelse af levering. Ikke godt nok - og kan se andre har samme problem med Happii.

Resposta da Happii
Jeg er så glad for jeres produkter
Jeg er så glad for jeres produkter, plus en super kvalitet, til rimelige priser, er meget tilfreds.... :)
Hele forløbet var vildledende, frustrerende og uprofessionelt – pas på med at handle her
Jeg bestilte en skærm hos Happii den 5. maj 2025. På det tidspunkt stod der klart og tydeligt på hjemmesiden, at varen var på lager med 1–2 dages levering og at der var 12 stk. på lager. Baseret på den oplysning bestilte jeg varen.
Dagen gik, og intet skete. Jeg kontaktede kundeservice telefonisk den 7. maj kl. 13:09 og fik at vide, at jeg ville få en mail om forsendelse “om få minutter”. Den mail kom først kl. 00:08 natten til den 8. maj, og det var ikke en forsendelsesbekræftelse – men en besked om forsinkelse, og at varen først forventedes leveret den 12. maj.
Samme dag – den 8. maj – blev varen så endelig gjort klar til forsendelse kl. 11:38, tre hele hverdage efter bestilling. Her blev det tydeligt for mig, at Happii ikke overholdt den lovede leveringstid, på trods af at varen blev markedsført som “på lager” hele vejen igennem.
Jeg skrev derefter en mail med en seriøs klage og vedhæftede dokumentation. Det eneste jeg modtog retur, var først en automatisk besked med et sagsnummer, og sidenhen et svar, der nærmest skyldte skylden på mig. De nægtede, at varen havde været på lager da jeg bestilte – på trods af at jeg har et skærmbillede fra deres hjemmeside, der viser det modsatte. Det blev forklaret væk med “systemoplysninger”, og som kunde stod jeg tilbage med følelsen af at blive mistænkeliggjort og ikke taget seriøst.
De hævdede også, at de stadig “overholdt leveringstiden”, selvom de selv havde sendt mig en forsinkelsesmail med ny dato. Den logik er svær at tage alvorligt.
Jeg fik heller aldrig svar på mine konkrete spørgsmål, og ingen form for undskyldning eller kompensation – kun bortforklaringer, standardbeskeder og dårlige undskyldninger.
⸻
Opsummering:
• De skriver én ting på hjemmesiden og gør noget andet i praksis
• Du får automatiske og vildledende svar
• Kundeservice lover hurtig opfølgning – men leverer sent og upræcist
• Du bliver talt ned til, når du stiller kritiske spørgsmål
• Ingen vil tage ansvar, og du får ingen form for imødekommenhed
⸻
Jeg handler aldrig her igen, og jeg anbefaler andre at være meget påpasselige. Det her forløb var en øvelse i tålmodighed, frustration og mistillid – alt det man ikke ønsker som kund

Fik hvad jeg bestilte og til hurtig tid
Fik hvad jeg bestilte og til hurtig tid
Hurtig og effektiv ekspedition og…
Hurtig og effektiv ekspedition og hurtig, venlig support!
Hurtig ekspedition
Har købt hos Happii.dk flere gange, uanset om det er på en helligdag eller hverdag ordren ekspederes er den altid fremme indenfor 24 timer, varens kvalitet er altid helt i orden.
Et seriøst firma.
Et seriøst firma.
Køb eller returnering, samme seriøsitet og hurtighed.
Tvivlsom reklamation
Det kunne egentligt have været 5 stjerner for pris og levering - købte nyt MB, CPU, RAM og CPU køler.
Da tingene var samlet var der ingen POST - ingen reaktion overhovedet. Efter nogen kommunikation med support bliver vi enige om at MB må reklameres for - efter nogen tid får jeg så beskeden om at MB har en bøjet pin på CPU socket - og at det er mig der har bøjet den. Det er jeg ikke overbevist om, men der er ikke noget at rafle om - Happii lægger fejlen på mig.
Efterfølgende har jeg jo ingen bevis for at det ikke er tilfældet, så istedet for 0 stjerner lader jeg tvivlen komme Happii til gode og giver 3.
Har købt nyt MB fra anden leverandør (og CPU just in case) og det bekræftede at det var det oprindelige Happii MB der var defekt - selv efter at CPU socket pin'en var bøjet tilbage !

Utrolig hurtig levering.
Købte 80% af delene til en ny computer…
Købte 80% af delene til en ny computer herunder bundbkort med wifi indbygget.
I pakken manglede en antenne hvilket jeg opdager da den var samlet.
Jeg skriver til dem og får at vide jeg skal skille det hele ad og sende den retur, vente på en ny eller måske at få det samme kort retur med antenne.
De tilbyder også 200,- i kompensation. Problemet er bare at wifi ikke virker uden antenna.
Nu står jeg så uden wifi i mit bundkort som jeg ellers havde bestilt.
Jeg forslog de tog fat i MSI men det blev afvist.
Ringe oplevelse og jeg handler der aldrig igen!
--------------------------------------------------
Opdatering:
Vi blev kun "enige" om det da jeg ikke havde andre muligheder. Sidder stadig med et bundkort der ikke kan det som det er købt til!

Fungererer stadig upåklageligt
Fungererer stadig upåklageligt. Fine priser og hurtig levering af korrekt vare
Opretter Automatisk Konto
Det er sgu et mærkelig site det her, jeg tjekker et produkt for at se fragt prisen, bruger google autoudfyld til adressen, tænker nej, jeg har ikke brug for produktet med en tilføjelse af 49 kr, og lukker for selve fanen.
Kort efter får jeg en mail om at jeg nu har en konto hos dem, og skal igennem en mail korrespondance for at få brugeren slettet igen, samt indsamlet data.
og dette kan tage adskillige dage at få gjort.
det er for skummel en opførsel til mig,
Nej tak.
SV: ja det er det jeg synes er at gå for langt.
PS. afventer stadig svar da jeg havde sendt anmodning om sletning inden jeg skrev på trustpilot
den ekstra arbejds gang i at blive glemt gør det absolut ikke bedre.

Resposta da Happii
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.