Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

MEGET LANGSOM FORSENDELSE estilte netop hos Merlin og forventede ca 2-3 dage MEEEEN der gik nok 10 dage øv øv og jeg ku ikk komme videre

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mest effektive og hurtig hjemmesiden jeg nogen siden har handlet ved 👍 Bestilte en varer fredag kl. 19:40 og kunne hente min pakke lørdag formiddag var pakken til afhentning. 🙂 Jeg kan varmt anbef... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte d. 4-1-2022 to styks Imac Computere hos en konkurrent, da de gentagende gange ændrede leveringsdatoen, valgte jeg igår (12-1) at annullere ordren. Jeg vælger at bestille hos Merlin,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt at opleve at prisen er i bund, men at troværdigheden er i top! Nem og overskuelig købs side Nem- og sms sikret købs procedure Kvittering kom øjeblikkeligt til min mail Pakken... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eventos e Entretenimento

Escrito pela empresa

Merlin startede i sin tid som en detailhandelskæde. I dag har vi ingen fysiske butikker. Merlin er en ren online forretning, og findes kun på internettet. Hos merlin.dk forhandler vi elektronikprodukter af høj kvalitet til den moderne forbrugers hjem. Vi forhandler et kvalitetssortiment indenfor hvidevarer, TV, HIFI, mobiltelefoner m.v. Vores online handel er opbygget med henblik på at tilfredsstille behovet for gode kvalitetsvarer til en meget lav pris

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

MEGET LANGSOM FORSENDELSE

MEGET LANGSOM FORSENDELSE

30 de março de 2026

Hej Ole

Jeg beklager forsinkelsen på din vare.
Jeg vil meget gerne undersøge, hvad der er gået galt, og håber derfor at du vil opdatere din anmeldelse med et ordrenummer, så jeg kan følge op.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Defekt vare ikke byttet

Jeg bestilte en vare som desværre var defekt. Efter at have sendt en reklamation med ønske om ombytning fik jeg pengene retur. Grundet pris-stigning ville de ikke give mig en ny vare.
Reklamationen tog lige over 8 dage fra de havde modtaget varen retur, hvilket jeg også syntes var lidt langsomt.

29 de janeiro de 2026

Hej Martin

Da vores indkøbspris på det reklamerede produkt er mere end fordoblet siden dit køb, har vi desværre måtte konkludere, at ombytning ville være en uforholdsmæssigt dyr løsning på din reklamation.

Vi beklager, at det har resulteret i en skuffende oplevelse.

Sune

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Merlin leverer altid en god vare

Merlin leverer altid en god vare, og hvis det skal returneres, er dette gjort uden problemer.

Dertil er de ekstrem hurtige i deres leveringer. SUPER.

Jeg har bestilt flere gange online hos Merlin.

3 de janeiro de 2026

En øv oplevelse…

Jeg får leveret en demo varer som der står er den en demo som har haft fejl og er blevet repareret og leveres uden fejl, der kan evt mangle en eller flere ting.
Men maskinen var ikke repareret der var 2 dele som jeg selv måtte bestille første del var så håndtaget kunne klikkes sammen med maskinen for at maskinen var funktionel og anden del var parkerings stationen som var et absolut must efter som den ikke må skå uden .
Knappen til skjoldet i bunden ved rullerne var også ødelagt og kunne ikke klikkes på og det reparede vi også, det eneste jeg kan godtage som manglede var rullerne som selvfølgelig ville være slidt og blevet afmonteret og smit væk.
Rigtig øv oplevelse som kostede over 500 kr i udbedring af fejl og mangler.

12 de dezembro de 2025

Hej Jesper Og Gurli

Jeg kan forstå at vi ikke har været gode nok til at undersøge denne vare, før vi sendte den til dig.
Når dette sker med Demo varer, vil jeg anbefale man rækker ud til os, så vi kan finde en løsning.

Dette vil jeg derfor håbe at du vil gøre.
Hvis du sender en mail til support@merlin.dk med ordrenummer og ATT: Steffen i emnefeltet, så kommer den ind til mig.
Hvis i har billeder af fejl, og dokumentation, vil jeg meget gerne bede om det.

Hvis jeg kan få det, vil jeg gerne se, om jeg kan gøre noget for at hjælpe.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God pris, hurtigt sendt, dårligt pakket

Rigtig god pris på mit produkt sammenlignet med andre sider. Bestillingen blev hurtigt sendt og kom frem et par dage efter, så det gik fejlfrit.

Desværre var produktet dårligt pakket, så den æske produktet lå i var totalt bulet og flosset. Ikke fedt når det var en gave og så var en del af produktet glas, så der skulle have været bobleplast el. lign.

Så køb hos dem for de gode priser og levering, men undgå skrøbelige produkter.

11 de dezembro de 2025

Hej Isabella.

Jeg beklager at pakken ikke var forsvarligt pakket.
Hvis der er sket noget med produktet, så må du meget gerne kontakte vores support, med henblik på at finde en løsning.

Merlin.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais