Det tog alldeles för lång tid att få svar på mina frågor till en början. Blev ett par gånger uppringd att personer som inte hade en aning om hur de kunde hjälpa mig. Men nu har jag fått proffsigt be... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag är mycket nöjd med den service jag fick av Izak. Han var professionell, kunnig och väldigt tillmötesgående genom hela processen. Han tog sig tid att besvara alla mina frågor på ett tydligt och en... Ver mais
De positiva betygen Hektor fått här har de sannolikt skrivit själva. Hektor ringer pensionärer och lurar på dem dyra abonnemang som de inte behöver. Deras affärsidé verkar vara att vilseleda äldre... Ver mais
Jag blev uppringd igår em söndag ,av en som sa att han kunde sänka min mobilabonnemangs kostnad pg av min höga ålder, sk åldersrabatt. Det kunde han inte, Men det blev inte så, Erbjudandet var nyteck... Ver mais
Detalhes da empresa
Hektor mobil är en mobiloperatör i Linköping som använder sig av Tele2s nät. Vår inriktning är att hjälpa både konsumenter samt företagskunder med sina mobila kommunikationslösningar.
Informações de contato
Gamla Tanneforsvägen 90, 58254, Linköping, Suécia
- 0701000100
- support@hektormobil.se
- www.hektormobil.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 5% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
As pessoas também visitaram
De löste problemet! (Katastrofalt och bedrägligt företag)
Uppdatering: Problemet är löst! Avtalet har annullerats. Bra av företaget att ändra sig och lösa ett uppenbart problem.
Mitt tidigare inlägg här löd på följande vis: ”Katastrofalt företag. Lurade på min 85-åriga mor ett tvåårigt avtal trots att hon inte ens har användning för ett nytt mobilavtal - hon använder inte ens en mobil längre. Att utsätta äldre människor för sådant borde vara straffbart! Som ombud för min mor har jag via mail och telefon försökt få dem att annullera ett uppenbart felaktigt avtal som aldrig borde ha ingåtts. De vägrar.”

Super seriöst företag
Super seriöst företag, extra tack till Alex som tog hand om våra abonnemang.
Mvh Johnny
Lurendrejeri……….
Försäljningschefen har ringt upp mig och beklagar missförståndet och vi har nu rett ut våra mellanhavanden. Han har avskrivit mitt abonnemang och kostnader
En stor lättnad
Detta var jätte bra!
Väldigt behjälpliga och erbjuder bra…
Väldigt behjälpliga och erbjuder bra tjänster
Väldigt bra priser och fantastisk…
Väldigt bra priser och fantastisk service. Snabba och pålitlliga. Bara wow, rekomenderar detta till högsta grad!
Lurar äldre människor.
Min mamma blev uppringd av en försäljare från er och blev erbjuden ett abonnemang av er som skulle va billigare än det hon redan hade. Hon sa att hon hade bindningstid kvar på sitt nuvarande abonnemang men det var inga problem utan försäljaren lovade att ni skulle lösa ut hennes nuvarande abonnemang. Ni skickade ett avtal via sms som hon skrev på och allt var frid och fröjd fram tills att ångerrätten på 14 dagar hade gått ut då hör ni av er och säger att bindningstiden på hennes gamla abonnemang var för långt så ni tänker inte lösa ut det. Då vill hon inte har er tjänst men blir då tvingad att betala 12500:- bara för att ångerrätten hade gått ut.Hade ni varit smarta så hade ni rivit avtalet och sagt att hon var välkommen när bindningstiden på gamla abonnemanget upphört så hade ni haft en nöjd kund istället för en lurad kund.
Nu har ni verkligen visat er från er bästa sida när ni ringer till min mamma idag och slänger på ytterligare 3000:- på fakturan bara för att jag har lämnat ett negativt omdöme och berättat för alla om hur ni behandlar era kunder.
Andreas Carlsson
Trevlig och engagerad försäljare
Trevlig och engagerad försäljare. Fick svar på mina frågor och blev bra informerad om mitt mobil abonnemang. Verkade kunnig. Nöjd med alla förklaringar.
10/10 kundbemötande
Jag kan bara säga jag har aldrig fått sådan service och förståelse som jag fick här. Även väldigt bra operatör aldrig strulat som det tidigare gjorde så fort man lämna stan tappa man täckning.
Jätte bra operatör
Hjälpt mig med mina priser betalade 598 kr för 30 GB surf men betalar nu 299kr för 60 GB allting fungerar som det ska och jätte schysta folk som jobbar där.

Resposta da Hektor mobil
Jag teckna abonnemanget med fria samtal 60 gig internet funkar hur bra som helst.
Jag teckna abonnemanget med fria samtal och 60 gig och det har funkat super bra, bra täckning över allt för jag rest till och med i Köpenhamn så funka det super bra när jag reste dit för någon vecka sedan. Super enkel att få tag i kundtjänst och hur bra service och bra hjälp har jag fått och jag rekommenderar starkt detta företag det är nytt fresh och seriöst trodde inte detta från början men jag blev glatt imponerad så jag funderar på att teckna abonnemang till min familj iframtiden och hålla det inom Hektor så jag vill tacka er för er ärlighet och service plus all hjälp jag fått om det varit något jag behövt hjälp med mvhJag teckna abonnemanget med fria samtal och 60 gig och det har funkat super bra, bra täckning över allt för jag rest till och med i Köpenhamn så funka det super bra när jag reste dit för någon vecka sedan. Super enkel att få tag i kundtjänst och hur bra service och bra hjälp har jag fått och jag rekommenderar starkt detta företag det är nytt fresh och seriöst trodde inte detta från början men jag blev glatt imponerad så jag funderar på att teckna abonnemang till min familj iframtiden och hålla det inom Hektor så jag vill tacka er för er ärlighet och service plus all hjälp jag fått om det varit något jag behövt hjälp med mvh

Resposta da Hektor mobil
Varit kund hos hektor mobil nu i 2 år…
Varit kund hos hektor mobil nu i 2 år aldrig varit nöjdare!
Har mitt bredband plus mina abonnemang hos dem aldrig varit nått strul eller några problem alls.
Kan varmt tipsa dem pratade men en kille i er avdelning som var så trevlig

Seriösa och hjälpsamma
Seriösa och hjälpsamma, ni lägger verkligen ned tid på att hjälpa en.

Otroligt nöjd
Otroligt nöjd. Hjälpsamma och trevliga hela gänget.

Super nöjd!
Jag är student så varje krona räknas. Att kunna spara minst 200kr varje månad var ingenting jag hade förväntat mig. Fick dessutom 3 fria månader då säljaren tog hänsyn till min ekonomiska ställning student. 🌸
Massa kärlek till er 5/5 stjärnor

Lurad av säljaren
Min fru blev uppringd på sin födelsedag av en heltrevlig säljare som lovade sköta allt med byte av leverantör till en billigare peng och bättre villkor. Jag hörde delar av samtalet och sa på hans fråga till min fru, att vi hade bindningstid kvar på nuvarande abonnemang och att jag inte byter om inte våra mobilnummer följer med. Han skulle sköta det lovade han, allt lätt mycket bra.
Nu sitter vi med dubbla abonnemang och nya nummer, om vi vill få våra gamla nummer så måste vi lösa det gamla abonnemanget.
Säljaren var medveten om att vi hade bindningstid kvar och skickade ändå avtal för underskrift, han var medveten om att vi blev bundna av två avtal.
Kommentar till Hektors svar den 28 februari:
Till en början erbjöd ni 3 månader utan betalning, därefter skulle abonnemanget rulla på vilket då gjorde att vi hade två abonnemang. Ert erbjudande att avsluta abonnemanget kom efter min kommentar på Trustpilot. Det tackar vi för men det kostade oss 2 495 kr att lösa.
Det som var intressant är att de delar som säljaren pratade med oss om fanns inte inspelade, endast diskussioner med kundtjänsten. Hade samtalet med säljaren funnits så hade det friat oss.

Resposta da Hektor mobil
Super nöjd med HEKTOR har bra avtal å…
Super nöjd med HEKTOR har bra avtal å bra teckning. Väldigt trevliga å prata med skulle man inte nå dom så ringer dom alltid upp samma dag stort plus till dom rekommenderar starkt deras operatör

Resposta da Hektor mobil
Otroligt tacksam över all hjälp vi har…
Otroligt tacksam över all hjälp vi har fått hittills. Att ni jobbar övertid för att hjälpa oss med saker vi inte har en aning om själva är värt mer än 5 stjärnor.