Her kan man føle seg trygg når man handler på nett. Super hjemmeside, god kundeservice. Er man ikke fornøyd med kjøpet er det ingen problemer å få returnert varen. Godt forklart hva man skal gjøre og... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Enkel, rask ekspedering av kvalitets produkter. Oppgradert min Pro-Ject RPM1 pick up ifra 2M blue til 2M Bronse. Nydelig og forbedret lyd, anbefales varmt. Ift mitt oppsett, var bronse mer sårbar for... Ver mais
Jeg hadde egentlig ikke krav på noe som helst, siden jeg var over fristen – men Hi-Fi Klubben valgte likevel å være løsningsorienterte og ga meg goodwill. Det setter jeg stor pris på. Opplevde dial... Ver mais
Bernt Bakke fra Hifi Klubben Tromsø sendte meg et forslag til et egnet system som virkelig var perfekt. Han tok til og med hensyn til at vi har et begrenset budsjett på dette tidspunktet, og likevel v... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
I Hi-Fi Klubben handler alt om lyd og bilde – ikke kjøleskap, vaskemaskiner og stavmiksere. Hos oss får du musikk- og filmopplevelser for hver eneste krone.
Informações de contato
Marcus Thranes gate 2-6, 0473, Oslo, Noruega
- 22 13 22 13
- kundeservice@hifiklubben.no
- www.hifiklubben.no
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
kvaliteten er veldig høyt og jeg venter…
kvaliteten er veldig høyt og jeg venter for Denon pro plus.
Bedre enn alle de andre!
Jeg kan ikke få anbefalt Hi-Fi klubben nok! Fortjener all ros! Perfeksjon fra start til slutt! Hver gang. 😍😄 Vi handler mye heller her enn Elkjøp o.l. Har for øvrig kjempegod erfaring både med Hi-Fi Klubben Norge og Danmark!
Litt styr for koble alt i sammen men…
Litt styr for koble alt i sammen men hvis du for den til virker veldige bra
Svært god forsterker til prisen
Alltid hyggelig å handle på hifiklubben
Alltid hyggelig å handle på hifiklubben
Flotte produkter og en fin og oversiktlig nettside😊👍
Ikke så mye å klage på
Ikke så mye å klage på. Handelen gikk problemfritt og varen kom godt innenfor akseptabel leveringstid.
Great shopping experience overall.
Great shopping experience overall.
God rabatt og kjapp levering
God rabatt og kjapp levering. Hjelper også at produktet var veldig bra🙂
Handelen gikk kjempe fint
Handelen gikk kjempe fint.
God lyd opplevelse i ett stille rom, da man tar inn alt støy utenfra. Sitter helt ok i ørene, litt skurring når man bruker de i tlf samtale. Kommer ikke til å anbefale disse til venner dessverre.
Dali Oberon 5
Produktet jeg kjøpte, var veldig bra beskrevet med nøyaktige detaljer om varen. Kjøpsopplevelsen på nettsiden var enkel og forståelig. Leveringstiden var kort.
Fantastisk kjøpsopplevelse
Rask levering, fornuftige priser og tilbud, utmerket kundeservice og god kunnskap om produktene.
God hjelp
Var veldig uheldig å fikk en produksjonsfeil med mine høytalere, endte opp med å løse seg raskt! Takk til kundeservice som svarte med engang, de nye spiller som bare det nå :-)
God lyd og lekker finish
Et bra pakketilbud på en løsning jeg har savnet i flere år, hurtig og profesjonelt ekspedert. Et meget bra anlegg med et stort bruksområde og det er enkelt å stille inn. Lydgjengivelsen er presis.
Topp opplevelse som vanlig.
Bruker alltid Hifi Klubben når jeg har mulighet! Alltid fornøyd med produktene, og de ytterst få gangene jeg har trengt hjelp, så har de løst det raskt og enkelt. Raske til å sende varene er de også.
Anbefales, og jeg vil garantert handle der flere ganger.
Super kundesevice og oppfølging.
Fikk bestillt 2 par med rabaterte takhøyttalere i Nettbutikken på tross av at det bare var ett par tilgjengelig. Fikk telefon fra butikken som satt saken over til kundeservise, der var det ikke annet en velvilje og finne, fikk to par høtalere til avtalt pris, lyden har imponert flere en eierene. Spiller som en drøm <3
Sendte en melding til dere via deres…
Sendte en melding til dere via deres meldings tjeneste om str på gjenger str på tapper. Fikk ikke svar. Meget dårlig service synes jeg. Bestile hjul til min tv benk uvitende om str. Men det gikk rett i dass. Hjul er allerde på vei til miljøstasjon som Restavfall. Takk for kjøpet og svar jæ fikk
Bra kvalitet
Bra kvalitet, god pris og rask nok levering👍
Elendig kundeservice
Kjøper man et kostbart Stereo anlegg og spør om et enkelt råd og blir lovet svar , men hører aldri fra de er svært skuffende :( Deres anbefalinger er sprikende også ) Etter kjøp sier en kunderådgiver en ting mens en annen sier noe helt annet
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.