Her kan man føle seg trygg når man handler på nett. Super hjemmeside, god kundeservice. Er man ikke fornøyd med kjøpet er det ingen problemer å få returnert varen. Godt forklart hva man skal gjøre og... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Enkel, rask ekspedering av kvalitets produkter. Oppgradert min Pro-Ject RPM1 pick up ifra 2M blue til 2M Bronse. Nydelig og forbedret lyd, anbefales varmt. Ift mitt oppsett, var bronse mer sårbar for... Ver mais
Jeg hadde egentlig ikke krav på noe som helst, siden jeg var over fristen – men Hi-Fi Klubben valgte likevel å være løsningsorienterte og ga meg goodwill. Det setter jeg stor pris på. Opplevde dial... Ver mais
Bernt Bakke fra Hifi Klubben Tromsø sendte meg et forslag til et egnet system som virkelig var perfekt. Han tok til og med hensyn til at vi har et begrenset budsjett på dette tidspunktet, og likevel v... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
I Hi-Fi Klubben handler alt om lyd og bilde – ikke kjøleskap, vaskemaskiner og stavmiksere. Hos oss får du musikk- og filmopplevelser for hver eneste krone.
Informações de contato
Marcus Thranes gate 2-6, 0473, Oslo, Noruega
- 22 13 22 13
- kundeservice@hifiklubben.no
- www.hifiklubben.no
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk service hos HiFi Klubben…
Fantastisk service hos HiFi Klubben Kristiansand! Jeg leverte inn headsettet mitt fordi batteriet begynte å bli svakt, og uten noe styr eller vanskelige spørsmål fikk jeg rett og slett et nytt. Raskt, profesjonelt og veldig hyggelig oppfølging. Her føler man seg virkelig ivaretatt som kunde – anbefales på det varmeste!
Sonos Era 100
Hadde sonos lydplanke fra før. Godt fornøyd. Anskaffelse av Sonos Era 100 er et supert tillegg. Fantastisk lyd!
Regionens beste butikk
Jeg vil bare gi all ros til HiFi klubben i Skien. Jeg har handlet der flere ganger og jeg tror dette er regionens beste butikk. De har høy fagkunnskap, fortreffelig service, stor vennlighet og meget gode varer. Det er egentlig ikke nødvendig å bruke andre butikker en denne, hvis man skal handle gode lydprodukter.
Hi-Fi Klubben er den beste.
Lett å finne ønsket produkt på nettsiden.
Kan velge mellom å hente i butikk eller levert med posten.
Kan også betale med Vips i nettbutikken. Rask levering, tok bare 3 virkedager for min del.
Utmerket kundeservice og oppfølging
Utmerket kundeservice og oppfølging. Anbefaler dem på det sterkeste.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, påfallende treig leveranse. Nå en uke etter bestilling er leveransen enda ikke mottatt hos Posten. Til tross for dette fikk vi ikke anledning til å avbestille morgenen etter bestilling av varen, som til info var bestilt etter stengetid kvelden i forveien. Dette grunnet den var "kommet for langt".
Førnøyd!
Raskt svar ved spørsmål om varen via chat. God pris på veggfeste til 85" tv!
God pris på frakt og varen kom etter 3-4 dager. Fornøyd.
God service, produkter og pris!
God service og gode produkter! Når man la sammen kostnadene for produktet, levering og installasjon hos andre butikker, ble det heller ikke dyrere enn hos Elkjøp og Expert, så man har virkelig ingen grunn til å bruke de kjipe kjedene.
Hi-Fi Klubben Ålesund
Fikk veldig god hjelp i butikken. Og han ba meg bestille på nått så kom varen 4 dager senere. Platespiller og aktive høytalere var enkel å sette opp med hjelp av video de hadde på nettsiden deres
Måtte purre på sending.
Åtte dager etter bestilling (inkl. helg) hadde det ikke skjedd noe. Eg sendte mail og spurte om de hadde planer om å sende produktet, og en time eller to senere fikk eg en automatisk melding om at sending var på vei. Er overbevist om at produkt aldri hadde blitt sendt hvis eg ikke hadde purret på dem.
Topp kundeservice
Topp kundeservice på telefon og rask bearbeiding av ordren.
Jeg mottok 85" tv
Jeg mottok 85" tv, men underveis fikk jeg vite at kartongen var skadet å sto holdt tilbake i Trondheim av en i posten. Fikk vite at mulig ny tv skulle sendes. Plutselig dagen etter helt uanmeldt kom bilen med tv klar til levering. Ringte HiFi klubben å ble anbefalt å ta den inn å sjekke om den var skadet. Det var den ikke å fungerer utmerket. Men å sende en så stor tv uten å gi beskjed/ringe på forhånd er ikke ok.
Dårlige høyttalere og problemer med tilbakebetaling
Dårlige høyttalere og i tillegg var det problemer med tilbakebetalingen i butikken, så de sa de skulle sende det til regnskap og jeg ville ha penger på konto i løpet av to dager. Nå har det gått tre dager og ingen penger på konto
Rimelig pris,lang garanti og god lyd
Alt er bra
Alt er bra. Fantastisk butikk! Jeg anbefaler det til alle!!!
Topp kundesørvis
Suveren kundesørvis både på nett og i butikk (Marcus Thranes gate).
God lyd,bedre enn forventet
God lyd,bedre enn forventet, enkel tilkobling veldig fornøyd.
Alltid fornøyd med Hifi klubben
Alltid fornøyd med Hifi klubben, kan trygt anbefales!

Resposta da Hi-Fi Klubben Norge
God pris og kjapp levering!

Resposta da Hi-Fi Klubben Norge
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.