Hi-Fi Klubben Norge Avaliações

4.830
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her kan man føle seg trygg når man handler på nett. Super hjemmeside, god kundeservice. Er man ikke fornøyd med kjøpet er det ingen problemer å få returnert varen. Godt forklart hva man skal gjøre og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkel, rask ekspedering av kvalitets produkter. Oppgradert min Pro-Ject RPM1 pick up ifra 2M blue til 2M Bronse. Nydelig og forbedret lyd, anbefales varmt. Ift mitt oppsett, var bronse mer sårbar for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg hadde egentlig ikke krav på noe som helst, siden jeg var over fristen – men Hi-Fi Klubben valgte likevel å være løsningsorienterte og ga meg goodwill. Det setter jeg stor pris på. Opplevde dial... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Hi-fi
  2. Loja de aparelhos de som
  3. Loja de Televisão

Escrito pela empresa

I Hi-Fi Klubben handler alt om lyd og bilde – ikke kjøleskap, vaskemaskiner og stavmiksere. Hos oss får du musikk- og filmopplevelser for hver eneste krone.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.830)

60 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var enkelt å hadle hos Hi-fi…

Det var enkelt å hadle hos Hi-fi Klubben Norge og jeg var både fornæyd med selve leveringsprosessen og produktet! Anbefales!

20 de janeiro de 2025

Resposta da Hi-Fi Klubben Norge

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊 Vi er glade for at du hadde en enkel og positiv handleopplevelse hos oss. Kos deg med produktet, og velkommen tilbake! 🎶🔊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hifi Klubben og Bernt er best!

Bernt Bakke fra Hifi Klubben Tromsø sendte meg et forslag til et egnet system som virkelig var perfekt. Han tok til og med hensyn til at vi har et begrenset budsjett på dette tidspunktet, og likevel var systemet han designet for våre behov rett og slett over all forventning. Han vet hvordan man setter kunden først. Jeg skulle ønske det fantes flere selgere som ham. Jeg gleder meg til å handle mer!

2 de janeiro de 2025

Resposta da Hi-Fi Klubben Norge

Wow, for en fantastisk tilbakemelding! 😍 Vi er så glade for å høre at Bernt ga deg en så god opplevelse – han er virkelig en stjerne! ⭐️ Det betyr mye for oss at du fikk et system som passet både behovene og budsjettet ditt. Vi setter stor pris på tilliten din og gleder oss til å hjelpe deg igjen i fremtiden. Velkommen tilbake! 🎶👏

Kunnskapsløse!

Besøkte Hifi klubben i Hamar. Fremstår som kunnskapsløse, ikke audiofile besservissere. Skal du virkelig ha god lyd,styr unna Hifi klubben.

19 de dezembro de 2024

Hei Kenneth!

Vi setter alltid pris på ærlige tilbakemeldinger, og vi er lei oss for at du hadde en opplevelse hos HiFi Klubben Hamar som ikke levde opp til dine forventninger.

Hos HiFi Klubben jobber vi hardt for å gi kundene våre en førsteklasses opplevelse basert på kunnskap, entusiasme og ekte lidenskap for god lyd og bilde. At vi ikke klarte å møte dine forventninger denne gangen, er noe vi tar svært seriøst.

Vi ønsker veldig gjerne å lære mer om hva som skjedde, slik at vi kan forbedre oss. Det er viktig for oss å forstå hva som opplevdes negativt og hva vi kunne gjort annerledes. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss direkte via 22 13 22 13 eller kundeservice@hifiklubben.no

Vi håper vi får muligheten til å rette opp inntrykket ditt og vise deg hva HiFi Klubben virkelig står for.

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele din mening.

Mvh

Tim-Andre fra Hi-Fi Klubben Kundeservice

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dårlig løsninger,og prøver å få kunder…

Dårlig løsninger,og prøver å få kunder til å ta ansvar for ting som er deres egen feil,sender esker hjemme til deg uten at du aksepterer det,og sier jeg blir holdt ansvarlig hvis den blir skadet før posten skal hente den og sende den i retur.Hallo?jeg har ikke bestilt noe eske,så tar ikke noe ansvar her

6 de dezembro de 2024

Frekk selger

Leverte et 40 dager gammelt soundboks batteri som skulle ha en batteritid på 40 timer, men som ikke hadde i nærheten av batteritiden som beskrevet. Selger ble frustrert og vanskelig å forholde seg til. Kom hele tiden med små kommentarer og var generelt frekk. Dette var på CC Hamar.

3 de dezembro de 2024

Hei Johannes!

Vi er veldig lei oss for at opplevelsen din hos oss ikke levde opp til forventningene dine. Dette er ikke den standarden vi ønsker å representere, og vi beklager dersom du opplevde kommunikasjonen som frustrerende eller ubehagelig.

Når det gjelder batteriet til din Soundboks, forstår vi hvor viktig det er at produktet lever opp til de spesifikasjonene som er oppgitt. Her er det også bare viktig å påpeke at Soundboks batteriet varer i 40 timer med medium volum, spilles det på maks volum, så klarer den cirka 5-6 timer. Dersom det er noe feil med produktet, er det viktig for oss å sikre at saken håndteres på en korrekt og rettferdig måte, slik at du føler deg ivaretatt som kunde.

Vi vil gjerne følge opp denne saken og undersøke nærmere hva som har skjedd, både med produktet og opplevelsen i butikken. Ta gjerne kontakt med oss direkte via [Kundeservice@hifiklubben.no/22 13 22 13], slik at vi kan finne en løsning som føles riktig for deg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, og vi ser på dette som en mulighet til å lære og bli bedre.

Mvh

Tim-Andre fra Hi-Fi Klubben Kundeservice

Usedvanlige dårlig kundeservice

Usedvanlige dårlig kundeservice

For et par år siden kjøpte jeg en ny tv på HifiKlubben.
Jeg har kjøpt mye der før og vært fornøyd.

Så gikk tven i stykker. Garanti sak.
Rundt 3 mnd behandlingstid mens man er kasteball mellom HifiKlubben, Samsung og elektrosjappe, og transport selskap. HiFi Klubben snakker ikke med Samsung, eller koordinerer noe. De bare sender deg videre.

Ok 3 uker senere så har jeg en tv som virker.

Så gikk tv i stykker igjen, samme maset, men blir mer vant til å gjøre jobben sjæl.
Om en måned senere hadde jeg tv igjen.

Nå så tok tve helt natta.
3de gengen.
Ok hele kjøret engang til.
Via tilbakemelding fra reparatør til Samsung var at jeg skulle få en ny tv.
Så var det å ta kontakt med Hi-fi Klubben igjen.
Som sa at en tv er stort sett en tv, så ikke forvent hva du hadde.
Ok, mye styr.
Litt over 1.5 måneder med å stirre i veggen, kommer Hifi Kliubben endelig med en ny tv.

Den bæres inn, installeres av deres eksperter.
Når jobben er gjort, skrur du på tven for å gjøre noen innstilinger.
Og da var det klart av tven de kom med. Tven som fortsatt henger veggen i stuen var ødelagt allerede. Da bar det bare å pakke sammen og gå sa de.

Nå har jeg stirret i veggen i 70 dager uten å ha en tv som virker.

Jeg tok kontakt igjen med kundeservice
Jeg sa jeg synes dette vart gått langt over streken og ba om å få snakke med noen som faktisk har muligheten til å ta ansvar og få gjort noe.

Nei. Kundeservice har ingen kontakt informasjon på ledere i selskapet eller andre som kunne ta ansvar. Det virket som de ikke kjente til navnene heller.

Nå er vi på nivået til useriøse selskaper som ikke tar ansvar i det hele tatt.
Er det sånn er det ingen i organisasjonen som tar ansvar lenger.
Til slutt sa de at de skulle sjekke med noen andre for å se om noen viste hjem sjefen kunne våre og eventuelt om vedkommende kunne kontaktes. (???)

De skulle sjekke og ringe tilbake.
10 timer senere har de tydeligvis fortsatt ikke klart å finne en eneste ansvarlig person i hele den internasjonale bedriften.

Så, 3 feilet 3 ganger.
Blir erstattet av en tv i en helt annen (lavere) serie enn jeg hadde kjøpt.
Ny tv levert.
Den nye tven virker ikke.
70 dager med å stirre veggen.
Umulig å komme i kontakt med en eneste person i bedriften som tar ansvar.

27 de novembro de 2024

Arrogante og avvisende

Veldig dårlig service. Kom inn med et ett år gammelt Marshall headset, med en joystick som har flyttet seg. Han som jobbet der så knapt på skaden og gikk rett bort til datamaskin hvor han avviste å sende inn til reparasjon. Han mente at de ikke utførte små reparasjoner på «relativt billige» hodetelefoner. Veldig arrogant og dårlig. Hodetelefonene kostet 4 tusen, og de selger selv marshall på HiFi klubben Drammen.

20 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1 week later still no info on where my TV is, avoid these clowns!

I ordered my TV from them on a Monday, 8k 85" Samsung, it said on their website "På lager. Leveringstid 2-5 dager" delivery time 2-5 days.
3 days into my purchase I get a mail saying that they will let me know when it will be delivered, on the my profile on their website it still says being processed. Mail sent asking for tracking info and why it still says being processed 3 days after order is made, no reply until Friday when I had to call the shop in Bergen where the TV should be delivered, after much arguing he agreed to do more than just tell me the TV was on its way and that was all he could see. Finally, Friday at 15:29 I get a mail:
"Hi Brett,

Thank you for reaching out to us.

Your order has been successfully registered in our system and has been processed at the warehouse for shipment. I've also contacted our dropshipping partner to see if they can provide a more specific delivery estimate. HiFi Klubben Bergen typically receives deliveries on Mondays and Fridays, though unfortunately, this means it may arrive slightly later than the upcoming weekend. I would estimate that your order should reach HiFi Klubben Bergen by next Friday.

We’ll keep you updated as soon as we have more information.

In the meantime, if you have any further questions, please don’t hesitate to reach out.

Have a great day! 😊
Med vennlig hilsen

Adrian
HiFi Klubben Kundeservice og Nettbutikk"

That would make it 10 days from order to Delivery, they did not send me any tracking info, no real answers to my questions except for "just chill" you will get it eventually" kinda thing.
This is far from the kind of service I would expect from a rather high end shop, first they lie about the delivery time, then they just keep send vague mails with no real concrete delivery time, disgusting way to treat someone who just forked out 50K NOK for a TV. If there was less than 1 star I would give it!!

8 de novembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tenk på dette FØR du handler hos Hifi klubben!!

Kjøpte sub hos HI-FI-klubben for noen uker siden. Denne passet ikke inn i stuen min og jeg ønsket å returnere denne, men her begynte irritasjonen. For å returnere dette er det gammeldags og dårlig system. I tillegg så markedsfører dem god service og gull på brødskiven, men å fikse retur på varer for kunder - det kan dem ikke. Her må kunden som har brukt mange tusen kroner på varer hos dem, selv betale dyrt for å sende tunge høytalere/ol i retur. Dette er for dårlig! Va 100% sikker før du kjøper noe hos disse, værtfall hvis du ikke har HI-FI-klubben nede i gaten…

5 de novembro de 2024

Reklamasjon

Rask tilbakemelding på mail til kundeservice. Utrolig service i butikk, sjekket reklamasjonen og tilbød meg løsning der og da.

1 de novembro de 2024

Kjempeservice av Anders

Kjempeservice av Anders. Trakk opp fra 4 stjerner fra en mindre hyggelig opplevelse fra annen selger, med kommentarer som ikke burde komme fra selgers munn. Er ikke hifi ekspert men vet hva lyd jeg liker.

Ellers topp service.

24 de outubro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lang leveringstid på Sennheiser IE200

Bestilte Sennheiser IE200 den 1.10 og mottok de først den 7.10. Hadde bestilt et annet sted om jeg hadde fått opplyst at levering ville ta så lang tid. Forøvrig er jeg meget fornøyd med produktet.

7 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais