Att handla på HiFi klubben är alltid ett sant nöje. Jag har varit kund där i över 30år och kommer att fortsätta vara kund. De har en fantastiskt bra service i butikerna med mycket kompetent och trevli... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Köpte Argon aktiva högtalare på HiFi Klubben. Handlar där sen många år och alltid lika nöjd. Så också nu … bra service, lång garanti och bra produktfakta väger tungt i längden. Sen kan man testa hemma... Ver mais
Hög kvalitet på utrustningen. Tyvärr verkar de ha börjat använda AI för kundtjänstärenden så när det väl är fel på en vara uppstår en massa onödigt krångel. Jag vet inte hur många mejl med motstridiga... Ver mais
Har nyligen köpt en hemmabioförstärkare från butiken i Umeå. Personalen är trevlig, kunnig och hjälpsam, de ordnade en smidig hemleverans för mig som jag uppskattade. HiFi-klubben Kundtjänst ställ... Ver mais
Detalhes da empresa
Hos Hi-Fi Klubben handlar allting om ljud och bild – inte kylskåp, tvättmaskiner och stavmixrar. Hos oss får du musik- och filmupplevelser för varendaste krona.
Informações de contato
Skånegatan 25, 412 53, Göteborg, Suécia
- 0771-80 00 90
- kundtjanst@hifiklubben.se
- www.hifiklubben.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 38% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Ingen leverans
Jag har alltid och har fortfarande största fötrtroende för HiFi klubben. Jag har köpt all min utrustning därifrån och är alltid mycket nöjd. Dock måste dom använda sig av annan speditör än Bring. Jag har väntat över en vecka och har ingen aning var min produkt befinner sig. Jag kommer i morgon ringa och häva mitt köp. Ligger ute med 14k och börjar lessna.

Resposta da Hi-Fi Klubben Sverige
Fick en alldeles utomordentlig…
Fick en alldeles utomordentlig vägledning av grabbarna i Sundsvall! Kan varmt rekommendera hifiklubben för dig som letar efter superb ljudupplevelse!
Pålitliga, kunniga och trevliga
Hi-Fi-Klubben är alltid bra att ha att göra med. Har handlat av dem sedan 1987 och aldrig blivit besviken eller dåligt bemött. Grym kunskap och bra kvalitet.
Snabb leverans, enkelt att beställa, tydlig information och snygg produkt, motsvarade våra förväntningar.
Välskött i butiken i linköping
Hej! Lagom högt startljud!
Köpte en högtalare, NOON som fungerar bra.
Jag hade också kontakt med en bra säljare för några frågor. Kan säga att den inte har så högt startljud. Topp!
Bästa butiken
Bästa butiken. Alltid hjälpsamma och bara bra produkter. Men inte om man ska köpa kylskåp.
Mycket bra ljud i min nya Denon cd…
Mycket bra ljud i min nya Denon cd spelare. Hifi klubben har bra kvalitet på varorna.
Har köpt C 800 Ear Headset
Har köpt C 800 Ear Headset. Super bra ljudkvalittet. Känns komfort i örat. Mycket valuta för pengarna. Tack Hi-Fi Klubben för en bra vara.
Imponerande bra!
En riktigt bra soundbar
En riktigt bra soundbar, för det lilla rummet, bra ljudåtergivning och helt okej bas.
Jag fick bra hjälp att hitta rätt soundbar för mina behov, tack hifi klubben i Sickla!
Bra utbud och priser.
Bra utbud och priser.
Snabb leverans.
Bra och snabb leverans
Imponerande kundservice och hög produktkvalitet
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos HiFi Klubben. Jag såg att priset på produkten sänktes efter mitt köp och de korrigerade det direkt när jag hörde av mig, enkel och smidig hantering. Leveransen var snabb, allt fungerade utan krångel och produkten håller hög kvalitet och lyfter biokänslan hemma. Tack för bra service!
Riktigt bra butik
Riktigt bra butik! Kul att handla av proffs som vet vad som pratar om, och inte av någon som står och läser innantill som det ofta är i andra butiker idag. Läsa på om saker gör man själv idag. Köpte nya sonos era 100 samt väggfästen.
Fina leveranser och framför allt att… bra service
Fina leveranser och framför allt att när man beställer något att det tar väldigt efter två tre dagar så har vi dem att hämta på posten eller den den leverantör valt. Jag valde Bring och efter tre dagar så fick jag mina högtalare en zoner 100 och är jättenöjd med hej för klubben. Har även chattat med deras kollegor om en sladd som jag hade fått fel färg på som jag fel beställde och fråga efter en speciell längd på 5 m efter 10 minuter fick jag svar att jag kunde beställa den omgående och de skickade det kallar jag för super service. Jag kommer handla mer på 👍👍👍👍
Hifiklubben levererade aldrig min soundbar
Har tidigare enbart fått erfara god service och kvalitet från Hifiklubben, men nu under Black Friday så passade jag på att beställa en ny soundbar av fabrikatet Samsung Q995f.
Det har nu gått över 2v sedan beställning och ännu har jag inte fått mitt soundbar som jag betalat för. Förklaringen från Hifiklubben är att Bring slarvat bort den på sitt lager så då får jag antingen avbeställa och få tillbaka mina pengar eller fortsätta vänta på mitt ljudsystem.
Inte heller kunde dem matcha priset om jag lägger en ny beställning.
Känner mig helt ärligt blåst på möjligheten att få köpa denna soundbar som jag väntat på att köpa under Black Friday i över ett halvår. Så sjukt besviken över bemötandet och avsaknaden av service mot sina kunder i fall som denna.
Bra pris och snabb leverans.
Bra pris och snabb leverans.
More than one week wait when they…
More than one week wait when they promise 2 days delivery