Att handla på HiFi klubben är alltid ett sant nöje. Jag har varit kund där i över 30år och kommer att fortsätta vara kund. De har en fantastiskt bra service i butikerna med mycket kompetent och trevli... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Köpte Argon aktiva högtalare på HiFi Klubben. Handlar där sen många år och alltid lika nöjd. Så också nu … bra service, lång garanti och bra produktfakta väger tungt i längden. Sen kan man testa hemma... Ver mais
Har nyligen köpt en hemmabioförstärkare från butiken i Umeå. Personalen är trevlig, kunnig och hjälpsam, de ordnade en smidig hemleverans för mig som jag uppskattade. HiFi-klubben Kundtjänst ställ... Ver mais
Fy faen för deras logistik partner Bring. Man betalar för hemleverans men får hämta paket på 15kg drygt en km hemifrån - och sedan kånka hem det på fot.
Detalhes da empresa
Hos Hi-Fi Klubben handlar allting om ljud och bild – inte kylskåp, tvättmaskiner och stavmixrar. Hos oss får du musik- och filmupplevelser för varendaste krona.
Informações de contato
Skånegatan 25, 412 53, Göteborg, Suécia
- 0771-80 00 90
- kundtjanst@hifiklubben.se
- www.hifiklubben.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 38% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
More than one week wait when they…
More than one week wait when they promise 2 days delivery
Hi-Fi Klubben levererade snabbt
Hi-Fi Klubben levererade snabbt, smidigt - inget att klaga på utan tvärtom = 5 stjärnor.
Prisvärd soundbar med ett ett mycket…
Prisvärd soundbar med ett ett mycket bättre tv ljud.
Hatten av för Hi-Fi klubben i Sisjön…
Hatten av för Hi-Fi klubben i Sisjön och John! Otroligt bra service, och bra inställnig! De försökte först hjälpa mig att lösa problemet med en sak som jag köpt och sedan när vi inte riktigt nådde hela vägen hjälpte de mig att ersätta varan, och utan någon tvekan... Blir man medlemhar man 3 års garanti! Det är fantastiskt! Om möjligt kommer jag göra alla framtisa Hi-Fi köp via dem!
Hi-fi klubben levererar
Snabb leverans till dörren och efter en vecka är min hemmabio äntligen installerad och är mycket nöjd med produkter och all support efter lite strul med inkoppling av vinylspelaren!
HiFi klubben genomsyras av kvalitet!
HiFi klubben genomsyras av kvalitet!
Kompletterade med en NAD CD spelare denna gången.
Urdåligt bemötande och okunnig personal
Urdåligt bemötande och okunnig personal
Fantastiskt ljud från Hi-Fi Klubben
Mycket nöjd med mina nya Sennheiser Momentum 4. Förstklassigt ljud med superb ANC. Dessutom ett förmånligt pris!
Lätt att köpa på Hi-Fiklubben
Bra hemsida med produktinformation som gjorde val av produkt lätt och överskådligt. Snabb leverans och attraktivt pris.
Utmärkt service från början till slut
Utmärkt service från början till slut
Ni är bäst!!
Har även tidigare köpt via Hi-Fi…
Har även tidigare köpt via Hi-Fi klubben. Förra gången en Denon. Denna gång köpte jag en JBL 1000 MK2. Till en riktig Black week rabatt. Har precis plockat upp anläggningen och prov lyssnat. Woow!
Dessutom är den låg så att den inte stör tv-bilden eller signalen till tv:n när den ligger på tv bänken. Ytterligare plus är de löstagbara sladdlösa satellit högtalarna.
Det roliga är när att när jag frågade AI om denna anläggning och priset så svarade den: spring dit eller beställ direkt innan de tar slut!
Super nöjd hifi-kund.
Beställt och betalat för min vara som…
Beställt och betalat för min vara som aldrig kommit, de påstår att de skickat den o skyller på PostNord, o PostNord skyller tillbaka!! KÖP ALDRIG NÅGOT PÅ DENNA SIDA! Dåligt kundbemötande samt svårt att få tag i kundservice även!
Bytte från min powernode 330 till denna…
Bytte från min powernode 330 till denna H120 väldigt mycket bättre saknar dock justering av bas och Diskaant
Högtalarena funkar inte och de behöver…
Högtalarena funkar inte och de behöver alla lådor och annat för att ge pengarna tillbaka.
Snabb leverans bra grejer!
Man får bra svar på frågor som man är…
Man får bra svar på frågor som man är osäker på själv. Bytte produkt tack vare detta, billigare å framförallt passar mitt behov bättre!