HK Danmark Avaliações

3.451
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er relativt ny kunde hos HK og har allerede fået indtryk af at de lever op til mine forventninger og forhåbninger og faktisk også mere til. Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp og rådgivnin... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Er forholdsvis ny kunde, men på ingen måde imponeret. Jeg bliver kastet frem og tilbage mellem "kundeservice" og it, da ingen kan/gider hjælpe mig med at få adgang til mine dokumenter/breve - super... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig behagelig kundeservice og gode forsikringer via Alka. Sjældent har jeg følt mig så godt behandlet. Tak for at vise et første klasses eksempel på god, nærværende og ekstraordinær service. Det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været fuldtidsmedlem af HK som A-kasse i over seks-syv år, og jeg har været utrolig glad for min oplevelse hos dem gennem alle årene. Hver gang jeg har haft spørgsmål til mine lønsedler, mi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Seguro Renda Familiar
  2. também em
  3. Sindicato

Informação fornecida por fontes externas variadas

HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv. Vi vil være Danmarks mest indflydelsesrige fagforening og arbejdspladsernes foretrukne valg. Vi er blandt Danmarks største fagforeninger og a-kasser. Derfor er vores medlemmer overalt. Langt de fleste danske arbejdspladser har HK-medlemmer ansat inden for et af mange fagområder, hvor HK garanterer ordnede løn- og arbejdsforhold ved hjælp af aftaler og overenskomster. Medlemmer af HK nyder bl.a. godt af excellent viden og serviceniveau, blade og magasiner, gratis juridisk bistand og billige forsikringer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.451)

408 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hej Anette,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder os at du fik svar på dine spørgsmål ved HK.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God informativ hjemmeside og fin at…

God informativ hjemmeside og fin at finde rundt i. Nem og god support. 😊

5 de maio de 2026

Hej Tage,

Vi er glade for at høre, at du synes, vores hjemmeside er informativ og let at navigere.
Vi er også glade for, at du har haft en god oplevelse med vores support.
Tak for din positive feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har altid fået brugbar rådgivning…

Jeg har altid fået brugbar rådgivning og blevet mødt i øjenhøjde af HK's ansatte, både når jeg har været i job og som nu hvor jeg er ledig. Tak for at tage jer godt af jeres medlemmer.

7 de maio de 2026

Hej Betina,

Vi er glade for at høre, at du altid har fået brugbar rådgivning og er blevet mødt i øjenhøjde.
Vi sætter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for, at du anerkender vores indsats for at tage os godt af vores medlemmer.

Kompetent medarbejder.

7 de maio de 2026

Hej Kim,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er glade for din positive oplevelse med en kompetent medarbejder ved HK.

Venlig og kompetent vejledning

Venlig og kompetent vejledning

8 de maio de 2026

Hej Jack,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse med venlig og kompetent vejledning.

Tiltalende person med et smil på læben

Tiltalende person med et smil på læben
Havde styr på det jeg manglede svar på 🤗🤗👍👍

6 de maio de 2026

Hej,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du fik svar på dine spørgsmål.
Mange tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Lønsamtale

Rar dame at snakke med

6 de maio de 2026

Hej Søren,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse ved samtale i HK.
Tak for din feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er rart at tale med en som kan…

Det er rart at tale med en som kan forklare ting på en ordentlig måde

4 de maio de 2026

Hej Frank,

Vi er glade for at høre, at du synes, det er rart at tale med os, og at vi kan forklare tingene ordentligt. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for det.
Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Good

Venlig med forståelig forklaring

4 de maio de 2026

Hej Masoumeh

Vi er glade for at høre, at du oplevede venlighed og forståelige forklaringer.
Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for det.
Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Hej Inge Lise,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder os at du har haft en positiv oplevelse med venlig og kompetent betjening ved HK.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetent og relevant vejledning.

Kompetent og relevant vejledning.

Hej Trine,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder mig at du har oplevet kompetent og relevant vejledning ved HK.

God og præcis guidening.

Hej Jeppe,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Vi er glad for at du har haft en positiv oplevelse med god og præcis guidning ved HK.

Altid kompetent rådgivning

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Det glæder mig at du har haft en positiv oplevelse med kompetent rådgivning ved HK.

Forståelse for henvendelse

Forståelse for mit henvendelse med det
samme, og fik løst det

29 de abril de 2026

Hej Gitte,

Vi er glade for at høre, at din henvendelse blev forstået med det samme, og at vi kunne løse det for dig. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Grundet arbejde i forskellige brancher

Grundet arbejde i forskellige brancher, har jeg været i forskellige fagforeninger. Min arbejdsplads anbefalede at jeg skiftede til HK. Men da jeg får brug for hjælp og ringer i dyb krise, både arbejdsmæssigt og personligt, har damen mere travlt med at fortælle mig om sine egne oplevelser og erfaringer. Hun vil slet ikke lytte til mig, det eneste råd hun kan give, er at jeg ihvertfald ikke skal fortælle arbejdsgiver om hvad jeg gennemgår, det er der ingen der gider at høre på og jeg skal bare hurtigst muligt finde et nyt arbejde.
Jeg har ikke lyst til at komme ind på min personlige situation, men det var ganske ubehageligt og jeg skiftede hurtigt tilbage til min tidligere fagforening, hvor man bliver set og mødt som et helt menneske.

17 de julho de 2025

Hej Sofie,

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Det er beklageligt, at du ikke følte dig lyttet til og støttet i en svær tid. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge, hvordan vi kan forbedre vores service, så andre oplever en mere empatisk og hjælpsom tilgang.
Tak for din tilbagemelding.

Dbh

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God og faglig servic

20 de fevereiro de 2026

Hej Lene,

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at du har en positiv oplevelse med god og faglig service.

De spammer mig!

Jeg får flere mails om et valg om overenskomst. Dernæst bliver jeg ringet op en aften, men tager ikke telefonen men kan se det er dem.
Herefter sender de mig en sms med ordene ‘Tak for snakken, her er dit link til at stemme’. Jeg har ikke snakket med jer.

Jeg går ind på linket og tænker at jeg så kan se hvad det er jeg skal stemme om. Men når jeg går ind på linket så registrerer den bare min stemme, så nu har jeg stemt uden at vide hvad jeg har stemt på eller om.

I dag har jeg så fået endnu en SMS med en påmindelse om at huske at stemme og jeg skal minde mine kolleger om det.

Synes det er alt for meget og irriterende. Jeg ønsker slet ikke at modtage SMS’er fra jer.

19 de abril de 2026

Hej,

Vi beklager meget, at du har haft denne oplevelse og er kede af at høre, at du har modtaget for mange beskeder, samt føler dig presset til at stemme uden tilstrækkelig information.
Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge, hvordan vi kan forbedre vores kommunikation og stemmeproces. Tak for din tid.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg ringede ind til HK i dag

Jeg ringede ind til HK i dag, hvor jeg ønskede nogle svar på nogle spørgsmål. Jeg kommer i kontakt med rådgiver J der til at begynde med virker flink. Da jeg forsøger at fortælle min oplevelse med ledelsen på mit arbejde lukker han af for mig. Han fortæller mig at jeg må finde et andet arbejde der betaler bedre, da overenskomsten på mit arbejde ikke er “til forhandling”. Jeg prøver at uddybe situationen, for at give ham en forståelse for hvad det er jeg finder besynderligt i min lønforhandling, hvor han fortæller mig at han ikke kan forstå hvad jeg siger og at jeg så bare må deltage i HK’s kurser om lønforhandling.
Så kære rådgiver J’s overordnet. Jeg håber virkelig at dette blot er en engangstilfælde og ikke jeres normale tilgang til Jeres kunder. Jeg arbejder selv med kunderådgivning, og kan godt fortælle at det nok ikke er den bedste approach at have. Som kunde hos jeg forventer jeg da en smule at blive lyttet til, når jeg sidder med en ledelse på arbejde der hverken lytter eller viser forståelse for min situation.
Har aldrig skulle bruge min fagforening før nu, og det var nok den værste oplevelse jeg har haft med en der har skulle kunne “hjælpe og rådgive mig”.

20 de abril de 2026

Hej Mia,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og beklager, at du ikke følte dig lyttet til.
Vi tager din feedback alvorligt og vil tage det til efterretning for at forbedre vores rådgivning.
Du er meget velkommen til at kontakte os igen hvis du har brug for vores hjælp.

Dbh

Jeg har betalt til HK i + 10år

Jeg har betalt til HK i + 10år, da jeg første gang skulle bruge dem kunne jeg ikke få dagpenge.
Efterfølgende finder jeg ud af, at tidligere kollega i samme situation godt har kunne få dagpenge, hvilkeg jeg får på skrift, og vidersunderog efterfølgende benægter HK at de har begået en fejl.

19 de fevereiro de 2026

Kære Patrick

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, som har været frustrerende for dig.
Som a-kasse er vi forpligtet til at følge gældende lovgivning og de regler, der gælder for dagpengeret.
Vi forstår, at det kan være frustrerende at opleve, at andre tilsyneladende har fået et andet svar i en lignende situation, men to sager er sjældent helt ens, da vurderingen altid afhænger af de konkrete forhold i den enkelte sag.
Vi kan desværre ikke behandle konkrete personsager her på Trustpilot, men vi kan se, at der allerede har været dialog om sagen.

Bettina/HK-A-kasse

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais