Super sød, empatisk og professionel service. Så skønt at tale med én, der rent faktisk lyder som om vedkommende har oprigtigt lyst til at hjælpe, og som samtidig også er faglig kompetent!
A empresa respondeu
Efter 46 års har jeg i dag opsagt mit medlemskab af HK. Jeg har kun ros at sige omkring mit samarbejde med HK. Altid mødt med interesse for netop at yde bedste service og løse mine spørgsmål/udfordr... Ver mais
A empresa respondeu
Deres system virker ikke altid, så man kan engang få noget som helst information. Personalet er meget demotiveret og har ingen arbejdslyst. De besvarer kundeforespørgsler med så få ord som muligt,... Ver mais
A empresa respondeu
En speciel og stor tak til Karin Lechner, der virkelig har hjulpet og supportet mig(håber, at hun bliver bekendt med dette), bl.a. med lønforhandling m.m. Marlene Svane gør også en stor indsats for a... Ver mais
A empresa respondeu
HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv. Vi vil være Danmarks mest indflydelsesrige fagforening og arbejdspladsernes foretrukne valg. Vi er blandt Danmarks største fagforeninger og a-kasser. Derfor er vores medlemmer overalt. Langt de fleste danske arbejdspladser har HK-medlemmer ansat inden for et af mange fagområder, hvor HK garanterer ordnede løn- og arbejdsforhold ved hjælp af aftaler og overenskomster. Medlemmer af HK nyder bl.a. godt af excellent viden og serviceniveau, blade og magasiner, gratis juridisk bistand og billige forsikringer.
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Generelt bare positivt. Specielt jeres special afd. HK Luftfart 👏👏👏👍👌

Resposta de HK Danmark
Dt er dejligt, at blive mødt med stor hjælpsomhed, venlighed og tilmodighed.

Resposta de HK Danmark
Den flinke mand jeg talte med, var straks klar over hvem jeg var. Jeg skulle ha ændret min mailadresse, og det gik så hurtigt.

Resposta de HK Danmark
Meget søde og kompetente medarbejder som gav mig svar på mine spørsmål

Resposta de HK Danmark
Ved henvendelse til foreningen fik jeg klare og nøjagtige svar på mine spørgsmål. Medarbejderne var venlige og imødekommende.

Resposta de HK Danmark
Venlig og imødekommende medarbejder der forsøger at guide mig på rette vej, kompetent og hjælpsom.

Resposta de HK Danmark
Det var en meget behagelig medarbejder jeg var i kontakt med

Resposta de HK Danmark
Super medarbejder jeg talte med. God enerfgi og lige til. Nem at forstå, så på kort tid følte jeg mig i kompetente hænder, og hjulpet godt på vej.

Resposta de HK Danmark
Fik til tilsendt brugbar materiale og svar på alle mine spørgsmål, af en venlig og hjælpsom medarbejder.

Resposta de HK Danmark
Medarbejderne undersøgte hvad jeg havde brug for at vide. Tak

Resposta de HK Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.