HMG Benelux Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onbereikbaar telefonisch, levert niet vlgs afspraak. Onduidelijk wanneer er iets geleverd wordt. Bijzonder slechte klantenservice, bij bellen krijg je een bandje. Op de dag zelf, wanneer er geleverd... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Al bij al tevreden, enkel leveringsdatum kon beter,eerst bericht tussen maandag en vrijdag, daarna de week daarop tussen maandag en woensdag , uiteindelijk op maandag geleverd, graag aleen korekte... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Spullen zijn snel geleverd en alles goed en netjes afgeleverd, wat misschien een verbetering zou zijn is dat de communicatie over de leverings dag iets beter kan. Enkele dagen voor de levering ontving... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben meerdere meters plastimo goot bij dit bedrijf besteld,de levering was keurig en goede kwaliteit. Helaas wat mis gegaan bij het order picken,dit hebben wij laat op gemerkt,maar ook na de l... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de materiais para telhados
  2. Fornecedor de Alumínio
  3. Construtor de Pérgolas e Garagens
  4. Loja de Ferramentas
  5. Fornecedor de Metal
  6. Distribuidor de aço

Wij zijn Grimberg GmbH uit Zeven – sinds 2004 uw online vakhandel voor dak- en wandmaterialen. Tegenwoordig runnen Maurice en Leonie Grimberg de HMG Benelux shop als tweede generatie. Meer dan 130.000 klanten in Duitsland hebben ons sindsdien hun vertrouwen geschonken, van de doe-het-zelver met een carportproject tot het bouwbedrijf met een opdracht voor een hal. Ons assortiment op maat: metalen platen (damwandplaten, dakpanplaten, golfplaten), lichtplaten en kanaalplaten, massieve platen, vezelcementplaten, terrasoverkappingen, EPDM dakfolie en dakgoten – ideaal voor dakrenovaties, nieuwbouw, carports, tuinhuisjes of agrarische hallen. Met onze dak & wand planner berekent u uw project in een paar klikken. Achter elke bestelling staat een klein team in Zeven dat het materiaal echt kent – geen hotline met een script. Wij werken uitsluitend samen met gevestigde Europese fabrikanten zoals Polmetal, Weckman en Dachprotect; de levering vindt rechtstreeks vanuit de fabriek plaats – korte afstanden, snelle levertijden. Drie jaar op rij uitgeroepen tot „Top Company” op Kununu (2024–2026) en driemaal bekroond met „Beste online verkoop” door Polmetal (2023–2025). Vertrouw op een familiebedrijf uit het noorden met technische knowhow en persoonlijk advies – telefonisch of per e-mail.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

187 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Het enige wat dit middel doet is…

Het enige wat dit middel doet is verschrikkelijk pikken maar volume heb ik nog niet gezien .

21 de outubro de 2022

Resposta da HMG Benelux

Wat bedoeld u hiermee? Graag willen wij indien mogelijk een oplossing met u vinden, maar wij begrijpen niet wat met pikken bedoeld. Wat voor product heeft u ontvangen?

Gewoon niet bestellen!

Gewoon niet bestellen!
Met de factuur zijn ze snel maar voor service of garantie is HMG op vakantie.

Wij bestellen voortaan ergens anders.

6 de outubro de 2022

Resposta da HMG Benelux

Zoals iedere onlineshop leven wij van referenties en waarderen deze dan ook zeer, als deze tenminste eerlijk zijn!

Allereerst zijn wij niet met vakantie en iedere werkdag te bereiken. U bent ontevreden, omdat u verkeerde platen heeft besteld. De artikelbeschrijving staat echter op verschillende plaatsen beschreven, daar kunnen wij niet voor verantwoordelijk worden gesteld.

En nu blijken de platen beschadigd te zijn. U als bedrijf dient dit per omgaande door te geven. Dit is echter pas naar weken gebeurd. Wij kunnen dan ook niets meer verhalen. Zo moeten we er vanuit gaan, dat de platen al die weken niet naar behoren zijn opbewaard. Ergens moeten er grenzen worden getrokken en dit is zelfs wettelijk geregeld. De volgende keer dus gewoon direct melden, dan gaan we er ook uitkomen, mocht de fout bij ons liggen.

vervolg op order : AU22H02142

Gezien de grootte van het factuurbedrag en de omstreden schade, was dit een zaak voor de verzekering geweest. De normale gang van zaken zou geweest zijn dat een onafhankelijk expert zich kwam vergewissen van de schade en om de oorzaak te bepalen, maar niet vanachter uw bureau of scherm alle verantwoordelijkheid afwimpelen. U gelooft uw transporteur, maar niet uw klant. Let wel, het is de klant die uw bedrijf staande houdt en uw lonen betaalt, niet de transporteur. Ook uw producent gaat niet vrijuit ! Vervorming van het materiaal is ALTIJD de schuld van de klant. We hebben een hete zomer gehad en mijn materiaal heeft ruim 2.5 maand op 3 dragers gelegen op de vrachtwagen, in de felle zon. De schade komt heel duidelijk overeen met deze van de dragers. Toch beweert de transporteur dat die schade niet overeenkomt met de afstand van de dragers. Is hij dat hier bij mij komen vaststellen ????? Al mijn materiaal is op dezelfde plaats verbogen, toch raar hé ! Indien er een serieus onderzoek was gebeurd, hadden jullie een tevreden klant gehad. U heeft u laten leiden door de fabels en leugens van uw transporteur. Blijkbaar zijn die beweringen doorslaggevender dan die van de klant. Maar nogmaals, denk eens heel goed na wie hier het geld in de kassa brengt. Potentiele klanten die mijn reviews lezen zullen nu 2x nadenken alvorens een bestelling te plaatsen. Dat kon u 100% zeker voorkomen hebben.

17 de agosto de 2022

Ongelooflijk slechte service

Ongelooflijk slechte service. Verkeerde materialen leveren en dan alleen maar zeggen dat het niet aan hun ligt. Niet meedenken...Computer says NO en daar blijft het dan bij....te bizar voor worden. Nooit meer bestellen!!!!

En dan ook nog zo'n reactie schrijven. Een klant voor leugenaar uitmaken. Alsof ik niks beters te doen heb. Onrecht is onrecht, zonde van mijn tijd om een jurist op te zetten, maar anders zou ik het zeker doen.

26 de agosto de 2022

Resposta da HMG Benelux

Dit is zeer onrechtvaardig van uw kant. We hebben een bestelling klaar gemaakt en beschikbaar gemaakt voor betaling in uw account. U heeft echter (aantoonbaar via alle shopprotocollen) een compleet nieuwe bestelling geplaatst via de webshop en de verkeerde kleur besteld. Blijkbaar heeft u dit ook niet in de orderbevestiging en alle andere e-mails gecontrontoleerd. Het is zeker niet eerlijk om ons hiervan de schuld te geven.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering met actuele info

Snelle levering met actuele info over het verloop van de aankoop. Ja, ik zou daar opnieuw bestellen.

18 de agosto de 2022

Resposta da HMG Benelux

Bedankt voor het feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima product waarbij de site…

Prima product waarbij de site duidelijke informatie verschaft. Ook duidelijke montage handleiding. Het bestelproces liep ook allemaal soepel en goed.

8 de agosto de 2022

Resposta da HMG Benelux

Bedankt voor het feedback!

Prima chauffeur

Prima chauffeur, belde ivm met tijd en vroeg of het bereikbaar was voor de vrachtwagen. Als we weer iets nodig hebben zullen we zeker aan jullie denken. Ook heb ik jullie aanbevolen bij anderen.

3 de agosto de 2022

Resposta da HMG Benelux

Hartstikke fijn! Hartelijk dank voor dit positieve feedback.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nog steeds niks ontvangen!!

16 de junho de 2022

Resposta da HMG Benelux

Hallo, graag helpen wij u hiermee verder. Wilt u ons bellen? Wij kunnen helaas niet zien om welke order het gaat.

Perfecte service.

Perfecte service.
Ik had vragen betreffende de juistheid van mijn bestelling en ik heb een professioneel antwoord gekregen dat mij verzekerde dat mijn bestelde goederen de juiste waren voor de overkapping die voorzien is.
Bedankt.

14 de junho de 2022

Correct geleverd

Correct geleverd, prima kwaliteit. Jammer van de 2 weken transport vertraging

19 de maio de 2022

Resposta da HMG Benelux

Het spijt ons dat u iets langer heeft moeten wachten. Wij hopen dat u nu kunt genieten van het geleverde materiaal.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De informatie wordt goed gegeven

De informatie wordt goed gegeven. Correcte antwoorden en deskundig. Er wordt mee gedacht. En het mooie is dat je rustig weer kunt bellen. Verder is het product wat ze leveren goed.

11 de maio de 2022

Website niet altijd duidelijk

Website niet altijd duidelijk. Daar heb ik op gewezen en daar is ook goed op gereageerd.
Veel mailtjes over (relatief lange) levertijd, maar werd uiteinelijk toch nog verrast over uiteindelijke levertijd.

29 de abril de 2022

Resposta da HMG Benelux

Hartelijk dank voor het meedenken. Alleen zo kunnen we beter worden. Ook de berichten betreffende de leveringen hebben wij aangepast.

Samples aangevraagd niets ontvangen

Samples aangevraagd, 3 weken(!) Later nog niets ontvangen

21 de abril de 2022

Resposta da HMG Benelux

Heeft u al contact met ons opgenomen? De samples gaan dagelijks de deur uit. Ik ga dit laten uitzoeken. Indien wij een telefoonnummer van u hebben, neemt vandaag iemand contact op. Anders ons even bellen. Dit is namelijk absoluut niet onze bedoeling.

Polycarbonaatplaten 25 mm

Bezorging was niet op afspraak en slordig.
De polycarbonaatplaten 25 mm zijn van goede kwaliteit en gunstig geprijsd.
Goede montagebeschrijving erbij geleverd.

19 de abril de 2022

Resposta da HMG Benelux

Vervelend te horen dat u met de levering niet tevreden bent. Wel fijn, dat de rest naar wens is. We gaan er verder aan werken dat we de volgende keer 5 sterren krijgen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestellen is zeer eenvoudig.

Bestellen gaat zeer vlot.
Levering perfect op de afgesproken datum.
Materialen zeer goed verpakt.
Perfecte levering. Absoluut een aanrader.

16 de abril de 2022

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben dakpanplaten met toebehoren…

Wij hebben dakpanplaten met toebehoren besteld.
Materialen erg mooi en goed verpakt.
Erg blij mee!

15 de abril de 2022

Heel goed geholpen

12 de abril de 2022

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over mijn levering…

Ik ben zeer tevreden over mijn levering van HMG. Alles was tip top in orde. Ik zal er zeker nog bestellen indien nodig. Dank u wel voor de uitstekende service.

7 de abril de 2022

Hartelijk dank voor uw feedback.

Wij zijn erg blij te horen dat uw zo tevreden met onze service en/of onze producten bent. Hartelijk dank voor uw feedback.