En lille efterskole med naturen lige i baghaven. Vi har haft begge vores døtre på skolen, og begge har været trygge og vokset med alle oplevelserne. De har begge -såvel som vi forældre- sat pris på at... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg er overrasket over de negative anmeldelser, der er givet, da det er en helt anden oplevelse, jeg som forælder står tilbage med efter at have haft mit barn på efterskolen i 25/26. Jeg syne... Ver mais
Jeg var elev på efterskolen, vi blev ofte råbt af, blev kaldt specialbørn, og andre grimme og usle ting, lærerne håndterede ikke problemerne som de burde. Udover det var den faglige del af skolen slet... Ver mais
A empresa respondeu
Helgenæs efterskole har meget at byde på. Det er en lille efterskole hvor alle kender hinanden og venskaber bliver knyttet. Efterskolen har naturen som det helt store fokus uanset om eleven vælger o... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk efterskole i fantastiske…
Fantastisk efterskole i fantastiske omgivelser
Vores søn har fået en oplevelse for livet. En fantastisk efterskole som kombinere kameratskab, naturinteresser, faglighed og personlig udvikling - de varmeste anbefalinger her fra
Det eneste fantastiske ved Helgenæs…
Det eneste fantastiske ved Helgenæs Naturefterskole er de helt enormt unikke omgivelser.. Naturen den solgte stedet til min datter efter 10 minutter... Kunne dog have ønske vi havde lyttet til alle advarslerne fra tidligere elever og fundet et andet sted.. 2019/2020 har været et virkelig skidt år for min datter og hendes hest...
Fagligt er det kun godt for de elever som kan det hele i forvejen.
Ride linjen ligeledes.. Det er først til mølle undervisningen og sjovt nok altid de samme 2-4 elever der ender med at blive favoriseret.. Vi havde en hest med elevatorvægt og mistrivsel.. Der var altid kraftfoder til rådighed som vi havde sørget for, men hestene for kun tildelt kraftfoder når ejeren selv er der til at fodre.
Lærer lover tiltag og fokus på specifikke faglige udfordringer men der sker ikke en fis..
Maden var ikke værd at fodre dyr med..
Ved intro møde inden skolestart lovede lærer og forstander stor faglighed, stor rummelighed, omsorg og oplevelser for livet... Intet af det er virkelighed
Det eneste positive min datter har fået ud af dette ophold var 1 års kærlighed til en anden elev.. Et stort stærkt bånd og få gode venskaber.. Og erfaringen til at sige at åbne munden og sige fra.
Men alt andet har været elendigt. Kan på ingen måde anbefale denne skole..

Resposta da Helgenæs Naturefterskole
En oplevelse for livet.....
HNE gav vores franske søn en oplevelse for livet, vi har fået en glad og optimistisk søn med gåpåmod og selvtillid, skolen kan kun anbefales....Fantastisk beliggenhed.
Venner for livet ❤️
Helgenæs Naturefterskole er et sted jeg bliver ved med at vende tilbage til år efter år. Og jeg gør det med en kæmpe kærlighed til stedet, den smukkeste natur man kan forestille sig, en kæmpe rygsæk med de skønneste minder og venner for livet ❤️ mit år på HNE var et af de mest fantastiske i mit liv og jeg vil ønske alle unge mennesker med ønske om et år på efterskole får lige så fantastisk et år som det jeg havde på HNE ❤️🐎🐬🌿
Mit ultimativt bedste år
Mit ultimativt bedste år! Beliggenheden midt i naturen skaber fede oplevelser og gør oplevelsen uforglemmelig. Dedikerede lærer og en skole i forrygende udvikling. Tryghed og godt sammenhold og rigtig fede faciliteter.
Jeg er mildest talt skuffet!
Jeg er mildest talt skuffet!
Jeg har fået et ødelagt barn hjem, efter et år på HNE. Han er slet ikke klar til at komme videre med sin uddannelse efter dette år.
Elendig ledelse som på alle måder burde sendes hjem. Maden er ofte muggent og han gik altid sulten fra bordet. Det er sgu ikke okay.
Han har sammen med pigerne på ridelinjen, set meget grov behandling af ponyerne. Hvem handler, når ledelsen svigter?
Han kom som en stille dreng, og havde svært ved at skabe venskaber. Derfor var det også nemt for ham at ryge ind i de forkerte grupper, hvor der blev dannet et stærkt fællesskab omkring euforiserende stoffer. Han er nem at presse til ting, og nu står jeg med en søn, som ryger hash på daglig basis.
At dette kan finde sted på en dansk efterskole, er jeg dybt rystet over!
Jeg kan på ingen måde anbefale at byde sit barn i varetægt af HNE. I burde skamme jer!

Spild af penge
Spild af penge ,fagligheden er i bund og skolelederen er den tidligere sekretær som er total usynlig.der er ikke styr på ret meget desværre ,kun 1 stjerne herfra

Spild af penge og tid
Spild af penge og tid. Dårlig skole.
Kan kun give skolen 5 stjerner
Kan kun give skolen 5 stjerner. Her er der fokus på fællesskab og de nære værdier, som er det jeg mener et efterskoleophold bør bygge på.
Her er ikke elektroniske klasseværelser med Ipad undervisning, digital skoletaske og andet super moderne grej, men fokus på sammenhold og nærvær.
Efterskolen ligger helt unikt og giver mulighed for rigtig mange store naturoplevelser.
De bedste anbefalinger herfra.
Et skønt år
En helt igennem fantastisk efterskole!!
Det blev et år jeg aldrig vil glemme. Et år hvor jeg mødte skønne mennesker, som jeg fik, og forsat vil få, fantastiske oplevelser med!
Lærerne er der altid hvis man har brug for at vende noget med nogen, har brug for at have det sjovt, eller bare har brug for et kram.
Selvom man kommer med nogle ting i bagagen, som er svære for andre at forholde sig til, så modtager skolen en med åbne arme.
Et fantastisk sted
Helgenæs naturefterskole er et fuldkommen vidunderligt sted for unge mennesker. Der bliver taget en stor hånd om alle og beliggenheden er i særklasse. Medarbejderne er venlige og meget hjælpsomme hvis man har brug for hjælp/støtte i skolen, fritiden eller bare vil have en god ven at snakke med.
Mit år på efterskole har vært et af de bedste i mit liv. Jeg har lært utroligt meget om fællesskab, friluftsliv og den fantastiske natur der er rundt om i vores land.
Kan stærkt anbefales 🙂
En dårlig oplevelse generelt
En dårlig oplevelse generelt, at have haft en knægt på HNE. forældre informeres i ringe grad, om hvad der sker på skolen, informeres ikke om, når eleverne er væk fra skolen, på ex jagttur, hvor skolen kører rundt i hele landet, uden man aner hvor de er. Informeres ikke om fund af rotter i køkkenet, og hvordan det håndteres. Forskels behandling, og regler håndteres individuelt. Natterend har ingen konsekvens. Dårlig kommunikation internt, og manglende tilbagemelding v forespørgsel, om fx hold, klasse, eller lokale skift. Usynlig forstander v forældre arrangementer.
En perle i naturen
En perle i naturen, med de bedste lærer man kunne tænke sig. Her er altid god stemning og man er åben over for hinanden. 10. klasse på HNE er nok hvad jeg hidtil vil kalde det bedste år i mit liv.
Stor selvtillid i bagagen
Helgenæs Naturefterskole har den rette blanding af "vi skal give de unge mennesker et ansvar" og konsekvens. Jeg oplevede at få en datter hjem, som havde stor selvtillid og vilje til at gå videre på ungdomsuddannelse.
På HNE kan man få lov til mange ting, hvis man har gode argumenter og lyst til at sætte aktiviteter op.
Det at være så tæt på en fantastisk natur hver dag har sat sit præg på min datter og hun savner jævnligt at være tilbage i det fantastiske fælleskab med både elever og lærere fra HNE. Vi sender hellere end gerne nr. 2 afsted.
En dejlig skole hvor faglighed
En dejlig skole hvor faglighed, fællesskab, naturoplevelser går hånd i hånd. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk efterskole
Lille efterskole med fokus på de nære værdier og fællesskabet. Her venter store oplevelser og udvikling for unge mennesker.
Her er højt til loftet, og efterskolen er billigende i noget af Danmarks flotteste natur.
Faglige niveau er i bund
Faglige niveau er i bund, ingen konsekvenser for dårlig opførelse, deriblandt mobning.
Alt i alt en meget kedelig oplevelse at ha haft en knægt på HNE.
Alt i alt en meget kedelig oplevelse at ha haft en knægt på HNE.
Det faglige niveau er meget lavt, der er hyppige hash test, volds episoder og natte rend er ret alm. Og det virker som om der er meget lidt styr på tingende.
Vores dreng fik 10 og 12taller, uden at lave ret meget, og stemning er ret lad og ledelsen ser gennem fingre med det meste.
Der er dagligt brud på egne regler uden det for konsekvenser (de tænker vist meget i tilskud og økonomi) og elever for den opfattelse at det er ok at bryde reglerne.
Rygter om at positiv hash test bliver ignoreret, volds episoder bliver tysset ned og natte rend ”straffes” meget tilfældigt, -hjælper ikke på opfattelsen af skolens professionalisme.
Vi sender bestemt ikke flere af vores børn på HNE!
Forstanderen Mette Marie Bauer, er den tidligere bogholder, og har ingen pædagogisk uddannelse, hvilket hendes adm. bæger meget præ af.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.